Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Ja w bloku mieszkam, ale nawet jakbym miała podwórko, to psy mieszkałyby w domu :) w końcu psu też się łóżko należy :)
Ja też mam taki podgląd na tą sprawę... :evil_lol:

[quote name='Basia i Barni']http://img384.imageshack.us/img384/1828/dsc00044rc8.jpg
różowa pantera:diabloti:
Heh, prawdziwy Scooby Doo w wersji 3D :diabloti:.

[quote name='Kati16']U mnie do 16 godziny nie ma rodziców w domu więc Neska sobie leży tutaj koło mnie przy biurku ;)
Czyli już rodzice przyszli ?? :cool1:

[quote name='Domka_Czika']A u mnie Czika na biurku :) I swoją szanowną doopkę wkłada w monitor:evil_lol:
Oj, to raczej nie chce, żebyś była na Dogomanii tylko grzecznie ją głaskała:cool3:.
[quote name='Kati16']Neska to by pół zajęła biurka :evil_lol:
Albo i całe :-D.

Posted

Hehe:evil_lol:
Czasem to muszę te jej doopkę popychać , bo nie widzę nic :) Jak ona się rozłoży to też dużo miejsca zajmuje :) Szczególnie na żabkę :)

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Hehe:evil_lol:
Czasem to muszę te jej doopkę popychać , bo nie widzę nic :) Jak ona się rozłoży to też dużo miejsca zajmuje :) Szczególnie na żabkę :)

Na żabkę? :loveu:
Szybko wklejaj fotki na swoją galerię, muszę to zobaczyć :loveu:.

Posted

Ona żabkę rzadko robi ... Jak jej się nudzi ( a na biurku to jest co robić xD ) , albo jak jest jej gorąco to się kładzie na płytkach na żabkę więc nie prosto mi to sfocić xD

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Ona żabkę rzadko robi ... Jak jej się nudzi ( a na biurku to jest co robić xD ) , albo jak jest jej gorąco to się kładzie na płytkach na żabkę więc nie prosto mi to sfocić xD

Czyli musimy jednym słowem poczekać do następnego lata :razz:?
A co możne robić taki ''grzeczny'' psiak na biurku? :diabloti:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Swoimi zacnymi łapeczkami spychać wszystko i wszystkich:diabloti: No i oczywiście się wiercić :) U mnie w galerii gdzieś jest zdjęcie Cziki na biurku :)

Jak znajdę czas to przejrzę wreszcie twoją całą galerię, ale na razie nic się nie zapowiada... :roll:

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Jak znajdę czas to przejrzę wreszcie twoją całą galerię, ale na razie nic się nie zapowiada... :roll:

Ja na twojej jestem praktycznie od początku:lol:A u mnie to mała galeryjka to szybko:lol:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Ja na twojej jestem praktycznie od początku:lol:A u mnie to mała galeryjka to szybko:lol:

To bardzo dziękuje :multi:.
Hehe, właśnie dowiedziałam się, że mamy stałego gościa :p.
Chętnie bym obejrzała, ale lekcje, grafika dla zwierzątek... :roll: