C&B Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zauważyłam , że 50 stronka tylko czekałam , aż się zorientujesz ;) To dawaj te fotki !!:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 No i się zorientowałam :diabloti:. Oto foty: _______ 1. ''Nasze'' zbiory ... 2. Tutaj kociaki podwórkowe (ostatni wybudowaliśmy im domek...) 3. I nareszcie Amanda (sesja robiona parę dni temu, gdzie jeszcze nie wiedziałam jak robić zdjęcia :evil_lol:) 4. Co tam jest? CDN :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 1. Ach, ja zmęczona... 2. Ale przecież jest ze mną Klaudia... 3. Tutaj troszkę macie Klaudii... :razz::shake: 4. A tu znowu ja! 5. Czy to naprawdę ja?! Nie... Przecież ja jestem większa! :shake: CDN :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 1. Leżę sobie po komendzie ''Waruj'' i nie zamierzam wstać :D 2. Moje posłanko z różowo-białym kocykiem! :loveu: 3. I znów :loveu: 4. O, jak pięknie wyszłam! 5. A oto figurka zrobiona na moją cześć. Poproszę Klaudię, żeby jeszcze raz ją porządnie obfociła... To już wszystko! Przepraszam, że nie odwiedzamy innych galerii, ale ciągle Klaudia jest w szkole... Obiecujemy nadrobić :D Quote
Martunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hej! :hand: No zdjęcia super. Śliczna Amandzia! I jaka ładna figurka. :) Co tam u Was? Quote
groszek83 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No tak szkoła to ciężka sprawa,treba różne dziwne rzeczy przyswajać:evil_lol: Z tego co widze to ona niezły grubasek jest:cool3: Quote
hovomaniaczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Fajne zdjecia! No ja cos wiem na ten temat o szkole... Naszczescie na ten tydzien zakonczylam cykl chodzenia spac o 2 w nocy.... Quote
Pestka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 http://img56.imageshack.us/img56/9708/dsc00442fj8.jpg Śliczna. Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='gordonowa']Fajne zdjęcia :cool2: Dzięki :loveu: [quote name='Martunia']Hej! :hand: No zdjęcia super. Śliczna Amandzia! I jaka ładna figurka. :) Co tam u Was? Dziękujemy :cool3:. Ja zaraz znów idę z Dogo pouczyć się :shake:. [quote name='groszek83']No tak szkoła to ciężka sprawa,treba różne dziwne rzeczy przyswajać:evil_lol: Z tego co widze to ona niezły grubasek jest:cool3: Grubasek? To mało powiedziane :lol: [quote name='hovomaniaczka']Fajne zdjecia! No ja cos wiem na ten temat o szkole... Naszczescie na ten tydzien zakonczylam cykl chodzenia spac o 2 w nocy.... O jejciu... Ja zawsze raczej wstaję wcześniej niż kładę się spać później :D [quote name='Kinguska']http://img56.imageshack.us/img56/9708/dsc00442fj8.jpg Śliczna. Dziękuję w imieniu Amandki :loveu: Quote
Rahl Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ło Jezu ile można się uczyć :P Moja nauka przewidziana jest na 30 minut max xD Ale zawsze na dobrą średnią się wyciągam ;) Od 4 klasy mam pasek ;) Quote
hovomaniaczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ba! Ale nie kazdy ma tak dobrze - zwlasza jezeli ma sie jeszcze treningi lub 3 kartkowkosprawdziany w ciagu jednego dnia. Ale w weekend sie wyspie.... a moze nawet dzisiaj pojde o normalnej porze dnia spac? a tam nie wiadomo... Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='gordonowa']Ło Jezu ile można się uczyć :P Moja nauka przewidziana jest na 30 minut max xD Ale zawsze na dobrą średnią się wyciągam ;) Od 4 klasy mam pasek ;) U mnie nauka na 30 minut to jedynie przyroda. :D Ja nie wiem jak mi dalej pójdzie, ale jak na razie całkiem dobrze szło. :lol: Czasami jednak wolę mieć tą satysfakcję, że dużo pracuję :D [quote name='hovomaniaczka']Ba! Ale nie kazdy ma tak dobrze - zwlasza jezeli ma sie jeszcze treningi lub 3 kartkowkosprawdziany w ciagu jednego dnia. Ale w weekend sie wyspie.... a moze nawet dzisiaj pojde o normalnej porze dnia spac? a tam nie wiadomo... Jutro odpoczywam ;). A w sobotę trzeba będzie znów klęczeć nad lekcjami :shake:. Quote
C&B Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jakie cudowne zdjęcia !:loveu: I chyba nigyd nie dawałaś tak dużo:cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Haha, bo jeszcze nigdy nie miałam 50 stron :D A jutro chyba do Amandziowej :cool3: Jak pogoda pozwoli.. ;) Quote
Rahl Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Domka_Czika napisał(a): I chyba nigyd nie dawałaś tak dużo:cool3: Jakich ja tu rzeczy się dowiaduję :-o. To jest maksymalna ilość fotek na raz?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Gordonowa - niezupełnie... Jakby może Amanda mieszkała ze mną, to bym dawała co dwa dni po 15 fotek :evil_lol: ... Quote
hovomaniaczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Co sie da to robie jutro. A wsobote to chyba nic nie bede robic, a w niedziele to wiadomo, wypracowanie na angla i nauka do klasowki z matmy. No ja tez dlugo musze sie uczyc - bo nie zawsze sie koncentruje na tym co trzeba ;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ja się uczę tak: Leżę plackiem na łóżku, nogi najczęściej w górze, coś podjadam - jak to ja - i mam przed sobą zeszyt... :diabloti: Quote
hovomaniaczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Nie to ja zmieniam poze do nauki 10 tys razy .... Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 hovomaniaczka napisał(a):Nie to ja zmieniam poze do nauki 10 tys razy .... Kto się nie wierci przy nauce ten nie umie się uczyć :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ciekawa jestem czy Amanda coś schudła... :shake: Quote
hovomaniaczka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Napewno schudla - moze nie od razu 10 kg ale jakies 0,1 kg to pewnie tak ;) Quote
Recommended Posts