Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='agnethka']chciałam powiedzieć, że tu zaglądam :eviltong: Hhaha, a już myślałam, że zapominasz :evil_lol:. Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hejo:D masz fotki amandzi??:D i ciekawe kiedy sie doczekasz w koncu swojego psiaka:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:D masz fotki amandzi??:D i ciekawe kiedy sie doczekasz w koncu swojego psiaka:) Foty to wkleję jutro - w niedzielę :evil_lol:. A co do psa to połączę te dwie galerię, jak będę miała własnego psiaka :loveu:. Tylko jakoś nic się nie zapowiada szczególnego.. . Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 agnethka napisał(a):zaglądam, zaglądam - tylko nie zawsze mam czas pisać ;) No wiesz... Bo strzelę focha :eviltong:! :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 agnethka napisał(a):ta przyzwyczaiłam się, że na mnie fochają :evil_lol: Serio? A kto jeszcze? :razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 agnethka napisał(a):za dużo byś chciała wiedzieć :cool3: Owszem :cool3:. Ale ja się przyzwyczaiłam, że Amandzia się na mnie focha... :roll: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale w fochaniu to ja jestem najlepsza ! Prawie codziennie focham się na psiapsiółki :) Więc nie zabierajcie mi tej funkcji !:cool3::roll::oops: Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kati16 napisał(a):Witanko weekendowe ;) Witamy, witamy... I może fotki też damy... Ale to za jakiś czas, bo tematów mam troszeczkę do obejścia :roll:. Domka_Czika napisał(a):Ale w fochaniu to ja jestem najlepsza ! Prawie codziennie focham się na psiapsiółki :) Więc nie zabierajcie mi tej funkcji !:cool3::roll::oops: Łooo... To w takim razie nie odbieramy ci tego tytułu :evil_lol:. Quote
jbk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam Amandzię :) Dobrze jej z oczu patrzy :)) Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam. ;) O no to musi być fajna książka. Pokażesz nam Tosię? :D Ty też chora? Mnie złapała grypa i nadal źle się czuję. :-( Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 jbk napisał(a):Witam Amandzię :) Dobrze jej z oczu patrzy :)) Aaa... Dziękujemy :-D. Martunia napisał(a):Witam. ;) O no to musi być fajna książka. Pokażesz nam Tosię? :D Ty też chora? Mnie złapała grypa i nadal źle się czuję. :-( Bardzo fajna książka :-D. Hm... Może kiedyś pokażę, a dla chętnych to jest w moim profilu... :cool3: Oj, chora, chora... :-( Kati16 napisał(a):Czekamy na fotyyyy :diabloti: Już... ;) Tylko wrzucę i dam :lol:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Ok, na początek coś dla miłośników Tośki (miałam dać kiedyś, ale wyszło teraz...) Na zdjęciu widać smyczkę, bo to nie jest mój pies i jak ją spuszczam to się boję, ponieważ nie znam jej dokładnych zachowań... A ona tak bardzo kocha inne psy... ____________ Miłośnicy psich uszów łączcie się :loveu:. *** A za chwilkę sesja Amandy - niestety już stara i mała, lecz da się obejrzeć...;) A i jeszcze jedno: Mam problem. Od zawsze chciałam mieć psa... To już wiecie. A teraz będę miała prawdopodobnie po Tosi, która jest mieszańcem... Czy to dobrze? Wiem, że jest dużo bied w schronisku, ale jej pani znalazła drugiego ''Tośka'' i podobno mają być śliczne szczeniaki...=/ A czy ktoś się w ogóle mnie posłucha w tej sprawie, jeśli dodam ''sprzeciw?'' Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Cóż... Post pod postem, ale naprawdę przepraszam... :oops: Tylko nie piszcie mi zaraz: ''Chcę foty'' :diabloti:. Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mam problem. Od zawsze chciałam mieć psa... To już wiecie. A teraz będę miała prawdopodobnie po Tosi, która jest mieszańcem... Czy to dobrze? Wiem, że jest dużo bied w schronisku, ale jej pani znalazła drugiego ''Tośka'' i podobno mają być śliczne szczeniaki...=/ A czy ktoś się w ogóle mnie posłucha w tej sprawie, jeśli dodam ''sprzeciw?'' Jeżeli wytłumaczysz tej pani,że nie rozmnaża się mieszańców,ponieważ jest wiele psów na świecie,które nigdy nie miały i nie będą miały domu właśnie przez takie rozmnażanie "bo ładny piesek i mam drugiego to będą małe". Może się udać. Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kati16 napisał(a):Jeżeli wytłumaczysz tej pani,że nie rozmnaża się mieszańców,ponieważ jest wiele psów na świecie,które nigdy nie miały i nie będą miały domu właśnie przez takie rozmnażanie "bo ładny piesek i mam drugiego to będą małe". Może się udać. Hm... Tylko właśnie nie wiem czego mam się posłuchać... :placz: Z jednej strony to nie jest fair, a z drugiej na szczeniaka jest tyle chętnych, w tym ja... :roll: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):. Łooo... To w takim razie nie odbieramy ci tego tytułu :evil_lol:. :evil_lol: Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Hm... Tylko właśnie nie wiem czego mam się posłuchać... :placz: Z jednej strony to nie jest fair, a z drugiej na szczeniaka jest tyle chętnych, w tym ja... :roll: To jak wszyscy Ci co są chętni na szczeniaki wezmą takiego ze schroniska to o wiele lepiej będzie. Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Tylko uświadom im to teraz :roll:. Jakbym miała możliwość porozmawiania z nimi, może zaczęłabym nieco działać, ale tak... :cool1: Quote
Aurunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Śliczna galeria. Dziękujemy za odwiedziny będziemy to zaglądać :loveu: i zapraszamy ponownie ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Aurunia napisał(a):Śliczna galeria. Dziękujemy za odwiedziny będziemy to zaglądać :loveu: i zapraszamy ponownie ;) Oczywiście, że będziemy zaglądać :-D. Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 sliczne zdjecia:D a mi sie ona taka różowa wydaje na tych fotach:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):sliczne zdjecia:D a mi sie ona taka różowa wydaje na tych fotach:D Heh, Bo to odbicie kocyka... :evil_lol: Ona ma taki sweet - pink kocyk :evil_lol: Quote
Recommended Posts