Martunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [SIZE="2"]Życzenia już Ci na pewno składali, twarz Twoja była uśmiechnięta, ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta. Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy, wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń! Marta Quote
Klaudysiaczek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Drodzy Dogomaniacy! Nie ukrywajmy, minęło sporo czasu od mojej ostatniej wizyty... Ale teraz muszę was przeprosić i przekonałam się, że życie bez Dogo jest aż za nudne... Minęły moje urodziny, Boże Narodzenie... Zostało mi tylko złożyć Wam najgorętsze życzonka, dobrego roku 2009. Co do Amandzi: Ma się bardzo dobrze, dziś jeszcze wstawię foty, które zrobiłam spory czas temu, lecz innych w obecnej chwili nie mam. Wezmę się też za avatar i bannerek - przyrzekłam sobie, że zrobię je sama, ot co :evil_lol:. Dzięki wam ta galeria znowu odżyje. Wierzę w to. Już niedługo zdjęcia Amandziowej i... Do zobaczenia :loveu: Quote
Rahl Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Klaudysiaczek! Amandziowa :loveu:! Kope lat! :evil_lol: Ale cię dawno tu nie było :lol: Quote
Sweet Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 witaj wreszcie:D czekamy w takim razie na fotki i wiadomosci:D no i dziekujemy za życzenia:) I spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek które miałas:) czekamy na nowy avek i banerek:D Buziaczki:*:loveu: Quote
Martunia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 O, wreszcie wróciła! :multi: Bardzo się cieszymy. Czekamy na foty. :) Quote
C&B Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej :multi: Fajnie , że znów jesteś i nie znikaj już nam :mad: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Czekamy na obiecane fotki! My tez za Wami tęskniliśmy...:oops: Pzdr. Quote
hovomaniaczka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witaj! Długo Cię nie było, ale grunt, że już jesteś!!! Czekam na zdjęcia! Quote
***Paulina*** Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Nareszcie wróciłaś:multi::multi::multi: Czekamy na fotki:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Również cieszę się z twego :multi:powrotu Quote
Efciq Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 no... przyszły :evil_lol: Szczęśliwego Nowego Roku! fotki by się przydały ;) kiedy nas odwiedzicie?! :placz: Quote
jmw Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 heeeeej ;) :oops: bardzo, bardzo, BARDZO dawno nas tu nie było :oops: ale teraz będziemy wchodzić regularnie, obiecujemy ;) Quote
Klaudysiaczek Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 >>Kliknij<< :( Nie mam siły nic pisać. Po prostu zrozpaczona. Przepraszam... I proszę moda, żeby nie usuwał na razie przynajmniej tego wątku... Quote
C&B Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']>>Kliknij<< :( Nie mam siły nic pisać. Po prostu zrozpaczona. Przepraszam... I proszę moda, żeby nie usuwał na razie przynajmniej tego wątku... :placz::candle::candle::candle::candle::candle::candle::placz: Quote
Sweet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [*]Amandzia:-( trzymaj sie ja prawie miesiąc temu przeżyłam podobną tragedie z moim pierwszym psem.. dasz rade.. trzymaj sie i tylko tyle ci powiem Quote
Recommended Posts