LadyK Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja też nie jestem cierpliwa,więc dawaj te foty :diabloti: Quote
Martunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hej! :hand: Nie zauważyłaś mojego posta na poprzedniej stronie? :eviltong: Tak tak, czekamy.. ^^ Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: Nie zauważyłaś mojego posta na poprzedniej stronie? :eviltong: Tak tak, czekamy.. ^^ O, przepraszam :diabloti::oops:. Martunia napisał(a):Trzeba wymyślić jakiś temat do rozmowy. :eviltong: O a ile będziesz miała? :) Zaraz zapodam foty, to będzie temat jakiś... Przekroczę 11 i do dwunastki trza będzie zbierać :roll:. Kati16 napisał(a):Witamy się i oczekujemy na nowe fotki :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Hejka Czas na jakieś foteczki Zaraz, zaraz... Na image muszę wrzucić... :diabloti: Domka_Czika napisał(a):To czekamy ciotka... Ale ja cierpliwa nie jestem:diabloti: Kati16 napisał(a):Ja też nie jestem cierpliwa,więc dawaj te foty :diabloti: Domka_Czika napisał(a):No to się zabieraj za robienie fotek :) Zaraz się ujawnią foty, specjalnie dla tych ''niecierpliwych'' i ''zniecierpliwionych'' :loveu::evil_lol:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 No więc teraz dwie foty przed ścięciem :diabloti:: 1. To w końcu bawimy się w chowanego?? 2. Jak nie, to się położę... A teraz już po... :evil_lol: (Nie wińcie mnie za rozmazane... ) 1. Po ziewnięciu ... 2. A tu oczywiście słynna ''Karuzela'' :evil_lol: 3.Życie bywa ciężkie... Za chwilę kolejna porcja... Mniej rozmazane, najlepsze na koniec :multi:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 1. Ja wpatrzona w drops, Usłyszałam ją... Powiedziała ''siad''... I zrobiłam to... 2. Co się tak lampisz? 3. No i co tu komentować? 4. Bo tego wzroku nie można kupić... 5. Jej piękne czarne oczy... Quote
Martunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Śliczna! I jak ładnie pozuje do zdjęć. :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Martunia napisał(a):Śliczna! I jak ładnie pozuje do zdjęć. :cool3: Jutro dodam inne, aby urozmaicić galerię... To jest, nie na 100% jutro, bo mam do 14:30 lekcje, kółko może jakieś się trafi...:cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kinia napisał(a):Jakie czarne oczka:loveu: Dopasowała sobie :loveu:. A nie wiem czy ktoś zauważył,ale mamy pierwszą, małą 100... Tj. przekroczyliśmy :evil_lol:. Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 sliczne fotki:) ona na taką różową wygląda:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):sliczne fotki:) ona na taką różową wygląda:D Różową? :evil_lol: Widzisz, ja ją tylko widzę białą :diabloti:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Domka_Czika napisał(a):A u fryzjerka ją ścinaie czy sami ? Sami, to znaczy babcia... Izabela124. napisał(a):Hej No nareszcie fteczki Heh, foteczki muszą starczyć jak na razie. Następne dam pod koniec tygodnia... :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 No tak planuję... Ale pewnie nie wytrzymacie, więc dam w środę-czwartek sesję pt. ''Jak to Amandzia chciała zjeść to ciastko na stole...'' :evil_lol:. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 słodka biała sunia :loveu: i te czarne oczka Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej Wam! :hand: Czekamy na następne foteczki. :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Jak chcecie fotki to sobie przewińcie :evil_lol:. A tak na poważnie, to jutro dam :cool3:. Quote
Recommended Posts