Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@All

Specjal Dog Show Ca de Bou Mechelen 2008 to nie tylko sama wystawa a również ,korzystając z obecności tak znamienitych gości jak Prezydent CLUB ESPANOL DEL CA DE BOU Bartolome Canellas Cardona oraz byłego a obecnie V-ce Prezydenta Sergio Gual Fournier prezentacja rasy na ringu głównym

Materiał filmowy z tego wydarzenia narazie odc.1

http://www.youtube.com/watch?v=pWBnXVhfr0g

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Chima

Jak zawsze jesteś smieszny;)

Czy Ty przypadkowo nie mylisz Ca de Bou z Border Collie?????:cool3:

Tak zróżnicowanie w rasie jest przeogromne :crazyeye:widać to było na wystawie w Mechelen ta wystawa to swoiste zwierciadło tego co się dzieje w rasie .
Widać że czły czs trwa odbudowa rasy to (proces ciągły) fajnie uczestniczyć w tym:multi:-jeśli tak twierdzisz jak piszesz to dlaczego w tym nie uczestniczysz masz przecież sukę w/g Ciebie {WZORCOWĄ} w czym problem zacznij nareszcie produkować te prawidłowe Ca de Bou czekamy na pierwszy miot .Zyczę powodzenia:multi::multi::multi:

Ps.napisano bez podtekstów

Posted

Chima napisał(a):
Janusz

Jesteś dziwny, widzę na filmie kulawe i powykrzywiane, pionowe szczeniaki z jednego miotu, do tego każdy inny, ledwo poruszające się, a Ty mi tu odpisujesz jak pacan nie na temat. Zróżnicowanie w rasie jest takie ponieważ zamiast patrzeć na to co ma wyjść patrzysz i Ty również niestety na to co mają Rosjanie, co wygrywa wystawy i tak dalej...i tak na marginesie, hodowla nie polega na produkowaniu, ja nie śpieszę się z wielu powodów, a jednym z nich jest ktoś taki jak Ty...mi nie zleży na tym na czym zależy Tobie...Zróżnicowanie jest takie bo się miesza bulldogi z psami z Hiszpanii, zróżnicowanie jest takie bo patrzy się zamiast na linie z jakiej wyszły psy na to jak wyglądają rodzice i oczekuje się wyniku takiego jak ten topowy oceniany dobrze...głupie i bez sensu, na Majorce widziałem więcej równych psów niż na tej wystawie w jednym miocie...koszmar. Nawet na PR w całym tym rozstrzale w miotach nie pojawiają się takie wynalazki...i więcej mają cech wspólnych...

Jak zawsze jesteś smieszny:mad:

No ORLE światowego Ca de Bou zacznij od własnego dobrze Tobie znanego własnego podwórka wklej cały miot Chimy i zobaczymy jaki jest równy no i oczywiście czy jest zgodny ze wzorcem ,chcę zobaczyć te wynalazki tą ich zgodność i cechy wspólne.
Z tego co piszesz to stwierdzam z przykrością ,na hodowaniu to Ty się nie znasz i nie udawaj GREKA OK

Posted

wracaj do meritum sprawy WKLEJ ZDJĘCIA MIOTU CHIMY wszyscy czekaja:evil_lol:

Wracając do wystawy Specjal Dog Schow Mechelen 2008 NUKI jako pierwsze Ca de Bou w Polsce otrzymał tytuł MEJOR MACHO nadany przez Club Espaniol del Ca de BOU taki tytuł pozostanie u Ciebie jako senne marzenie haha :evil_lol: dobrej nocki:eviltong:

Ps nadal czekam na fotki:mad:

Posted

Jak ty tak uważasz że Najleepszy Pies dostany na Litwie to to samo co nadany przez Club Espaniol Ca de Bou na wystawie Specjalistycznej to nie mamy o czym rozmawiać "geniuszu".

Posted

[quote name='Chima']janusz

Czy Ty nie rozumiesz, że ja mając sukę nie mogę dostać najlepszego psa w rasie, co najwyżej najlepszą sukę w rasie, a takie już Chima ma, to, że coś napisane jest w języku hiszpańskim, angielskim czy po litewsku, oznacza dokładnie to samo, takie coś mogą mi wpisać na dosłownie każdej wystawie w Hiszpanii, nie szalej...dziadku.

widzę że nie kumasz niczego:evil_lol:

przeczytaj uważnie to co napisałeś zadaj sobie pytanie

Czy na każdej wystawie w Hiszpani lub innych krajach Club Espaniol del Ca de Bou nadaje taki tytuł ???? jeśli tak to ty masz rację jeśli nie to ja mam rację haha:evil_lol:

Posted

Tytuł Mejor Macho wręczał Prezydent Club Espaniol del Ca de Bou Bartolome Canellas Cardona dlatego jest z nami na zdjęciu z pucharami.

Jak zawsze piszesz swoje urojenia tym bardziej że nie byłeś na tej wystawie a wszystko wiesz lepiej nie ośmieszaj się :shake: