Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Domka_Czika napisał(a):Uwierz w jej silną wolę:evil_lol: Oj, właśnie wątpię, czy ona ją ma... Widzi na stole ciastka to już leci ode mnie, ale to złe wychowanie i tyle... Śliczny bannerek :loveu: hovomaniaczka napisał(a):Napewno schudla - moze nie od razu 10 kg ale jakies 0,1 kg to pewnie tak ;) Oh, mam nadzieję :roll:. Podobno babcia ograniczyła jej jedzenie, ale wciąż karmiona jest tak zwaną ''Pełną michą'' [?] ... :shake: Quote
C&B Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Klaudysiaczek napisał(a): Śliczny bannerek :loveu: ' [?] ... :shake: Dziekuję , sama robiłam:roll: Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Witam :loveu: Dziś byłam u Amandzi - było fantastycznie, utrwalałyśmy różne komendy... I okazało się, że szwankuje ''Waruj'', a ''Podaj łapę'' musi sobie kilka razy powtórzyć. :roll: Narobiłam troszeczkę fotek... Mam do was ogromną prośbę! Czy ktoś wie jak wstawiać filmik nie rejestrując się na YouTube? :-( Z góry dzięki :loveu:. A teraz nieco starsze foty... :cool3: P.S. Amandzia jest najgrubszym pudelkiem na świecie! Aż wstyd się przyznać, ile waży :placz:!! Musimy się zabrać do roboty :angryy: _____________________ 1. Popatrzcie jaka jestem wielka! 2. Chętnie bym się położyła :shake: 3. Dla wszelakiego wyjaśnienia napiszę, że jestem tutaj koło moje pana... :lol: 4. Czasem gdy jestem rozmazana wychodzę bardzo śmiesznie... Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 1. Nie pytajcie czyja to noga :D 2. Pogłaszcz mnie! :cool3: 3. Minki do kamery :D Proszę bardzo o radę dotyczącą filmiku :-( Quote
jmw Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Hej! Co do filmików - rejestracja jest konieczna. W inny sposób nie możesz dodać na YT filmiku. Jak chcesz dodać - musisz się zarejestrować. A tak poza tym, to domyślam się, kogo to noga ^^ pzdr. J&M Quote
Bartiśkowa_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Świetnie to rozumiem w dzieciństwie tata bardzo długo uczył Bartleja podaj łape potem my to zaniedbali i ju.ż nie umie :shake: musiałam goodnowa uczyć i daje teraz łapę ale na leżąco :evil_lol::evil_lol: śliczna Amandzia a jak fajnie leży :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Judyciak napisał(a):Hej! Co do filmików - rejestracja jest konieczna. W inny sposób nie możesz dodać na YT filmiku. Jak chcesz dodać - musisz się zarejestrować. A tak poza tym, to domyślam się, kogo to noga ^^ pzdr. J&M Oj, to będzie mały problem... Ale zaraz coś wykombinuję :D anitaaa i bartis napisał(a):Świetnie to rozumiem w dzieciństwie tata bardzo długo uczył Bartleja podaj łape potem my to zaniedbali i ju.ż nie umie :shake: musiałam goodnowa uczyć i daje teraz łapę ale na leżąco :evil_lol::evil_lol: śliczna Amandzia a jak fajnie leży :multi: Właśnie chciałabym wam coś pokazać na filmiku :D Quote
Martunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ja nie wiem niestety nic o wstawianiu zdjęć na Youtube.. Śliczna Amandzia! No prawda, trochę się jej przytyło. :eviltong: Ale i tak jest urocza. Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Martunia napisał(a):Ja nie wiem niestety nic o wstawianiu zdjęć na Youtube.. Śliczna Amandzia! No prawda, trochę się jej przytyło. :eviltong: Ale i tak jest urocza. Trochę? Oj, sporo... Kurcze, ja się załamię :shake: Jeszcze przy rejestracji na YouTube coś mi się zwaliło :shake: Jest napisane: ''Sorry ....'' :shake: Domka_Czika napisał(a):O jakie fajne fotki:loveu: Dziękujemy:loveu:, tylko grube :shake: gordonowa napisał(a):Cześć, cześć :). Cześć :lol: Quote
C&B Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No nie przejmuj się grubością Amandy :razz: Dla mnie ona jest śliczna jaka jest:loveu: No i więcej psa do kochania:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='Domka_Czika']No nie przejmuj się grubością Amandy :razz: Dla mnie ona jest śliczna jaka jest:loveu: No i więcej psa do kochania:evil_lol: Ah, zapomniałam o moim haśle - więcej psa do kochania :evil_lol: _____ A dziś czuję się spełniona! Dziś, Światowy Dzień Praw Zwierząt, postanowiłam pomagać troszkę kotkom podwórkowym. One były od zawsze, są i będą. Zazwyczaj sąsiedzi dawali im jakąś kiełbasę, resztki z obiadu i inne jedzenie, ale dzisiaj przeżyłam szok. W miskach trochę zgniłej już kaszy, wody brak. Na daszku - bo został zbudowany specjalny daszek dla kotów w czasie deszczu - siedzi czarno-biały kociak i patrzy się smutno. Dawałam tu już jego zdjęcie. Rozglądnęłam się, a mojej ukochanej kotki nie ma... Nie znam się całkowicie na kotach, więc znów jestem pozostawiona na waszą łaskę. Kocur wygląda na zdrowego, nie ma zaropiałych oczek (jeśli to w ogóle pan kot...). Kupiłam mu ''KiteKat'a Energy Extra Protein'', chcę dawać trzy razy dziennie pół opakowania ''Monte'' oraz zawsze pozostawiać czystą wodę. Czy to mu nie zaszkodzi? A może kupić coś innego? :niewiem: Quote
Pestka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Domka_Czika napisał(a):No nie przejmuj się grubością Amandy :razz: Dla mnie ona jest śliczna jaka jest:loveu: No i więcej psa do kochania:evil_lol: Popieram!:cool3: Cudnaa.. Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Hm, zaraz następne 5 fot (Będę dawała codziennie 5...A przynajmniej postaram się :diabloti:) Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Śliczne fotki Amandzi. :loveu: Jak tam się odpoczywa w weekend? ;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Ciekawie się odpoczywa... :D(przeczytaj kilka postów przed - napisałam o kotkach :cool3:) Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No czytałam, czytałam. Co do tej karmy to się nie znam. No, ale dobrze, że pomagasz tym kociakom. One są w potrzebie.. I dziś Światowy Dzień Zwierząt. Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Kurcze, a teraz boję się o taką jedną kotkę, co jej chyba już 2 dni nie widziałam :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Staram się nie myśleć i nie martwić... Ok, ja lecę odrabiać lekcje... Quote
Efciq Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://img403.imageshack.us/img403/5062/dsc00468nd9.jpg Jak ślicznie :loveu: Quote
Rahl Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Co do karmienia to... hmmm... JEśli chodzi o monte nie wiem czy zaszkodzi, ale jeśli nie zaobserwujesz u niego żadnych rewolucji żołądkowych, to możesz raczej podawać ;). Quote
Recommended Posts