Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ciesze sie ze sie podobają bo wg mnie średnio wyszły.. ale najważniejsze ze tobie sie podoba:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ha - i jeszcze sobie Avek dorobiłam xD Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dzięki :diabloti:. A tak właściwie to napis tylko dorobiłam xD Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 to co nie przyznawaj sie:evil_lol: hehe:) i tak fajnie wyszedł komplecik:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 To w dużej połowie twoja zasługa, ale ok :p. A dzisiaj u nas było w miarę ciepło, tzn. mogło się ubrać tylko katanę, nie kurtkę trzywarstwową... ;) Quote
C&B Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 U nas tez a ja dziś jeszcze na koniach byłam i zmarzłam trochę , ale było super :) Bo w nowej stadninie i tam szczotkowałam Kanona , a potem na nim jeździłam :) Quote
Cheritka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Sweetaśna']mam dla was banerki dwa ale jakos nie bardzo wyszły mi:( http://images27.fotosik.pl/277/6ef44c0bffd02d48.png http://images42.fotosik.pl/13/ca42da11a226e06b.png Mnie się też podobają obydwa, może i dla mnie coś zrobicie . bo nie mam czasu :oops: Quote
hovomaniaczka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Banerki sa super - bo jest na nich super psiun! ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):to fajnie;) u nas zimnoooo...... Teraz u nas rano też :shake:. Domka_Czika napisał(a):U nas tez a ja dziś jeszcze na koniach byłam i zmarzłam trochę , ale było super :) Bo w nowej stadninie i tam szczotkowałam Kanona , a potem na nim jeździłam :) Super! :loveu: Zawsze chciałam kiedyś pogalopować albo pochodzić stępem (czy jak to tam jest...) :roll: Ale nie tak z kimś tylko sama... Ale to dużo treningów trza na pewno ;). Cheritka napisał(a):Mnie się też podobają obydwa, może i dla mnie coś zrobicie . bo nie mam czasu :oops: Hm... Sweetaśna, potrzebna tu jesteś :evil_lol:. hovomaniaczka napisał(a):Banerki sa super - bo jest na nich super psiun! ;) No nareszcie ktoś to zauważył :loveu:. Dzięki :loveu:. Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jestem jestem:D Cheritka: moge ci zrobic banerek jak chcesz:) tylko przeslij mi na pw fotki, napis na banerek i jakie ma byc tło mniej wiecej:) tylko ze nie wiem czy uda mi sie zrobic dzisiaj bo jak nie to dopiero w poniedziałek bo od jutra wieczór mnie nie ma.. Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A mi się banerek popsuł :(... zrobił się niepodlinkowany :(... ale to pewnie dlatego, że znowu jak chcę edytować podpis to jakieś cuda mi się wyprawiają Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :( to ja nie wiem co sie stało... najwyzej jak ci sie uda to jeszcze raz wklej ten podlinkowany co ci wysłałam..a ten co masz usuń.. Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wiem, sama już na to wpadłam ;). Tylko z moim podpisem nic się teraz nie da zrobić - usunąć usunę, ale wkleić już nie mogę... ręcznie też się nie da tego wpisać :( Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :( to nie wiem...:( moze da sie cos zrobic.. a jak sie nie da wkleic to edytuj podpis nakliknij na obrazek i masz taką kule globusową tam gdzie sie np. zmienia kolor to jak masz zaznaczony te banerek tam kliknij i wklej sobie adres stronki do galerii. chyba ze tak próbowałas to nie wiem Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Bonsai, sama nie wiem co zrobić :shake: Mówisz, że nie chce ci się pokazać obrazek, tak? Czy coś źle zrozumiałam? Na tym blogu może znajdziesz coś pomocnego? _______ A ja dziś nawaliłam na W-F xD Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nie, obrazek który miałam w podpisie pokazuje mi się nadal, jednak czemuś nie jest już podlinkowany... za to nie mogę wrzucić nic nowego Quote
Cheritka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 bonsai_88 napisał(a):Nie, obrazek który miałam w podpisie pokazuje mi się nadal, jednak czemuś nie jest już podlinkowany... za to nie mogę wrzucić nic nowego Musisz usunąć najpierw stary Witamy pudlekę :lol:, i czekamy na fotaski :roll:, bo jak ni to ci wkleję białego pudelka :cool3: Quote
bonsai_88 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Robię po kolei - usuwam stare zdjęcie, idę do wiadomości,w której mam banerek [on działa, sprawdzałam], kopiuję go, chcę wkleić do podpisu i... i se ne da. A jak "przepiszę" banerek ręcznie to zamiast zdjęcia pojawiają mi się napisy [to co przepisałam], mimo że wszystko było popranie :(. Ale mi w ogóle ostatnio podpis szwankował Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Witamy :loveu:. Hm, to ja już nie pomogę :shake:. Ale mam dla was dobre wiadomości :D. Są fotki z wizyty Amandziowej, która dobyła się dziś o godzinie 14:30 xD :evil_lol: ___________________ 1. Najpierw trza się elegancko napić... 2. Dobra, teraz możesz mnie pogłaskać :D 3. Zaraz, gdzie moja pani? 4. Ok, wszystko dobrze... Ale jeśli mnie nie znacie, zadziwi was ta mina... Ładnie wyszłam, prawda? :loveu: ________________________ CDN już w sobotę :diabloti:. Quote
Illusion Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Ładnie wyszłam, prawda? :loveu: A pewnie, że ładnie :cool3:. Quote
Zuza i Noddy Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 http://img134.imageshack.us/img134/373/dsc00391jw4.jpg Cóż za uśmiech, widać, ze psiak zadowolony. Quote
Recommended Posts