Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gordonowa napisał(a):
No wpadłam nareszcie :).
Fajny pudelek :).
Na czym polega komenda cmok :cool3:? :D:D
Mój Bardula umie już
siad, waruj, zostań, noga, chodzenie przy nodze, łapa, piątka, stój a daj głos to dopiero zaczynamy (hmmmm... zaczynamy już od kilku miesięcy :evil_lol:) a w trakcie uczenia jest również komenda obrót :).

Komenda ''cmok'' (przynajmniej u nas) oznacza to buziaka lub chociaż dotknięcie policzka, choć to u nas takie bardziej z nawyku niż z umiejętności :lol:

Domka_Czika napisał(a):
Oj zapomniałam : Czika umei jeszcze stój , bo czasem to jak ją spuszczę to mi gdzieś ucieka , ale od szczeniaka tej komendy i jeszcze zostaw , zostań uczę ,a tak to resztę zaczełam rok gtemu dopiero ćwiczyć ...:roll:

Twoja to chociaż jakieś ma od szczeniaka, a ja jakoś nie miałam tej możliwości... (dla zainteresowanych Amanda ma tyle lat co ja :D)

jbk napisał(a):
Z tym uczeniem to jest niezła zabawa :)

Najlepsza :loveu::loveu:

Posted

Chodzisz do 5 czy do 6 klasy? ;) (Jakby co wzoruję się pierwszym postem :D:D.)

Mi się za to abrdzo podobała tegoroczna lektura - "Ten obcy" . Przeczytałam ją bardzo szybko i nie było to na przymus ;). Czasami nawet do północy siedziałam i czytałam :D. Tylko smutny jest wątek Dunaja :(.

Posted

[quote name='Kinia']Cześć!
Oj to dużo ma latek ale nie widać po niej
Wiem, ale jednak... :lol:
[quote name='groszek83']No wiecie co:roll:"W pustyni i w puszczy" było jedną z niewielu lektur które mnie sie naprawde podobały,przecztałam ją z zapartym tchem:cool3:
Haha, ja próbuję, ale coś mi nie wychodzi :D

[quote name='gordonowa']Chodzisz do 5 czy do 6 klasy? ;) (Jakby co wzoruję się pierwszym postem :D:D.)
Do 5 oczywiście :evil_lol:.

Mi się za to abrdzo podobała tegoroczna lektura - "Ten obcy" . Przeczytałam ją bardzo szybko i nie było to na przymus ;). Czasami nawet do północy siedziałam i czytałam :D. Tylko smutny jest wątek Dunaja :(.
Jak to przeczytam to zdam swoje odczucia :roll:.

[quote name='Domka_Czika']Ja w tym roku będą miała Ten Obcy... Na razie Marcin Kozera:cool1:
Co? Jaki Marcin Kozera? < 33 :diabloti:

[quote name='gordonowa']Marcin Kozera to tytuł czy autor :D:D?
Właśnie??!! :evil_lol:

Posted

Aha ;)
To chyba w 6 klasie będziesz miała Tego Obcego więc z rok sobie poczekam :D:D.

Hmmm... My nie mamy w ogóle tej lektury "Marcin Kozera" ;)
Witam się :multi:

Posted

Podobno "Szatan z siódmej klasy" jest nudny :D:D.
A ja mam w tym roku jako lekturę "Opowieści z Narnii" :multi: Przeczytałam wszystkie książki z tego cyklu :).
A na drugiej części byłam dwa razy w kinie :P

Posted

W tym roku będę miała Szatana Z Siódnem Klasy i Opowieści Z Narnii , które też dużo rfazy czytałam , bo mam książkę w domu :)
Do której kalsy ty chodzisz jeśli można wiedzieć ?:razz:

Posted

A wracając do Szatana z Siódmej klasy to teraz już ją prawie kończę czytać.Nudne i w ogóle nie dla mnie :eviltong:
Zdjęcia! Ja chce zdjęcia!:cool3:

oo 50 stron :D gratulacje :)