C&B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ładnie tak odrabiać lekcje i na Dogomani być ?:evil_lol: U mnei może jeszcze dzkiks lub jutro będą foty , bo tą moją galeryję muszę rozkręcić:cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 A no ładnie, przynajmniej nie tak nudno... Przy okazji czytam taką jedną galerię, pierwszy raz ją odwiedzam i wypada raczej przeczytać całą... A twoją już przeczytałam :D. Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dowiedziałam się dzięki temu, jak Czikusia wygląda w czasie kąpieli :D. Oj, a zaraz trza będzie pomęczyć lekturę :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dokładnie ''W pustyni i w puszczy'' ... Na razie dotarłam do 13 rozdziału :shake:. Quote
jmw Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Hah! Witaj w klubie! Ja też ją czytam. Momentami fajne momenty (jakie masło maślane ^^), ale tak to trochę... nudna. Ja mam około pięć rozdziałów do końca, jak na razie lekturę olewam ;] A wg ciebie? Nudna, czy ciekawa? (pewnie to pierwsze :eviltong:) Pozdrawiamy JiM/J&M Quote
Efciq Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jezu współczuję ci tej lektury rok temu ją miałam jej nie da się przeczytać no po prostu usypiałam przed nią... :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Na temat lektury nie mam konkretnego zdania, to znaczy na początku czytałam ją wieczorem, aby szybciej zasnąć, a potem troszkę mnie zaciekawiło, bodajże od momentu pojawienia się Saby. Z tym porwaniem długo się ciągnie, ale podobają mi się przeciwności losu ;). Zostało Ci 50 rozdziałów? Współczucie, ja mam tylko 47 :D. * Ogółem nuda, ale ja lubię przygodowe książki ... :diabloti: Quote
jmw Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No, z tym porwaniem to było... Ci porywacze, ten Idrys i Gebhr (tak się jakoś nazywali) to chcieli Sabę zabić - ale ten Chamis czy jak on się tam nazywał go uratował, to dobrze ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ale sam w sobie Saba przeszkodził Staśkowi w jego wielkim planie :D. Quote
jmw Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Jak się obudzili, to jakieś tam dialogi były no i Saba obronił Staśka i Nel :eviltong: Przyznam, że czasami fajne momenty w książce były. A ciekawe, czy Saba był rodowodowy, czy był w typie mastiffa... Tak się nad tym zastanawiam ^^ Pozdrawiamy J&M Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ja myślę, że był jednak bez rodowodu... Ale mogę się w każdym bądź razie mylić ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Saba była ładna :cool3: już niedługo 50 może jakieś we fotki ?? :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Oj, no właśnie - 50 ... Może spowolnijmy troszkę tempo? :evil_lol: Ponieważ nie mam fot, ale... Coś da się wymyślić... Mam tylko pytanie... Czy wasi pupile umieją dużo sztuczek? :cool3: Quote
Martunia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Hej. :) O jak dobrze, że nie musiałam czytać tej lektury. :) A poza tym to co u Ciebie? Quote
C&B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Współczucie... W psutyni i w puszczy..Miałam to rok temu... Tak tego nie lubie ! Mało brakowało , a bbym pały z tego nei dostała , ale jakoś się wybronbiłam na 4 :) Czika umie : Siad , leżeć , łapa ( ale to tak tycia-tycia) , zostań , nie rusz , poproś... I daj głos czasem nam wychodzi... To wszystko ... Ona zbyt iunteligentna nie jest , ale kochana:razz: Quote
Efciq Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ej no Marta jak to jest możliwe?! :placz: :diabloti: Mi szczerze ta książka zaczęła się podobać jak Staś zabił tych porywaczy :D:D. (ps. to pisze gordonowa :D:D. Klaudysiaczku, jezcze nie wpadłam tutaj do twojej galerii ale skoro już jestem to u mnie w domu wpadnę do ciebie ;) ) Quote
Cheritka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A na kasecie nie możesz sobie popracować. Są przecież dwie wersje W pustyni i w puszczy, ale mnie się podoba ta starsza. Ja też nie lubiłam czytać lektó. :shake: Quote
hovomaniaczka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja rowniez mialam "W Pustyni i w Puszczy" - ale nie doczytalam do konca - z reszta jak wszystkich lektur. A moja Fridaska sztuczek nie umie - a tak po prawdzie to jej nie uczylam... :oops: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Martunia napisał(a):Hej. :) O jak dobrze, że nie musiałam czytać tej lektury. :) A poza tym to co u Ciebie? Ah, nic szczególnego ;). Na razie mam załamkę naukową :-(. Domka_Czika napisał(a):Współczucie... W psutyni i w puszczy..Miałam to rok temu... Tak tego nie lubie ! Mało brakowało , a bbym pały z tego nei dostała , ale jakoś się wybronbiłam na 4 :) Czika umie : Siad , leżeć , łapa ( ale to tak tycia-tycia) , zostań , nie rusz , poproś... I daj głos czasem nam wychodzi... To wszystko ... Ona zbyt iunteligentna nie jest , ale kochana:razz: Gratuluję tych sukcesów :lol:. Jeśli mogę sobie pozwolić na skromną listę Amandziowych sztuczek" - siad - podaj łapę (ona właściwie unosi, nie podaje :shake:) - waruj - zostań - poproś - cmok :loveu: Pracujemy: - Do nogi To tyle... Chciałabym jeszcze opanować komendę ''Stój'' i z wielką nadzieją pracujemy dalej :diabloti:. efciq napisał(a):Ej no Marta jak to jest możliwe?! :placz: :diabloti: Mi szczerze ta książka zaczęła się podobać jak Staś zabił tych porywaczy :D:D. (ps. to pisze gordonowa :D:D. Klaudysiaczku, jezcze nie wpadłam tutaj do twojej galerii ale skoro już jestem to u mnie w domu wpadnę do ciebie ;) ) Ah, ja chętnie też wpadnę do ciebie, Gordonowa :D Cheritka napisał(a):A na kasecie nie możesz sobie popracować. Są przecież dwie wersje W pustyni i w puszczy, ale mnie się podoba ta starsza. Ja też nie lubiłam czytać lektó. :shake: Cytuję słowa naszej polonistki: ''(...)Jeśli ktoś oglądnął film, to nie wystarczy...'' :lol::lol::lol::lol: hovomaniaczka napisał(a):Ja rowniez mialam "W Pustyni i w Puszczy" - ale nie doczytalam do konca - z reszta jak wszystkich lektur. A moja Fridaska sztuczek nie umie - a tak po prawdzie to jej nie uczylam... :oops: Ja Amandzię zaczęłam uczyć od ok. 5 miesięcy, bo babcia jakoś specjalnie nie zwracała uwagi na poczynania ''naukowe'' ;). Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Witamy Russellko :lol: Co słychać? ;) Quote
Rahl Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No wpadłam nareszcie :). Fajny pudelek :). Na czym polega komenda cmok :cool3:? :D:D Mój Bardula umie już siad, waruj, zostań, noga, chodzenie przy nodze, łapa, piątka, stój a daj głos to dopiero zaczynamy (hmmmm... zaczynamy już od kilku miesięcy :evil_lol:) a w trakcie uczenia jest również komenda obrót :). Quote
C&B Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oj zapomniałam : Czika umei jeszcze stój , bo czasem to jak ją spuszczę to mi gdzieś ucieka , ale od szczeniaka tej komendy i jeszcze zostaw , zostań uczę ,a tak to resztę zaczełam rok gtemu dopiero ćwiczyć ...:roll: Quote
Recommended Posts