Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Domka_Czika napisał(a):Doberek:multi: Doberek ;). A co się zrobiło z pięknym avkiem? Prawie nie poznałam, że to ty:-D. Owczarkowa napisał(a): Do południa było słonecznie a teraz znowu pochmurno się zrobiło :shake: Co za pogoda :shake: Pogoda do ... Wiecie czego :lol:. Domka_Czika napisał(a):Ściągałm z www.torrenty.org :) Narazie 2 % ... Też mam Pf , ale chyba za wielkie ograniczenia do banerków są :) Ten nowy zrobiłam sama chodź średio mi wyszedł ( mało czasu ) Mi tam się podoba :evil_lol:. Wszystko na nim robię i nawet czasem wychodzi... Tylko banner mi nie wyszedł, bo robiłam go w 2-3 minuty żeby był... :roll: Ale dobry i ten :p. Martunia napisał(a):Hej! A u nas wciąż było pochmurnie. :eviltong: Mam nadzieję, że się to zmieni. Co u Was? :lol: U nas jak zwykle - dobrze. :diabloti: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hejo:D bedą fotki dzisiaj?:D jaki banerek??:D jak mówiłam jak bedziesz chciała to moge ci zrobic jakis;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 O, dobrze, że jesteś... No więc teraz przyszedł ten czas prośby o banner nowy :evil_lol:. Zdjęcia do banneru (najładniejsze) wrzucę jutro, ale możesz oczywiście wybrać sobie inne, które będą pasować :-D. Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To ja poproszę o banerek dla mnie... bo nie umiem zrobić :( Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 dobrze to poczekam do jutra na zdjecia:D i i potem opisz:D Bonsai 88 jak chcesz banerek to napisz mi na pw jaki napis i mniej wiecej jakie tło i daj fotki to ci zrobie:D i jeszcze wymiary banerka;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Hm, nie mam zbytnich wymagań, ale wiem jak to jest: wszyscy tak piszą, a potem brak wyobraźni, aby zrobić każdemu inny... No więc kolory typowo ciepłe; żółty - pomarańczowy - czerwony - brązowy, może być złoty, to pasowałoby do Amandy :evil_lol:. Chcemy banner już na jesień, w zimę znów do ciebie się doczłapiemy, jeżeli użyczysz nam swojej pomocy ponownie :razz:. Napis byle jaki, aby był ... No i to tyle, hm... poczekaj, może już dziś dam zdjęcia [?] :diabloti:. P.S. wymiary najlepiej takie jak teraz, albo różne... Jakie ci pasują ;). Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ok:) zrobie wam troszke szerszy bo tem strasznie malutki:evil_lol: hehe:) to czekam na fotki i sie zabiore za banerek wczoraj z nudów sobie samej zrobiłam 4:evil_lol: Quote
jmw Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dobry wieczór! (jeśli chcesz wiedzieć, czemu dopiero teraz jesteśmy na dogo, to zapraszam zaczerpnąć informacji do galerii :cool1:) Co tam u Amandzii? U was pochmurnie, leje, a może słonecznie? U nas kropi, buu. Ja chcem słońce, ja chcem wakacje! Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Sweetaśna - Ok, myślę, że będzie super :p. Judyciak - Ja chciałabym wakacje nie ze względu na pogodę, ale ze względu na wolny czas. Nie wiem czemu, ale tegoroczne wakacje wydają mi się teraz nudne - było, minęło... Żadnych przygód... A u was jak to było w wakacje? Zaraz postaram się dać, tylko trza znaleźć kabelek :D. Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Może z tego coś wybierzesz? :cool3: _________________ OK, Foty :diabloti:. 1. To mi się bardzo podoba :loveu:. 2. I to też :loveu:. Proszę bardzo - wybierz, które zechcesz, niekoniecznie te :loveu:. Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 a ty nie masz fotek z aparatu tylko z komu nie?? Quote
jmw Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nasze był leniwe. Pierwszy miesiąc u babci na wsi, resztę w domu... Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Sweetaśna napisał(a):a ty nie masz fotek z aparatu tylko z komu nie?? Niestety nikt z domowników nie planuje kupna aparatu :evil_lol:, więc robię zdjęcia komórką. Czy to coś przeszkadza :-(? Judyciak napisał(a):Nasze był leniwe. Pierwszy miesiąc u babci na wsi, resztę w domu... U mnie jeszcze gorzej. Ale przynajmniej na podwórko wychodziłam :D. Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 nie tak tylko pytam bo z komy są bardziej rozmazane ale to nic:) wole takie z aparatu ale jak nie masz to nic:) takie tez są dobre;D Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sweetaśna... zapomniałam ci przesłać link do galerii Birmulca... jakbyś go potrzebowała to jest w moim podpisie ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Witam! Wiecie co? Jest mi troszkę smutno widząc, że nikt tu nie zagląda ... Mam nadzieję, że wkrótce nowy bannerek kogoś tu przyciągnie... ;). Chcecie wiedzieć co w szkole? Nic ciekawego. Na początku W-F'y - rzucaliśmy piłeczką palantową (mój wynik to 19 m), później pędem do parku... Następnie matematyka - jeden ''plusik'' xD J. polski - co prawda nic nie dostałam, ale było bardzo śmiechowo :D. Za to jutro kartkówko - sprawdzian :shake:. :( Przyroda - powtórzenie do jutrzejszego sprawdzianu. Co prawda cudem dostałam 5(...), ale zawsze wszystko wychodzi ''w praniu'' ... Muzyka - Specjalna promocja... Trza było być chętnym i zaśpiewać bezbłędnie... To się dostanie, tak jak ja :cool:, 6 ... Już was nie będę zamęczać planem przerw... ;). A co u was? Mam nadzieję, że również dobrze :D. Quote
Efciq Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Helloł :eviltong: Czyja to noga?? http://img67.imageshack.us/img67/6875/dsc00359yl6.jpg Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej. :) O no to gratulacje! Same sukcesy. :cool3: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mam dla was banerki dwa ale jakos nie bardzo wyszły mi:( Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 No więc tak... Noga moja... Wiem, taka mała... :evil_lol: Martunia - jak na razie tak, i dzięki Bogu za to :p. Sweetaśna - Dzięki wielkie! Są piękne :loveu::loveu::loveu:. Zaraz zmienię :razz:. Na zmianę będę dawać ^^. Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O jaki fajniutki zestawik! :loveu: Mi się podoba. Noo pozazdrościć sukcesów. :cool3: Mi na razie też dobrze idzie. :D Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Najgorzej jest z tym ''na razie...'' :evil_lol: Quote
Recommended Posts