C&B Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Weronikaa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Piękna galeria ! :loveu: Śliczne zdjęcia ! Pozdrawiam :lol: Quote
C&B Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A ja czekam jeszcze na więcej fotek :) I zrób jakieś , żeby dobrze jej uchole było widać , bo ja kocham uszy pudli :) Taka dziwna jestem :) Quote
C&B Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Halo ?:multi:Hop , hop gdzie moje uszy!!?? Quote
Klaudysiaczek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Uszy będą na weekend :loveu:. Jestem już zmęczona szkołą, nawet na Dogo mam mniej czasu, prawie w ogóle nie wchodzę :-(:placz:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 No to poszperałam w komórce i coś niecoś znalazłam. Jutro postaram się dać, oczywiście po szkole (:cool1:)... ciotka, ty się tak uczepiłaś tych uszów... :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 agnethka napisał(a):oo..jaka sesyja ;) Sesyja to już stara była, bo z lipca... :evil_lol: Chciałam dziś wstawić foty, ale image odmawia współpracy... :placz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Hm... Zawodowym fotografem nie jestem, ewentualnie mogę porobić zdjęcia uszów z boku... :loveu: Quote
C&B Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 U mnie pytanko jest :) Dotyczy małej Cizkuni :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Już weszłam i dałam odpowiedź. :p ale jak, pasowałyby zdjęcia z boku/ z góry? :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 hejo:) sliczna jest amandzia:) przepraszam ze dopiero teraz wpadam ale jakos wypadało mi zawsze:( Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 No to teraz mogę wreszcie dać obiecane foty: 1. Hmm... Tak jakoś dziwnie pachniesz... 2. Okey, sprawdzone: Zjadłaś chyba ciastka... 3. To teraz uśmiech do kamery! 4. To teraz już ostatnie... I więcej nie! 5.Powiedziałam ''Nie...'' I tak wyglądała nasza sesja :loveu:. Dobranoc z Pozdrowieniami :loveu:. Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Witam się! :hand: Jaka ona urocza! :loveu: Śliczna Amandzia. :) Będę wpadała częściej! ^^ Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Witamy :loveu:. Dziękujemy i od razu pytamy, czy Martunia ma galerię jakąś? Bo w podpisie nic nie można znaleźć... :oops: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 A pieska się ma? :razz: Sorka za dociekliwość... ;] Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie ma się niestety. :( Ale się stara. :eviltong: Może nie w najbliższym czasie, ale w przyszłości... Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 To witaj w klubie :loveu:. Ja też psa nie mam, dopiero czekam na przeprowadzkę, za kilka miesięcy :-(. Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aha.. ale to szybko zleci. ;) A jakiego byś chciała? :) Quote
C&B Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hejka ciotki :) O sa foty i...uszy ! Ja też czekałam długo na Czikunię :) No i się doczekałam ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Martunia napisał(a):Aha.. ale to szybko zleci. ;) A jakiego byś chciała? :) Myślałam raczej o kundelku ze schroniska. Nie mam zbytnich wymagań, tylko żeby był mały i miał nie więcej niż 2 lata... Bo mama nie zgadza się na starszego :-(. Domka_Czika napisał(a):Hejka ciotki :) O sa foty i...uszy ! Ja też czekałam długo na Czikunię :) No i się doczekałam ;) Ja też będę czekać... Może też mi się trafi taki skarb? :lol: Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aha no to fajnie. :) Spełnisz marzenie tego kundelka. :) Tak w ogóle co u Ciebie? ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 A dobrze :p. Teraz idę do koleżanki... A u was? :cool3: Quote
Recommended Posts