Lionees Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Takie piękne psiaki marnują się w schronie:shake:. Quote
zonia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 duuuuuużo psiaków się marnuje...:shake::-( Quote
magdyska25 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nestorek wskakuje na samą górę!!! Może tym razem??:roll: Zoniu tak na marginesie prosiłabym Cię o spis Twoich psów razem z klatkami gdzie się znajdują (nieraz ludzie chcą jakiegoś psa a ja mogę zaproponować tylko starszego większego)- może gdybyśmy zebrały "siły" i pomagały sobie nawzajem większość naszych podopiecznych znalazłaby wspaniały dom? Quote
morisowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nestor pojechał dziś do nowego domu w Markach. Rodzina -matka, ojciec i syn lat 18cie. Pies głównie dla syna (kocha zwierzęta, z opisu to wyjątkowo uczuciowy do psów chłopak), ale do schroniska pryzjechała sama matka. Nestor wpadł jej w oko, ponoć "ma to coś". Do domu pojechał komunikacją mijeską. Zakładam, że jak nie dzwonili jeszcze do mnie, to znacyz, że dali radę dojechać i jest ok. Jutro mam się widzieć z nową panią Nestorka, więc będa pierwsze wieści. Quote
zonia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 :laola::laola::laola::laola::laola::laola: A wczoraj jeszcze się dziwiłyśmy co taki super pies robi w schronie....:razz: WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!! i czekamy na wieści...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 i co tam u Nestorka??? proponuje zmienic tytuł ;) to ja juz ogloszenia sciagam :-) Quote
Recommended Posts