Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ładnie tak odrabiać lekcje i na Dogomani być ?:evil_lol:
U mnei może jeszcze dzkiks lub jutro będą foty , bo tą moją galeryję muszę rozkręcić:cool3:

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hah! Witaj w klubie!
Ja też ją czytam. Momentami fajne momenty (jakie masło maślane ^^), ale tak to trochę... nudna. Ja mam około pięć rozdziałów do końca, jak na razie lekturę olewam ;] A wg ciebie? Nudna, czy ciekawa?
(pewnie to pierwsze :eviltong:)

Pozdrawiamy
JiM/J&M

Posted

Na temat lektury nie mam konkretnego zdania, to znaczy na początku czytałam ją wieczorem, aby szybciej zasnąć, a potem troszkę mnie zaciekawiło, bodajże od momentu pojawienia się Saby. Z tym porwaniem długo się ciągnie, ale podobają mi się przeciwności losu ;).
Zostało Ci 50 rozdziałów? Współczucie, ja mam tylko 47 :D.
* Ogółem nuda, ale ja lubię przygodowe książki ... :diabloti:

Posted

No, z tym porwaniem to było... Ci porywacze, ten Idrys i Gebhr (tak się jakoś nazywali) to chcieli Sabę zabić - ale ten Chamis czy jak on się tam nazywał go uratował, to dobrze ;]

Posted

Jak się obudzili, to jakieś tam dialogi były no i Saba obronił Staśka i Nel :eviltong: Przyznam, że czasami fajne momenty w książce były. A ciekawe, czy Saba był rodowodowy, czy był w typie mastiffa... Tak się nad tym zastanawiam ^^

Pozdrawiamy
J&M

Posted

Współczucie... W psutyni i w puszczy..Miałam to rok temu... Tak tego nie lubie ! Mało brakowało , a bbym pały z tego nei dostała , ale jakoś się wybronbiłam na 4 :)
Czika umie :
Siad , leżeć , łapa ( ale to tak tycia-tycia) , zostań , nie rusz , poproś... I daj głos czasem nam wychodzi... To wszystko ... Ona zbyt iunteligentna nie jest , ale kochana:razz:

Posted

Ej no Marta jak to jest możliwe?! :placz: :diabloti:
Mi szczerze ta książka zaczęła się podobać jak Staś zabił tych porywaczy :D:D.

(ps. to pisze gordonowa :D:D. Klaudysiaczku, jezcze nie wpadłam tutaj do twojej galerii ale skoro już jestem to u mnie w domu wpadnę do ciebie ;) )

Posted

Martunia napisał(a):
Hej. :)
O jak dobrze, że nie musiałam czytać tej lektury. :)
A poza tym to co u Ciebie?

Ah, nic szczególnego ;).
Na razie mam załamkę naukową :-(.
Domka_Czika napisał(a):
Współczucie... W psutyni i w puszczy..Miałam to rok temu... Tak tego nie lubie ! Mało brakowało , a bbym pały z tego nei dostała , ale jakoś się wybronbiłam na 4 :)
Czika umie :
Siad , leżeć , łapa ( ale to tak tycia-tycia) , zostań , nie rusz , poproś... I daj głos czasem nam wychodzi... To wszystko ... Ona zbyt iunteligentna nie jest , ale kochana:razz:

Gratuluję tych sukcesów :lol:.
Jeśli mogę sobie pozwolić na skromną listę Amandziowych sztuczek"
- siad
- podaj łapę (ona właściwie unosi, nie podaje :shake:)
- waruj
- zostań
- poproś
- cmok :loveu:
Pracujemy:
- Do nogi
To tyle... Chciałabym jeszcze opanować komendę ''Stój'' i z wielką nadzieją pracujemy dalej :diabloti:.
efciq napisał(a):
Ej no Marta jak to jest możliwe?! :placz: :diabloti:
Mi szczerze ta książka zaczęła się podobać jak Staś zabił tych porywaczy :D:D.

(ps. to pisze gordonowa :D:D. Klaudysiaczku, jezcze nie wpadłam tutaj do twojej galerii ale skoro już jestem to u mnie w domu wpadnę do ciebie ;) )

Ah, ja chętnie też wpadnę do ciebie, Gordonowa :D

Cheritka napisał(a):
A na kasecie nie możesz sobie popracować.
Są przecież dwie wersje
W pustyni i w puszczy,
ale mnie się podoba ta starsza.
Ja też nie lubiłam czytać lektó. :shake:

Cytuję słowa naszej polonistki:
''(...)Jeśli ktoś oglądnął film, to nie wystarczy...''
:lol::lol::lol::lol:
hovomaniaczka napisał(a):
Ja rowniez mialam "W Pustyni i w Puszczy" - ale nie doczytalam do konca - z reszta jak wszystkich lektur.
A moja Fridaska sztuczek nie umie - a tak po prawdzie to jej nie uczylam... :oops:

Ja Amandzię zaczęłam uczyć od ok. 5 miesięcy, bo babcia jakoś specjalnie nie zwracała uwagi na poczynania ''naukowe'' ;).

Posted

No wpadłam nareszcie :).
Fajny pudelek :).
Na czym polega komenda cmok :cool3:? :D:D
Mój Bardula umie już
siad, waruj, zostań, noga, chodzenie przy nodze, łapa, piątka, stój a daj głos to dopiero zaczynamy (hmmmm... zaczynamy już od kilku miesięcy :evil_lol:) a w trakcie uczenia jest również komenda obrót :).

Posted

Oj zapomniałam : Czika umei jeszcze stój , bo czasem to jak ją spuszczę to mi gdzieś ucieka , ale od szczeniaka tej komendy i jeszcze zostaw , zostań uczę ,a tak to resztę zaczełam rok gtemu dopiero ćwiczyć ...:roll: