Asia&zuza Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witajcie. Mam do was małe pytanko :]. Moja sunia przebywa u mnie od 2 dni (ma dopiero 6 tygodni. 26 skończy 2 miesiące).Jedząc posiłki strasznie brudzi sobie pyszczek. Teraz mogę to zrozumieć bo psinka jest młoda i troszkę niezdarna :loveu:. Czy u dorosłych westów strzyże się sierść jakoś specjalnie przy pysku aby ta się tak nie brudziła czy taki jest już urok tych psów?:p Quote
kaskaSz Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Po każdym posiłku wycieraj pyszczek. Jak zauważyłaś może na niektórych zdjęciach pyszczek westie jest podatny na takie rdzawe przebarwienia i raczej nic z nimi nie zrobisz. Tego się nie strzyże, ani nie wycina. Tak jak pisałam, możesz przecierać, ewentualnie jak psiak porośnie to kup jakiś płyn na przebarwienia i też przecieraj, ale one nie wybielą Ci psa na 100%. Zapraszam do działu westów- Grupa III - west highland white terrier :) Pzdr. Quote
Recommended Posts