Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):słodziutak Amandzia :loveu: No Amandzia to ma heszcze mały języczekbo Barti jak mnie liźnie to pół twarzy mam umytej :evil_lol::evil_lol: Miejmy nadzieję, że języczek Amandzie nie urośnie :evil_lol:. Martunia napisał(a):O no to fajnie sobie spędziłaś dzień. :) A coś nowego u Amandzi? U Amandzi nic nowego, ale wiecie co? Dziwnie się jakoś czuje, bardziej radośnie, gdy przy niej jestem. I to nie z tego powodu, że jest super słodka, ale... Mam tą świadomość, że już za rok - dwa może jej nie być... :-( Cóż, odpukać, wypluć i odchrząknąć na wszelki wypadek :D. Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Kinia, specjalnie na koniec napisałam :) - odpukać, wypluć i odchrząknąć. ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Witamy w niedzielę! :) Czy ja wiem? Amandzia słodka zawsze to nie jest, na przykład... E... Nie znam żadnych przykładów, ale na pewno coś się kiedyś wydarzyło ... ;) A o to fotka w południe :diabloti: To wam na razie musi wystarczyć, na niedzielę :shake: ... Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 hovomaniaczka - tak dość fajnie udało mi się uchwycić jej mordkę, gdy się do mnie tuliła :evil_lol: Quote
hovomaniaczka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Amandzia jest przeslodka - ten pyszczek jest super:loveu: Quote
Martunia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Prześliczne zdjęcie! Niuch, niuch. :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Niuch niuch Rulez... :diabloti: Quote
jmw Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No pewnie - niuch niuch rulez :loveu: Mam tą świadomość, że już za rok - dwa może jej nie być... :-( Cóż, odpukać, wypluć i odchrząknąć na wszelki wypadek :-D. Tfu, tfu, tfu! ODPUKAĆ! Quote
joanika Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jakie ona ma długie uszy :loveu: pewnie przydeptuje je jak wącha w trawie. Śliczna Amandzia :loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 skoro fotka na niedzielę-to i ja się niedzielnie witam =) Quote
Sweet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hejo:) co u was?? na poprzedniej stronie widziałam sliczna fotke:loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Judyciak napisał(a):No pewnie - niuch niuch rulez :loveu: Tfu, tfu, tfu! ODPUKAĆ! :wallbash: <--- puk, puk... Domka_Czika napisał(a):Hejka ciotunie ! Hejka ! Witamy już poniedziałkowo... :lol: joanika napisał(a):Jakie ona ma długie uszy :loveu: pewnie przydeptuje je jak wącha w trawie. Śliczna Amandzia :loveu::loveu::loveu: Tak, to prawda, ale to rzadko ;). Najgorsze są potem te kołtuny na uszach, np. jak się napije... Kinguska napisał(a):Śliczna fotka :) Dziękujemy :loveu:. Samturia napisał(a):skoro fotka na niedzielę-to i ja się niedzielnie witam =) O, kogo my tu widzimy :multi:. Doberek raniutko :D Sweetaśna napisał(a):hejo:) co u was?? na poprzedniej stronie widziałam sliczna fotke:loveu: U nas nic szczególnego... Muszę czytać ''W pustyni i w puszczy'', a dopiero na 12 rozdziale jestem z 47...:diabloti: Sweetaśna - a widziałaś tu jakieś nieśliczne? :razz: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witam! Moja ulubiona fotka. http://img244.imageshack.us/img244/1457/dsc00240eg9.jpg Pzdr. Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Asiaczku, małe zdjęcia też dobre :loveu: :diabloti: Quote
Cheritka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']6. Nasza - a przynajmniej moja - kochana mordka :loveu: http://img378.imageshack.us/img378/8086/dsc00414hp6.jpg 7. Ze mną - istotą, którą uwielbia lizać :shake::diabloti: http://img409.imageshack.us/img409/6630/dsc00402cb0.jpg 8. ''Tak wyglądam w moich szelkach...'' :loveu: http://img519.imageshack.us/img519/3205/dsc00421mp6.jpg Oki, a teraz komentować mi tu :loveu:.:evil_lol: To ja troche pokomentuje, zdjęcia musisz robić stojąc tyłem do okna, to zawsze wyjdą oświetlone, i wicej światła zapal w pokoju to ją doświetlisz. Może się wymądrzam, ale wtedy zobaczysz ile lepsze bedą zdjęcia mojego małego białego maleństwa :lol: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Cheritka napisał(a):To ja troche pokomentuje, zdjęcia musisz robić stojąc tyłem do okna, to zawsze wyjdą oświetlone, i wicej światła zapal w pokoju to ją doświetlisz. Cheritka ma rację, wtedy nawet komórką zrobione zdjęcia będą fajne :) Quote
Efciq Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/3205/dsc00421mp6.jpg :loveu::loveu:Słodziutki:loveu::loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Cheritka']To ja troche pokomentuje, zdjęcia musisz robić stojąc tyłem do okna, to zawsze wyjdą oświetlone, i wicej światła zapal w pokoju to ją doświetlisz. Może się wymądrzam, ale wtedy zobaczysz ile lepsze bedą zdjęcia mojego małego białego maleństwa :lol: Dzięki wielkie Cheritka, pewnie dlatego moje zdjęcia nie były najlepszej jakości... Następną sesję zorganizuję w dobrze oświetlonym pomieszczeniu pamiętając przy okazji o twoich radach :lol:. [quote name='jbk']Cheritka ma rację, wtedy nawet komórką zrobione zdjęcia będą fajne :) Spróbuję, mam nadzieję, że wyjdą o wiele lepsze niż te ostatnie :oops:. Ale muszę coś wam powiedzieć - Amandę odwiedzę najwyraźniej w następny weekend dopiero... Dlatego więc bardzo was proszę o nie marudzenie, że fotek powstawiam tak mało... Lecz pokażę coś specjalnie na cześć Amandziuchowej ;). [quote name='efciq']http://img519.imageshack.us/img519/3205/dsc00421mp6.jpg :loveu::loveu:Słodziutki:loveu::loveu: Grube i puchate - najlepsze... :lol: Quote
C&B Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :roll::evil_lol:HMMM..A może jeszcze jakieś fotki ? Quote
Klaudysiaczek Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dziś raczej nie ... Bardzo mi przykro, ale naprawdę nie mam czasu. Mimo, że mam włączone DGM to tak naprawdę odrabiam lekcje :D. Quote
Recommended Posts