Janusz45 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 @All Specjal Dog Show Ca de Bou Mechelen 2008 to nie tylko sama wystawa a również ,korzystając z obecności tak znamienitych gości jak Prezydent CLUB ESPANOL DEL CA DE BOU Bartolome Canellas Cardona oraz byłego a obecnie V-ce Prezydenta Sergio Gual Fournier prezentacja rasy na ringu głównym Materiał filmowy z tego wydarzenia narazie odc.1 http://www.youtube.com/watch?v=pWBnXVhfr0g Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 @Chima Jak zawsze jesteś smieszny;) Czy Ty przypadkowo nie mylisz Ca de Bou z Border Collie?????:cool3: Tak zróżnicowanie w rasie jest przeogromne :crazyeye:widać to było na wystawie w Mechelen ta wystawa to swoiste zwierciadło tego co się dzieje w rasie . Widać że czły czs trwa odbudowa rasy to (proces ciągły) fajnie uczestniczyć w tym:multi:-jeśli tak twierdzisz jak piszesz to dlaczego w tym nie uczestniczysz masz przecież sukę w/g Ciebie {WZORCOWĄ} w czym problem zacznij nareszcie produkować te prawidłowe Ca de Bou czekamy na pierwszy miot .Zyczę powodzenia:multi::multi::multi: Ps.napisano bez podtekstów Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 @All Specjal Dog Schow Ca de Bou Mechelen 2008 Prezentacja rasy Ca de Bou odc.2 http://www.youtube.com/watch?v=az8-qulnvFQ Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Chima napisał(a):Janusz Jesteś dziwny, widzę na filmie kulawe i powykrzywiane, pionowe szczeniaki z jednego miotu, do tego każdy inny, ledwo poruszające się, a Ty mi tu odpisujesz jak pacan nie na temat. Zróżnicowanie w rasie jest takie ponieważ zamiast patrzeć na to co ma wyjść patrzysz i Ty również niestety na to co mają Rosjanie, co wygrywa wystawy i tak dalej...i tak na marginesie, hodowla nie polega na produkowaniu, ja nie śpieszę się z wielu powodów, a jednym z nich jest ktoś taki jak Ty...mi nie zleży na tym na czym zależy Tobie...Zróżnicowanie jest takie bo się miesza bulldogi z psami z Hiszpanii, zróżnicowanie jest takie bo patrzy się zamiast na linie z jakiej wyszły psy na to jak wyglądają rodzice i oczekuje się wyniku takiego jak ten topowy oceniany dobrze...głupie i bez sensu, na Majorce widziałem więcej równych psów niż na tej wystawie w jednym miocie...koszmar. Nawet na PR w całym tym rozstrzale w miotach nie pojawiają się takie wynalazki...i więcej mają cech wspólnych... Jak zawsze jesteś smieszny:mad: No ORLE światowego Ca de Bou zacznij od własnego dobrze Tobie znanego własnego podwórka wklej cały miot Chimy i zobaczymy jaki jest równy no i oczywiście czy jest zgodny ze wzorcem ,chcę zobaczyć te wynalazki tą ich zgodność i cechy wspólne. Z tego co piszesz to stwierdzam z przykrością ,na hodowaniu to Ty się nie znasz i nie udawaj GREKA OK Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Wklej tylko zdjecia miotu i sami ocenimy OK Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Jak zawsze jesteś śmieszny:mad: NIE ŚCIEMNIAJ ŚCIEMNIACZU TYLKO WKLEJAJ -OK Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 wracaj do meritum sprawy WKLEJ ZDJĘCIA MIOTU CHIMY wszyscy czekaja:evil_lol: Wracając do wystawy Specjal Dog Schow Mechelen 2008 NUKI jako pierwsze Ca de Bou w Polsce otrzymał tytuł MEJOR MACHO nadany przez Club Espaniol del Ca de BOU taki tytuł pozostanie u Ciebie jako senne marzenie haha :evil_lol: dobrej nocki:eviltong: Ps nadal czekam na fotki:mad: Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Nie dostrzegasz nawet tego że "świat Ca de Bou" się zmienia a Twoje pitolenie blednie :lol: Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 za to ty tylko możesz sobie pomarzyć o Mejor Macho haha:lol: i tym optymistycznym akcentem kończę z Tobą dyskusję Na tamat "psów" Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Jak ty tak uważasz że Najleepszy Pies dostany na Litwie to to samo co nadany przez Club Espaniol Ca de Bou na wystawie Specjalistycznej to nie mamy o czym rozmawiać "geniuszu". Quote
aga4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i teraz przez kilka miesięcy (może lat:evil_lol:) bedzie wożonko NDPwR hehehehe nooooo napewno po hiszpańsku brzmi to bardziej szlachetnie :p Quote
Janusz45 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Chima']janusz Czy Ty nie rozumiesz, że ja mając sukę nie mogę dostać najlepszego psa w rasie, co najwyżej najlepszą sukę w rasie, a takie już Chima ma, to, że coś napisane jest w języku hiszpańskim, angielskim czy po litewsku, oznacza dokładnie to samo, takie coś mogą mi wpisać na dosłownie każdej wystawie w Hiszpanii, nie szalej...dziadku. widzę że nie kumasz niczego:evil_lol: przeczytaj uważnie to co napisałeś zadaj sobie pytanie Czy na każdej wystawie w Hiszpani lub innych krajach Club Espaniol del Ca de Bou nadaje taki tytuł ???? jeśli tak to ty masz rację jeśli nie to ja mam rację haha:evil_lol: Quote
aga4 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 jeżeli była to specjalistyczna wystawa Ca De Bou to chyba nic dziwnego ze taki tytuł został przyznany :p Quote
Janusz45 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Tytuł Mejor Macho wręczał Prezydent Club Espaniol del Ca de Bou Bartolome Canellas Cardona dlatego jest z nami na zdjęciu z pucharami. Jak zawsze piszesz swoje urojenia tym bardziej że nie byłeś na tej wystawie a wszystko wiesz lepiej nie ośmieszaj się :shake: Quote
Recommended Posts