Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Biedna Isadorka. ;) Będzie zadręczona telefoniczno-jamniczno. :evil_lol:

Isadorka zniesie to dzielnie ;), w końcu wszystko żeby tylko znaleźć jamniorkom nowe domki :p

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka0 napisał(a):
Danusiu weż na tymczas chociaż jednego ,po Lilith pozostała pewnie pustka.

Oczywiscie że w tej sytuacji wezmę jamnisia na tymczas,Isadorka o tym wie,rozmawiałysmy telefonicznie ale widzisz,ta odległość,trzeba wszystko rozplanować.

majga poruszyłas tu istotną kwestie i jakze ważną,wszyscy się zachwycamy że Isadorka wzieła tyle jamnisiów ale zapomnielismy ale to wydatków którym Isadora sama nie podoła,miło by było aby nie została z tym sama,moze zróbmy jakąś zrzutkę aby ją wspomóc.
Ja ze swej strony mogę wyslac narazie 50zl,wiem że to nie duzo ale Isadorka wie ze teraz więcej nie mogę,dlatego zwracam się równiez do Was.
Isadora ma w tej chwili 4 psy i jedna obrożę i smycz, bedzie tez potrzebowała pieniedzy na allegra wyróznione bo wiemy że w ten sposób znajduje się najwięcej domków.

Posted

Isadora prosze powiedz, ktora to jest ta brązowa 2-letnia
wpadam tu jak po ogień tyle tych sznureczkow, ze juz sie pogubilam
ta obok tej czarnej

pilne, a nawet bardzo...

Posted

Hmmm, ja mam małą obróżkę po moim jamniorku na zbyciu, taką dla szczeniaczka, jeśli Isadorko Twój podopieczny jest mały to będzie OK. Mogę też dać z kg karmy dla szczeniąt Hill'sa od mojego Docenta :) Niestety finansowo pomóc nie mogę bo samej mi ciężko...
Tylko nie wiem jak można by było się umówić... Hmm... Po pracy codziennie śpieszę się do psa bo sam w domu siedzi, w piątek mam w ogóle gości... Ale coś na pewno możemy wykombinować :)

Posted

[quote name='pixie']Isadora prosze powiedz, ktora to jest ta brązowa 2-letnia
wpadam tu jak po ogień tyle tych sznureczkow, ze juz sie pogubilam
ta obok tej czarnej

pilne, a nawet bardzo...

czy to ta ? dwuletnia? czarna/y obok to sunia? to ta 12=-14 miesieczna?

Isadora prosze napisz..
wiem pelne rece roboty, ale napisz w dwoch slowach
Domek swietny w okolicach Wwy, ale juz niemal przy decyzji dla Jamnisi z Kielc.

Posted

Ja moze tez bede miała domek dla jakiegoś szczylka ale to jeszcze nie pewne, jakby co moze udałby sie jakiś transport albo zeby gdzies szczeniak przeczekałm do 5 września bo wtedy bede w wawie.?

Posted

pixie napisał(a):
czy to ta ? dwuletnia? czarna/y obok to sunia? to ta 12=-14 miesieczna?

Isadora prosze napisz..
wiem pelne rece roboty, ale napisz w dwoch slowach
Domek swietny w okolicach Wwy, ale juz niemal przy decyzji dla Jamnisi z Kielc.

Isadora podejrzewam w pracy jest :roll:

Posted

Biedne psiaki. Zebym ja mogla wziac jeszczee jednego jamniorka - to by dobrze bylo. Ale mama i tak sie martwi ze kot caly dzien na oknie siedzi i ma czasem problemy z jedzeniem. No bo moja jamnisia uwielbia kota ganiac, a mysle ze jamnicze towarzystwko dobrze jej zrobi - ale mysle ze mama sie nie zgodzi :(

Posted

[quote name='malagos']MAM!
Mam domek dla szczeniaka jamnika! niedaleko mnie, pod okiem! :cool3:
Wspaniale!
Hm...Isadorka w pracy ale żeby nie odpaliła kompa i dogo, choć na moment...:roll:

Posted

danka1234 napisał(a):
Oczywiscie że w tej sytuacji wezmę jamnisia na tymczas,Isadorka o tym wie,rozmawiałysmy telefonicznie ale widzisz,ta odległość,trzeba wszystko rozplanować.

majga poruszyłas tu istotną kwestie i jakze ważną,wszyscy się zachwycamy że Isadorka wzieła tyle jamnisiów ale zapomnielismy ale to wydatków którym Isadora sama nie podoła,miło by było aby nie została z tym sama,moze zróbmy jakąś zrzutkę aby ją wspomóc.
Ja ze swej strony wysyłam narazie 50zl,wiem że to nie duzo ale Isadorka wie ze teraz więcej nie mogę,dlatego zwracam się równiez do Was.
Isadora ma w tej chwili 4 psy i jedna obrożę i smycz, bedzie tez potrzebowała pieniedzy na allegra wyróznione bo wiemy że w ten sposób znajduje się najwięcej domków.

:turn-l:

Ciocia Danka wciągnęła sie w tymczasowaniiieee!

A wiadomo już skąd tyle tych jamników? Kurcze... w piątek przyjeżdża do mnie jeden szczylek.. Nie ma szans na drugiego podlotka:roll:. Szkoda.
Takie fajne parówczaki!

Posted

Wisełka napisał(a):
Na to wygląda :roll:

:siara:
A to zasługa Karilki i jej trucia:diabloti:.

Trudny test - chrzest przeszła Cioteczka Danka:laugh2_2:...
Na pierwszy ogień dostała 6 mies przeciąg:eviltong:. "Amstaffeczke":splat:
Wszędzie pełno a niby tylko jedno!
:Dog_run:
Mnie było ciężko, pomimo, że to nie pierwszy tymczas był...
Były u mnie dobermany, charty, były amstaffy malutkie, duże... owczarki i różne, różniaste kundliszcze... ale to to ... to to tak dało w dupe..!:flaming:

Jak wreszcie znalazło fajny dom to była jedna wielka radocha...:drink1:

PS: Ciociu Daneczko! Tak trzymać! U przeciąga wszystko dobrze!
....Kąpie sie z dziećmi w wannie i na nich śpi!:stupid:

Posted

majqa napisał(a):
Czy "przeciąg" to określenie dla cudnej Tekilki? :diabloti:

Tak, to chodzi o Tekilkę którą uraczyła mnie cioteczka Karilka:mad:nie zapomnę tego tymczasu przenigdy i to nie tylko dlatego ze był moim pierwszym:lol:

Posted

Oj ciotka Danka jest co wspominać...
Pamiętam jak wskoczyła mi z rozbiegu do wanny z wielkim, żabim uśmiechem i przeogromną radością. Zaraz potem z radości przewróciła palme (taka piękna palma była:shake:) ze spazmami radości sie w tym wytarzała i "przefarbowana", cud-miód błotem : z czarno -białej na brazowo - podpalaną, wytarła sie w moje świeżo wyschnięte, pranie po czym "przypadkiem" przewróciła chińskie, zabytkowe, piękne, pozłacane figurki (1 nie przeżyła:angryy:) swoim pięknym, błotnistym szabelkiem, po czym znów z wielką radościa wskoczyła mi do wanny...

Takich rzeczy sie nie zapomina....:shake:

Posted

Karilka napisał(a):
(...)Takich rzeczy sie nie zapomina....:shake:

Oczom nie wierzę jak czytam. :evil_lol: Moja Danusia nie mówi o niej inaczej niż słodziaczek i podobno ten słodziaczek ma na tapecie wyłącznie papier toaletowy i chusteczki. :megagrin:

Posted

Pfff... może wyrosła troszke...:roll:

No wiesz. Możesz mieć jednego takiego ale ja miałam JĄ + 2 którym to sie UDZIELIŁO:lying:
No i jednego jeszcze takiego::bad-word:

To było coś... :roll:

Posted

[quote name='Karilka'](...) To było coś... :roll:
Nie wątpię, bo ja mam bonanzę 4sztuk psio - kocich na stałe.:diabloti: Po ostatniej katapulcie laptopa stwierdzam, że git sprzęt robią. Wciąż działa.
a póki co.............
JAMNISIE W GÓRĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
CIOCIU ISADORO, NIE MOŻEMY SIĘ CIEBIE DOCZEKAĆ !!!!!!!!!!!!!!

Posted

danka1234 napisał(a):
(...)Widzę że jest chętny domek dla jamnisia w moich stronach.(Białogard)

Należałoby zrobić podsumowanie tych pewniaków domkowych.