jbk Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja w bloku mieszkam, ale nawet jakbym miała podwórko, to psy mieszkałyby w domu :) w końcu psu też się łóżko należy :) Quote
Basia i Barni Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://img384.imageshack.us/img384/1828/dsc00044rc8.jpg różowa pantera:diabloti: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 U mnie do 16 godziny nie ma rodziców w domu więc Neska sobie leży tutaj koło mnie przy biurku ;) Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A u mnie Czika na biurku :) I swoją szanowną doopkę wkłada w monitor:evil_lol: Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):A u mnie Czika na biurku :) I swoją szanowną doopkę wkłada w monitor:evil_lol: Neska to by pół zajęła biurka :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='jbk']Ja w bloku mieszkam, ale nawet jakbym miała podwórko, to psy mieszkałyby w domu :) w końcu psu też się łóżko należy :) Ja też mam taki podgląd na tą sprawę... :evil_lol: [quote name='Basia i Barni']http://img384.imageshack.us/img384/1828/dsc00044rc8.jpg różowa pantera:diabloti: Heh, prawdziwy Scooby Doo w wersji 3D :diabloti:. [quote name='Kati16']U mnie do 16 godziny nie ma rodziców w domu więc Neska sobie leży tutaj koło mnie przy biurku ;) Czyli już rodzice przyszli ?? :cool1: [quote name='Domka_Czika']A u mnie Czika na biurku :) I swoją szanowną doopkę wkłada w monitor:evil_lol: Oj, to raczej nie chce, żebyś była na Dogomanii tylko grzecznie ją głaskała:cool3:. [quote name='Kati16']Neska to by pół zajęła biurka :evil_lol: Albo i całe :-D. Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Kati16 napisał(a):Możliwe :D Niech Dominika położy jej bardzo wygodny kocyk oraz jakąś kosteczkę to zobaczymy ile wytrzyma i na jakiej powierzchni :razz:. Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hehe:evil_lol: Czasem to muszę te jej doopkę popychać , bo nie widzę nic :) Jak ona się rozłoży to też dużo miejsca zajmuje :) Szczególnie na żabkę :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Hehe:evil_lol: Czasem to muszę te jej doopkę popychać , bo nie widzę nic :) Jak ona się rozłoży to też dużo miejsca zajmuje :) Szczególnie na żabkę :) Na żabkę? :loveu: Szybko wklejaj fotki na swoją galerię, muszę to zobaczyć :loveu:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 efciq napisał(a):Witam :p Kiedy będą zdjęcia? A no tak... :evil_lol: Całkowicie zapomniałam, że to galeria :diabloti:. Postaram się dać jutro-w środę- w czwartek. :lol: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ona żabkę rzadko robi ... Jak jej się nudzi ( a na biurku to jest co robić xD ) , albo jak jest jej gorąco to się kładzie na płytkach na żabkę więc nie prosto mi to sfocić xD Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ona żabkę rzadko robi ... Jak jej się nudzi ( a na biurku to jest co robić xD ) , albo jak jest jej gorąco to się kładzie na płytkach na żabkę więc nie prosto mi to sfocić xD Czyli musimy jednym słowem poczekać do następnego lata :razz:? A co możne robić taki ''grzeczny'' psiak na biurku? :diabloti: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Swoimi zacnymi łapeczkami spychać wszystko i wszystkich:diabloti: No i oczywiście się wiercić :) U mnie w galerii gdzieś jest zdjęcie Cziki na biurku :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102815&highlight=czika&page=22 - tu jest focia :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Swoimi zacnymi łapeczkami spychać wszystko i wszystkich:diabloti: No i oczywiście się wiercić :) U mnie w galerii gdzieś jest zdjęcie Cziki na biurku :) Jak znajdę czas to przejrzę wreszcie twoją całą galerię, ale na razie nic się nie zapowiada... :roll: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Jak znajdę czas to przejrzę wreszcie twoją całą galerię, ale na razie nic się nie zapowiada... :roll: Ja na twojej jestem praktycznie od początku:lol:A u mnie to mała galeryjka to szybko:lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja na twojej jestem praktycznie od początku:lol:A u mnie to mała galeryjka to szybko:lol: To bardzo dziękuje :multi:. Hehe, właśnie dowiedziałam się, że mamy stałego gościa :p. Chętnie bym obejrzała, ale lekcje, grafika dla zwierzątek... :roll: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 A ja właśnie mogego niedoskonałego avka skończyłam :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Czyli avek twojego autorstwa? :cool3: Pikny :loveu: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Czyli avek twojego autorstwa? :cool3: Pikny :loveu: No mojego:oops: dziękuję:oops::roll: Ale banerek Kati16 :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 To o czym teraz gadu - gadu? Bo od tematu odbiegłyśmy że hoho... ^^ Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Ej a Żabki faktycznie były dziś zamknięte? Bo nie zauważyłam :-D. Quote
Recommended Posts