Pestka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 http://img150.imageshack.us/img150/1465/23pr2.jpg Cudowna :loveu: Quote
Mudik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jest świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzie macie treningi,że takie dziwne swiatło? Quote
GrubbaRybba Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Mudik napisał(a):Jest świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzie macie treningi,że takie dziwne swiatło? Zimową porą ćwiczymy w hali klubu jeździeckiego na Siekierkach. Tam jest słabe światło, niestety... Ale w lecie mamy lepiej, bo ćwiczymy nad Wisłą. Quote
Mudik Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 My mamy treningi na Antoniewskiej niedaleko jest klub jeździecki z hala także:cool3::lol: Quote
Korenia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ale wielce fajosko :multi: szkoda, że moja sucz się do sportów nie nadaje... Quote
haliza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Nie wiedziałam że z was tacy sportowcy:crazyeye: zawsze słyszałam o treningach, ale nie załapałam :angryy: będziemy trzymać kciuki :evil_lol::multi:. Quote
GrubbaRybba Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 haliza napisał(a):Nie wiedziałam że z was tacy sportowcy:crazyeye: zawsze słyszałam o treningach, ale nie załapałam :angryy: będziemy trzymać kciuki :evil_lol::multi:. Super! Liczymy na kciuki, na pewno się przydadzą. :) Korenia napisał(a):Ale wielce fajosko :multi: szkoda, że moja sucz się do sportów nie nadaje... Do flyball nadają się wszystkie psy. My na treningach mamy przeróżne psy, od corgi pembroke, przez australian cattle dog, golden retrivera, staford bulterier, psy schroniskowe, ONka i bordery. W różnym wieku, różnej wielkości. I to jest właśnie piękne, że każdy pies może biegać. :) W trójmieście na przydład w drużynie flyball biega sunia yorka. :) Quote
Korenia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Taa... tylko zachęć mi ją, że piłka to fajna zabawka i że warto wziąć ją do pyska i to nie urazi jej królewskiej mości...:shake: Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Korenia napisał(a):Taa... tylko zachęć mi ją, że piłka to fajna zabawka i że warto wziąć ją do pyska i to nie urazi jej królewskiej mości...:shake: O nie, to moja uważa, że piłka i frisbee to świętość nas świętości. :lol: A tu Andzia na zimowym spacerku. (Zdjęcia zrobione ze dwa tygodnie temu.) Quote
GrubbaRybba Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 A tu wzrok mówi wszystko za siebie: "Rzucaj wreszcie to frisbee!" Quote
Korenia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jakie ładne A na ubranku :cool3: Ja swojej też zakupiłam frisbee, ale jej to w ogóle nie interesuje :roll: Quote
GrubbaRybba Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Korenia napisał(a):Jakie ładne A na ubranku :cool3: "A" jak i cały kubraczek mamy od kochanej Taks. :p Quote
pusia2405 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 GrubbaRybba napisał(a):"A" jak i cały kubraczek mamy od kochanej Taks. :p A my też mamy kubraczki od taks;). Quote
haliza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Prawdziwy z niej zawodnik ha ha.....co za minka :evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Andzia wczoraj na treningu flyball Quote
GrubbaRybba Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 A tu filmiki Zajęcia indywidualne trening 7.04.2009 - Zwierzęta - Video w INTERIA.PL Przebieg grupowy, czyli trening Discbusters Unleashed Alfa. Andzia biegnie pierwsza. trening 8.04.2009 - Zwierzęta - Video w INTERIA.PL Quote
Korenia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Super te treningi :lol::cool3: Głosu jeszcze nie straciłaś ;>? Quote
GrubbaRybba Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 O dziwo nie, ale nogi to czasem bolą solidnie. ;) Quote
GrubbaRybba Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Tu Andzia na zawodach w Czechach Tu jej piłeczka uciekła I pies odpoczywający Quote
GrubbaRybba Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 A tu cała nasza reprezentacja - Disbusters Unleashed Rozdanie nagród - drużyna Alfa zajęła 5 miejsce Quote
Mudik Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Gratulacje ta pierwsza fotka Andziorka SUPER!:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
GrubbaRybba Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Mam jeszcze dwa filmiki Andzi na boksie z wczorajszego treningu flyball. Andzia na boksie - Zwierzęta - Video w INTERIA.PL Andzia na boksie zbliżenie - Zwierzęta - Video w INTERIA.PL Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Witamy się :hand: jakie masz urocze stadko :loveu: Również gratulujemy! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Cavy napisał(a):Witamy się :hand: jakie masz urocze stadko :loveu: Również gratulujemy! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: My również witamy!!! :lol: I serdecznie zapraszamy!!! Quote
wieso Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 witamy i pozdrawiamy, Zyczymy jak najwiekszych sukcesow !!!! Bedziemy sledzic dalej postepy,,,, Pozdrowionka Wiesia Quote
Recommended Posts