BIANKA1 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Isadora7 napisał(a):No to stało się. Mam u siebie 3 sunie jamniki. Słuchajcie piękne. Jedna brązowa, cudna wydaje mi się zę ma ze 2 lata. Jedna chyba roczna czarna i ok 4-5 miesieczna. Sunie są naprawdę sliczne 100% jamniki. Kometa porobiła zdjęcia jak dojedzie do kompa to zrzuci ida na dogo. SZUKAMY DOMKÓW. Gratuluję :lol: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jezu jakie one głodne, jak sie na żarcie rzuciły. Quote
Kar0la Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 O jezuu dobrze, że mam tymczas zajęty, bo inaczej jak bym wzięła to bym pewnie nie oddała. Aż się boję obejrzeć fotki. Isadora jesteś niesamowita. :Rose: Quote
taxelina Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 niom niesamowita! mam nadzieje ze i inni moga wziac na tymczas! Quote
Wisełka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kurczeeee że ja nie mogę jakiegoś wziąć :( Isadora, jak tam sobie z nimi radzisz?? Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 malagos napisał(a):Jezoo, skad?? Na ile to są jamniki, na ile mieszańce? To są 100% jamniki DG32 napisał(a):Dobra to 3 już mają dom!!! Kto bierze resztę??? Brać, brać i to szybko bo dla wszystkich nie starczy :p. wiesz ja jestem szalona ale nie aż tak, była perspektywa że jedno u mnie dwa na Paluch. I co miałam zrobić, są piękne mam nadzieję że szybko domy znajdę. Kar0la napisał(a):O jezuu dobrze, że mam tymczas zajęty, bo inaczej jak bym wzięła to bym pewnie nie oddała. Aż się boję obejrzeć fotki. Isadora jesteś niesamowita. :Rose: I słusznie ze sie boisz. Ja sama jestem zaskoczona jak sa piekne, brałam w ciemno. B edziesz chora zobaczysz jak tylko kometa dojedzie do kompa. Wisełka napisał(a):Kurczeeee że ja nie mogę jakiegoś wziąć :( Isadora, jak tam sobie z nimi radzisz?? Rzecz w tym że jeszcze nie wiem jak sobie radzę. Trzeba być tak powalonym wariatem jak ja żeby tak ryzykować :):):):) Quote
Karilka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ile mają te szczeniaczki? Isadora jesteś wspaniałym powalonym wariatem!:loveu::loveu::loveu: Quote
Wisełka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Tyle jamniorków w domu :loveu: Ale to musi być fajne :) A mój jednen samotny....... kurcze no nie moge sobie darować że nie mam jak wziąć 2go psiaka nawet na DT :shake: Quote
Karilka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 malagos napisał(a):a szczenaiki, to w jakim wieku? O tym samym pomyślałyśmy:evil_lol:. Jeśli są jakieś siusiumajtki (do 3mies) to dawajta do mnie jakiegoś parówczaka coby Ciotka Kar0la paliła sie z zazdrości:evil_lol: haha! Quote
AlmaMater Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ta 4-miesięczna to jest brązowa czy czarna? Quote
pixie Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 prosze powiedzcie jakie sa brazowe sunie a jakie czarne.. rozumiem ze o tym by byly te sunie juz po sterylizacji nie ma co marzyc? tzn ze teraz sa wysterylizowane..no bo inaczej nie byloby tyle jamniooooooorkow prawda? czy one maja szczepienia te duze, czy cokolwiek wiadomo? Quote
Kar0la Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Karilka napisał(a):O tym samym pomyślałyśmy:evil_lol:. Jeśli są jakieś siusiumajtki (do 3mies) to dawajta do mnie jakiegoś parówczaka coby Ciotka Kar0la paliła sie z zazdrości:evil_lol: haha! O Ty niedobra ciotko. Zabieraj szczeniorka, przyjadę po mój pojemniczek to go wymiętolę. Może wszystkie szczeniaki są z jednego moiotu? Quote
Karilka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kar0la napisał(a):O Ty niedobra ciotko. Zabieraj szczeniorka, przyjadę po mój pojemniczek to go wymiętolę. Może wszystkie szczeniaki są z jednego moiotu? Ta. Zabierzesz razem z pojemniczkiem:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Wisełka napisał(a):Tyle jamniorków w domu :loveu: Ale to musi być fajne :) A mój jednen samotny....... kurcze no nie moge sobie darować że nie mam jak wziąć 2go psiaka nawet na DT :shake: Jak narazie to mam sajgon. Sunie zalęknione jak przyjechały z podkulonymi ogonami a teraz ogonki tylko furkoczą. Ta średnia to już uznała że ja to ja. I co chwila robi przede mną pad kołami do góry. Karilka napisał(a):O tym samym pomyślałyśmy:evil_lol:. Jeśli są jakieś siusiumajtki (do 3mies) to dawajta do mnie jakiegoś parówczaka coby Ciotka Kar0la paliła sie z zazdrości:evil_lol: haha! Chyba aż takich siusiumajtków to nie ma. Może jak kometa się pojawi to powie. U mnie najmłodsza ma 4-5 miesięcy AlmaMater napisał(a):Ta 4-miesięczna to jest brązowa czy czarna? czarna Dziewczyny dają sobie wszystko robić. Właśnie dałam im nifuroksazyd bo są żywione śliwkami. A na royala się rzuciły że tylko trzeszczało. Każda pozwoliła sobie włożyć do pyszczydła, zero problemów w zaglądaniu do paszczęki. Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='pixie']prosze powiedzcie jakie sa brazowe sunie a jakie czarne.. rozumiem ze o tym by byly te sunie juz po sterylizacji nie ma co marzyc? tzn ze teraz sa wysterylizowane..no bo inaczej nie byloby tyle jamniooooooorkow prawda? czy one maja szczepienia te duze, czy cokolwiek wiadomo? tu pisałam jakie są: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10770488&postcount=23 szczepienia? żartujesz to z lewej hodowli, ale są czyściutkie, błyszcząca zdrowa sierść, tyle że wychudzone i przestraszone. Kometa więcej powie. Quote
jotpeg Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Isadoro, złota kobieto!!! A co na to wszystko Rambuś?? Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='jotpeg']Isadoro, złota kobieto!!! A co na to wszystko Rambuś?? Rambuś to złoty chłopak. Uwielbia towarzystwo, aja mam teraz sceny jak na zdjęciach bulw u Maupy. Ludzie rąk mi brakuje, potrzebne ręce do smyrdania. Natychmiast :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
teapot Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Danusiu - nie ręcz! Jakby coś -same Ci je dowiozę! Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 danka1234 napisał(a):Nie kuś bo nie reczę za siebie.:lol: Jak zobaczysz zdjęcia .... One jedna przez druga włażą żeby dostać się do ręki, po głowach, byle tylko smyrda i mizianka złapać. Quote
danka1234 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 teapot napisał(a):Danusiu - nie ręcz! Jakby coś -same Ci je dowiozę! Jakby co,zapraszam serdecznie,zastanawia mnie tylko określenie -je,czyżbyś miała na mysli wiecej niz jedna sztuk.:-o:lol: Isadorko,jak Wy się pomieścicie w łóżku?:lol: Quote
malagos Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jejku, jejku, aleś Ty szczęściara, Isadorko! :evil_lol: Ja też chcę!! ale nie mogę :placz: Quote
Celina12 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ja już dawno nauczyłam sie mnożyć ręce...hihihi....gorzej było jak najpierw prawą , potem lewą miałam po operacji. Ja kiedyś spałam z 5 psami...i wtedy ze mnie był...pająk....:evil_lol:..nie mogę się doczekać fotek.... Isadora-wiesz,że Cię kocham prawda???? Quote
Recommended Posts