Rybka Posted August 8, 2004 Author Posted August 8, 2004 A o to kilka fot z dzisiejszego szkolenia, tym razem nie ja szkolilam Suzi tylko jej drugi wlasciciel :wink: . Milego ogladania :) Chwila ochlodzenia po szkoleniu :lol: Pozdrawiam, Rybka i Suzi Quote
pasz Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Mam pytanko do szkolących swoje psiaki w Cave Canem. Czy na pierwsze rozpoznawcze spotkanie mamy przyjechać sami czy już z psiakiem żeby pani Beata ocenila jego "zaawansowanie"? Co radzicie? Quote
Wind Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 pasz, Jak najbardziej uprzednio zadzwonic, a potem przyjechac z psiakiem. Z tego co wiem to o 9.30 szkola sie szczeniaki; 10.30 psiaki po szczeniecym przedszkolu, 11.30 bardziej zaawansowani, tacy co juz powinni zdac PT, ale jakos im nie jest do tego egzaminu po drodze ;), a o 12.30 wyzsza szkola "jazdy". :-) pozdrawiam, Quote
pasz Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Dziękuję za podpowiedź. Ja długo szukałam w Warszwie szkolenia gdzie podejmowali się uczyć ogary . Nie jest tych szkół dużo z tego względu że ogar jest strasznym indywidualistą i nie ułoży się go jak owczarka. Mój pies skończy w październiku dwa lata i wszystkie podtawowe komendy zna bardzo dobrze tylko chciałabym bardziej wyćwiczyć w nim komendę "do mnie" i aby bardziej obyl się z psami innych ras. Po za tym po tym jak pogryzł go pies chcę w nim wytępić warczenie i agresję do przechodzących psów. Myślę że pojawimy się w środę około 19 bo p. Beata pisała mi że ma być jeszcze jeden ogar. Pozdrawiam Quote
metka Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 hehe, no to ja te się załapałam :) przychodzę już w tą sobotę :) ehe o 9.30 :) ktoś jeszcze będzie?? Quote
Rybka Posted August 9, 2004 Author Posted August 9, 2004 Jesli nic mi nie wypadnie, a raczej napewno :wink: bede w sobote na szkoleniu. Dzis zreszta tez mam zamiar isc :D, tak mi sie spodobalo czego Suzi nie potwierdza :wink: . Ale najpierw chyba pojdziemy z Suzi do jeziorka zeby sie ochlodzila :lol: . Pozdrawiam, Rybka i Suzi Quote
ElGreco Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 Rybka A mnie Suzi się niezmiernie podobała, szczególnie jak miała oddmienna koncepcje warowania niż Beata i Ty. :D My z Cyrli chodzimy jeszcze na indywidualne lekcje, które trwaja krótko bo jedyną motywacją dla psicy jest ogromny pet kiełbasy, który dość szybko znika. :wink: Poza tym przy takiej pogodzie jaką mamy na szkoleniach ostatnio, ja też bym chetniej połozyla sie brzuchem do góry niz siadał, biegła truchtem, zostawała, warowała, równała itp. :lol: Pozdrawiam i do miłego spotkania Quote
Zeliika Posted August 9, 2004 Posted August 9, 2004 hehe,no to ja te się załapałam :) przychodzę już w tą sobotę :) ehe o 9.30 :) ktoś jeszcze będzie?? My bedziemy, jak dobrze pojdzie to przed sobota wpadniemy rowniez w srode. Odrabiacie prace domowa? My dzis rano troszke cwiczylismy wszystkie elementy, szlo lepiej niz w grupie. Ale bylismy sami, bez niezmiernie interesujacych czterolapych kolezanek i kolegow :wink: Quote
Rybka Posted August 9, 2004 Author Posted August 9, 2004 ElGreco hehe dzieki :lol: , tylko zeby sie przydalo zeby cos sie nauczyla :cry: . Mama nadzieje ze sie poprawi bo przeciez po to chodzimy na to szkolenie. Suzi w domku tez robi pieknie komendy ale nie cwiczymy az godzinki :o i moze dlatego jej tak wychodzi :wink: . Dzis niestety nie dalysmy rady przyjechac, wiec jeszcze sroda dodatkowo zostaje. Ale w sobote to juz bedziemy obowiazkowo. Co do tej kielbaski to Suzi by pewnie zrobila wszystko za nia ale ja bym zbankrutowała :wink: . Suzi za kawalek swierzego miesa zrobi doslownie wszystko :cooldevi: :diabloti: Pozdrawiam, Rybka i niesforna Suzi :wink: Quote
Recommended Posts