jbk Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z tym uczeniem to jest niezła zabawa :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 gordonowa napisał(a):No wpadłam nareszcie :). Fajny pudelek :). Na czym polega komenda cmok :cool3:? :D:D Mój Bardula umie już siad, waruj, zostań, noga, chodzenie przy nodze, łapa, piątka, stój a daj głos to dopiero zaczynamy (hmmmm... zaczynamy już od kilku miesięcy :evil_lol:) a w trakcie uczenia jest również komenda obrót :). Komenda ''cmok'' (przynajmniej u nas) oznacza to buziaka lub chociaż dotknięcie policzka, choć to u nas takie bardziej z nawyku niż z umiejętności :lol: Domka_Czika napisał(a):Oj zapomniałam : Czika umei jeszcze stój , bo czasem to jak ją spuszczę to mi gdzieś ucieka , ale od szczeniaka tej komendy i jeszcze zostaw , zostań uczę ,a tak to resztę zaczełam rok gtemu dopiero ćwiczyć ...:roll: Twoja to chociaż jakieś ma od szczeniaka, a ja jakoś nie miałam tej możliwości... (dla zainteresowanych Amanda ma tyle lat co ja :D) jbk napisał(a):Z tym uczeniem to jest niezła zabawa :) Najlepsza :loveu::loveu: Quote
Kinia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cześć! Oj to dużo ma latek ale nie widać po niej Quote
groszek83 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No wiecie co:roll:"W pustyni i w puszczy" było jedną z niewielu lektur które mnie sie naprawde podobały,przecztałam ją z zapartym tchem:cool3: Quote
Rahl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Chodzisz do 5 czy do 6 klasy? ;) (Jakby co wzoruję się pierwszym postem :D:D.) Mi się za to abrdzo podobała tegoroczna lektura - "Ten obcy" . Przeczytałam ją bardzo szybko i nie było to na przymus ;). Czasami nawet do północy siedziałam i czytałam :D. Tylko smutny jest wątek Dunaja :(. Quote
C&B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja w tym roku będą miała Ten Obcy... Na razie Marcin Kozera:cool1: Quote
Rahl Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Marcin Kozera to tytuł czy autor :D:D? Quote
Klaudysiaczek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Kinia']Cześć! Oj to dużo ma latek ale nie widać po niej Wiem, ale jednak... :lol: [quote name='groszek83']No wiecie co:roll:"W pustyni i w puszczy" było jedną z niewielu lektur które mnie sie naprawde podobały,przecztałam ją z zapartym tchem:cool3: Haha, ja próbuję, ale coś mi nie wychodzi :D [quote name='gordonowa']Chodzisz do 5 czy do 6 klasy? ;) (Jakby co wzoruję się pierwszym postem :D:D.) Do 5 oczywiście :evil_lol:. Mi się za to abrdzo podobała tegoroczna lektura - "Ten obcy" . Przeczytałam ją bardzo szybko i nie było to na przymus ;). Czasami nawet do północy siedziałam i czytałam :D. Tylko smutny jest wątek Dunaja :(. Jak to przeczytam to zdam swoje odczucia :roll:. [quote name='Domka_Czika']Ja w tym roku będą miała Ten Obcy... Na razie Marcin Kozera:cool1: Co? Jaki Marcin Kozera? < 33 :diabloti: [quote name='gordonowa']Marcin Kozera to tytuł czy autor :D:D? Właśnie??!! :evil_lol: Quote
C&B Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 gordonowa napisał(a):Marcin Kozera to tytuł czy autor :D:D? Tytuł...Nudne to:cool1: Quote
Efciq Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 yyy nigdy nie słyszałam o czymś takim jak Marcin Kozera :crazyeye: O czym to jest? Quote
Martunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ja o Marcinie Kozerze tylko jakiś fragment czytałam na lekcji, w podstawówce coś jak było o patriotyzmie itd. Tak w ogóle witam. ;) Quote
Rahl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Aha ;) To chyba w 6 klasie będziesz miała Tego Obcego więc z rok sobie poczekam :D:D. Hmmm... My nie mamy w ogóle tej lektury "Marcin Kozera" ;) Witam się :multi: Quote
Rahl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Podobno "Szatan z siódmej klasy" jest nudny :D:D. A ja mam w tym roku jako lekturę "Opowieści z Narnii" :multi: Przeczytałam wszystkie książki z tego cyklu :). A na drugiej części byłam dwa razy w kinie :P Quote
C&B Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 W tym roku będę miała Szatana Z Siódnem Klasy i Opowieści Z Narnii , które też dużo rfazy czytałam , bo mam książkę w domu :) Do której kalsy ty chodzisz jeśli można wiedzieć ?:razz: Quote
Rahl Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hi hi :D:D. Nie wiem czy wiesz, ale masz mnie nawet w znajomych na n-k xD. (No chyba, że to nie ty :P) Quote
C&B Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wiem , wiem :) Bo ja mam dobrą pamięć , ale krótką :) Quote
Cheritka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 gordonowa napisał(a):;) Ale tutaj offujemy galerię :D:D. Nio, nie gadajcie tyle tylko hop po zdjęcia :multi: Quote
Klaudysiaczek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Witamy! Nawet fajny ten off :cool3: P.S. Czy ktoś zauważył, że minęliśmy dawno 50-tą stronkę? :diabloti: Quote
Efciq Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A wracając do Szatana z Siódmej klasy to teraz już ją prawie kończę czytać.Nudne i w ogóle nie dla mnie :eviltong: Zdjęcia! Ja chce zdjęcia!:cool3: oo 50 stron :D gratulacje :) Quote
Klaudysiaczek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Moja przyjaciółka czyta ''Szatan z Siódmej klasy'' i strasznie narzeka, że jest nudny i trochę niezrozumiały momentami... A zdjęcie będą jak mama wróci... Quote
Recommended Posts