Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://img366.imageshack.us/img366/3540/dsc00465zk2.jpg Jaka słodka minka.. :D Quote
Klaudysiaczek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 gordonowa napisał(a):Co do karmienia to... hmmm... JEśli chodzi o monte nie wiem czy zaszkodzi, ale jeśli nie zaobserwujesz u niego żadnych rewolucji żołądkowych, to możesz raczej podawać ;). Gordonowa - źle mnie zrozumiałaś... :D Chcę dawać mu trzy razy dziennie ''KiteKata Energy Protein'' w pudełeczku od Monte :lol:. Może jak mi się uda nazbierać to kupię jakąś tanią miskę... Bo akurat wracam z zakupów, kupiłam chrupki ''KiteKata'' (strasznie je lubią) i jakąś puszeczkę (zobaczymy, czy im zasmakuje...) Strasznie dużo kupiłam :diabloti:. Martunia napisał(a):Hej! :) Co tam słychać u Was? U mnie masa nauki i tyle. Przepraszam, że nie dawałam fotek, ale nie działała mi Dogomania, ani czasu nie znalazłam... :shake: U Amandki nie byłam od czasu poprzedniej wizyty. Ale mam dla was i tak fociaki, zaraz postaram się je wkleić... ;) Coś z życia kociaków...(Jeśli was to coś interesuje... :oops:): Postanowiłam nie zmieniać chrupków, bo nic złego się nie stało, przynajmniej na razie. Daję im jedzenie w godzinach: 7:20, 15:00 i 18:30-19:00. Do ''obiadu'' wkrajam trochę mięska - różnego. Dziś wkroiłam parówkę... :evil_lol: Kotka wróciła, troszkę chudsza, ale nadal ufna do ludzi. Myślę, że może ktoś zamknął ją w piwinicy przypadkiem czy co... Aha, postanowiłam wykąpać kociaki w lato - jak mi się uda... Wątpię, lecz warto będzie spróbować! Quote
Rahl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ahaaaaa! :D:D:D To przepraszam :P. No to raczej nie powinno nic zaszkodzić :). Ło Boże, kąpiel nieprzyzwyczajonych kitków będzie straszna :shake::D:D:D Quote
C&B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To wklejaj fotki :) Ja zaraz do kościoła , bo różaniec jest :evil_lol: Diabełek do koscioła..Hmmm...:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 1. Bliższe ujęcie nochala :loveu: 2. Poduszkowa księżniczka Amanda w swoim przytulaśnym królestwie... 3. Krzywy wzrok na panią po czesaniu... 4. Figurka pudelka... 5. I na koniec (a może na ''przedkoniec'') Amandziula... A teraz coś w rodzaju nieudanego eksperymentu: >>klik<< Quote
C&B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Miodzio i orzeszki fotki:loveu: Filmik trochę nie wyraźny , ale fajny:cool1: Quote
Klaudysiaczek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Filmik niewyraźny, bo komórką :( Quote
Paula&Goofi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witam witam :) Przecudne zdjęcia Amandzi <3. Dziękujemy za odwiedziny u nas i zapraszamy ponownie, bo są nowe zdjęcia. P.s. Super ten filmik <3 Quote
Klaudysiaczek Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dziękujemy i na pewno wpadniemy, jak znajdziemy wolną chwilę. :D A tymczasem muszę iść do lekcji... :( Quote
C&B Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Filmik niewyraźny, bo komórką :( To poproś kochoś o pomoc i ty nagrywaj , a druga osoba zajmuje się Amandą , albo na odwrót:razz: Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Śliczna Amandzia. I jaki fajny filmik oraz figurka! Quote
Cheritka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witamy i do nas na imprezkę :cool3: urodzinową zapraszamy. Cheri :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Bardzo mi się podoba taka "Amandzia"...;)Ciekawy pomysł na fotkę! Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 U mnie wszystko średnio dobrze... Internet szwankuje, a po za tym, żeby napisać jakiegoś posta na Dogo to muszę kogoś zacytować, ewentualnie skasować wypowiedź tej innej osoby i pisać dalej o... Amandzi. Amanda jak zwykle radosna, robi to co lubi... ____ 1. Piękna jak zawsze? 2. Cała prawda o miskach... 3. A to dostojny kubeczek na wodę... 4. Czujna nawet wtedy, gdy śpi... 5. Suczka, która uwielbia się ważyć domową wagą... Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://img205.imageshack.us/img205/882/dsc00479hb8.jpg - jak ją tego nauczyłaś? Quote
Klaudysiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']http://img205.imageshack.us/img205/882/dsc00479hb8.jpg - jak ją tego nauczyłaś? A kto powiedział, że ją tego nauczyłam? :evil_lol: Po prostu smakołyk przed wyczekiwanym obiadem działa cuda ;). A co do wagi... Naprawdę waży bardzo dużo... Aż 8 kg! :placz::placz::placz::placz: Może ktoś zna jakąś dietę? Quote
C&B Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Sczerze mówiąc Amandzia na fotkach wyglądała na 10 kg:roll: Nie przejmuj się , moja mała waży 3,9 kg , a wzorcowy pekińczyk powinien ważyć 3,5... Quote
Klaudysiaczek Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Domka_Czika napisał(a):Sczerze mówiąc Amandzia na fotkach wyglądała na 10 kg:roll: Nie przejmuj się , moja mała waży 3,9 kg , a wzorcowy pekińczyk powinien ważyć 3,5... Eh, podobno kadr dodaje troszkę kilo :p. Ale Czika to tylko troszeczkę ma od wzorca, a Amanda? :placz::-( Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Nie przejmuj się ;) Trochę ogranicz jedzenia, chodź na b. długie spacery żeby się gdzieś wybiegała a efekty po jakimś czasie się ukażą :razz:. Quote
Recommended Posts