psiawachta.pl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zapraszamy na roczny kurs dla instruktorów szkolenia psów, który poprowadzi znana szwedzka trenerka Inki Sjösten. Kurs instruktorski obejmuje 6 spotkań weekendowch, w których udział wezmą uczestnicy wraz ze swoimi psami. Celem kursu jest przygotowanie uczestników do samodzielnej pracy jako instruktor szkolenia psów, poprzez przekazanie im niezbędnej teori z zakresu wiedzy o psach oraz pedagogiki pracy z grupą właścicieli psów, oraz zapewnienie odpowiedniej ilości ćwiczeń praktycznych. Na zakończenie kursu, po zdaniu trzech egzaminów, uczestnicy otrzymają certyfikaty wystawione przez Inki Sjösten. Start w marcu 2009. Szczegóły i zapisy: http://www.psiawachta.pl/a/sjosten.html Quote
Asztir Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a ja mam w ogóle inne pytanie - dlaczego zniknęła strona Psiej Wachty? czy działalność została zaprzestana? byłaby wielka szkoda, bo super dziewczyny robiłyście zjazdy :razz: Quote
Inez Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Asztir, mi stronka działa nadal Fundacja Psia Wachta - dowiedz się więcej o psach! A co do kursu instuktorskiego z Inki, to juz któraś z koleji edycja, prawda? Może ktoś kto był, podzieli się wrażeniami? :cool3: Quote
Asztir Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzięki za linka - ja miałam złego ;) Kurs będzie prowadzony w 2010 ale z Turid Rugaas. I wszystkie miejsca już zajęte :) właśnie się zastanawiam czy nie wpisać się na listę rezerwową :cool3: Quote
Recommended Posts