Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Dziekujemy :loveu:. W sobotę będzie lepiej, tzn., lepsze zjdęcia :D... Nawet Amandziowa wcieli się w modelkę :cool3:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Jutro nie dam na pewno, ale w sobotę to pewniak :D Quote
C&B Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jakie fajne fotki:loveu: Ostatnia najlepsza:loveu: Quote
Martunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Urocza Amanda. :loveu: To ostatnie zdjęcie naj.. Quote
Cheritka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Jutro nie dam na pewno, ale w sobotę to pewniak :D Poczekamy do soboty ale u mnie zaraz będą :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Zgadzam się z wami - ostatnie naaaaj :loveu:. A co u was? <3 :cool3: Quote
groszek83 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Fajny pudlik.Moja mam miała srebrną miniaturke dożyła sędziwego wieku 16lat:p Mam taki lekki sentment do pudli,może kiedyś taki psiak zamieszka jeszcze u mojej mamy:cool3: Quote
Martunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dobry wieczór! ;) Co tam u Was? Cieszycie się weekendem? ;) Ja strasznie...! Quote
Klaudysiaczek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 groszek83 napisał(a):Fajny pudlik.Moja mam miała srebrną miniaturke dożyła sędziwego wieku 16lat:p Mam taki lekki sentment do pudli,może kiedyś taki psiak zamieszka jeszcze u mojej mamy:cool3: Dla mnie pudle są cudowne. :loveu: Teraz czytam o nich w PP... :diabloti: Sweetaśna napisał(a):hejo:) ja sie żegnam na weekend:) Kurcze! Nie wpadłam o odpowiedniej godzinie :shake:. Ale i tak się żegnam ... Martunia napisał(a):Dobry wieczór! ;) Co tam u Was? Cieszycie się weekendem? ;) Ja strasznie...! Ja też się cieszę, ale jutro czekają mnie występy z okazji 50-cio lecia szkoły, już nas szczęście ostatnie ;). Hm... Ja się chyba domyślam czemu jesteś cała happy :cool3:. Quote
Martunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O no to będziesz musiała jeszcze iść do szkoły? :eviltong: Chyba każdy wie, dlaczego.. :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Witamy w sobotę:lol:! Przepraszam was mocno, ale o 11:20 wróciłam ze szkoły, ''sprintem'' przeczytałam troszkę PP, wszamałam co nieco,a potem szybciutko :roll: lekcje :razz:. I w ten sposób jestem teraz na Dogomanii :cool3:. __________________ Martunia - Dziwnie, prawda? Chodzenie tak do szkoły w weekend...Ale już mam luz... :p Sweetaśna - Cieszę się, że dojechałaś szczęśliwe - niech Bóg cię błogosławi :D. Owczarkowa - Miło, że wpadłaś :loveu:. Domka_Czika - Wiem, że czujesz niedosyt fotek, więc zaraz będą ;). ____________________________ Oto ciąg dalszy wizyty Amandzi :evil_lol:: __ 1. Nudy - nie ma co robić... To się podrapię tu i tam :D. 2. Widzicie tą rozmazaną kulkę? :evil_lol: 3. Tu jaka poważna mina... 4. Z dołu... :roll: 5. Z przodu... (prawie na mnie wpadła tym swoim nochalem :evil_lol:) CDN :cool3:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 6. Nasza - a przynajmniej moja - kochana mordka :loveu: 7. Ze mną - istotą, którą uwielbia lizać :shake::diabloti: 8. ''Tak wyglądam w moich szelkach...'' :loveu: Oki, a teraz komentować mi tu :loveu:.:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jeej, do szkoły w weekend. :shake: Dobrze, że już koniec z tym. A co do Amandzi - uroczo razem wyglądacie. :) I jakie ma ładne niebieskie szelki. Quote
C&B Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Przepraszamy , ale Domka_Czika zaniemówiła z wrażenia . Treść jej komentarza : :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Martunia napisał(a):Jeej, do szkoły w weekend. :shake: Dobrze, że już koniec z tym. A co do Amandzi - uroczo razem wyglądacie. :) I jakie ma ładne niebieskie szelki. Też mi się to w głowie nie mieści :evil_lol:. Dzięki :loveu:. Jakieś 1 sekundę przed zrobieniem zdjęcia jeszcze mnie lizała ... :lol: (szelki są ładne, tylko troszkę uchem zasłoniła...) :p Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 A, dodam jeszcze - Domka_Czika, foty nie są najlepszej jakości, ale nawet ładnie wyszły, prawda? :D :diabloti: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ale ona słodka. :) A tak w ogóle co u Ciebie jeszcze, poza szkołą? :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Nudno, wczoraj byłam w centrum handlowym z psiapsiółą, a tak to jestem na Dogo... ^^ :D Quote
Bartiśkowa_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 słodziutak Amandzia :loveu: No Amandzia to ma heszcze mały języczekbo Barti jak mnie liźnie to pół twarzy mam umytej :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 O no to fajnie sobie spędziłaś dzień. :) A coś nowego u Amandzi? Quote
Recommended Posts