Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Doberek:multi:

Doberek ;).
A co się zrobiło z pięknym avkiem?
Prawie nie poznałam, że to ty:-D.

Owczarkowa napisał(a):

Do południa było słonecznie a teraz znowu pochmurno się zrobiło :shake: Co za pogoda :shake:

Pogoda do ... Wiecie czego :lol:.

Domka_Czika napisał(a):
Ściągałm z www.torrenty.org :)
Narazie 2 % ...
Też mam Pf , ale chyba za wielkie ograniczenia do banerków są :)
Ten nowy zrobiłam sama chodź średio mi wyszedł ( mało czasu )

Mi tam się podoba :evil_lol:.
Wszystko na nim robię i nawet czasem wychodzi... Tylko banner mi nie wyszedł, bo robiłam go w 2-3 minuty żeby był... :roll:
Ale dobry i ten :p.

Martunia napisał(a):
Hej!
A u nas wciąż było pochmurnie. :eviltong: Mam nadzieję, że się to zmieni.
Co u Was? :lol:

U nas jak zwykle - dobrze.
:diabloti:

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, dobrze, że jesteś... No więc teraz przyszedł ten czas prośby o banner nowy :evil_lol:.
Zdjęcia do banneru (najładniejsze) wrzucę jutro, ale możesz oczywiście wybrać sobie inne, które będą pasować :-D.

Posted

dobrze to poczekam do jutra na zdjecia:D i i potem opisz:D

Bonsai 88 jak chcesz banerek to napisz mi na pw jaki napis i mniej wiecej jakie tło i daj fotki to ci zrobie:D i jeszcze wymiary banerka;)

Posted

Hm, nie mam zbytnich wymagań, ale wiem jak to jest: wszyscy tak piszą, a potem brak wyobraźni, aby zrobić każdemu inny...
No więc kolory typowo ciepłe; żółty - pomarańczowy - czerwony - brązowy, może być złoty, to pasowałoby do Amandy :evil_lol:. Chcemy banner już na jesień, w zimę znów do ciebie się doczłapiemy, jeżeli użyczysz nam swojej pomocy ponownie :razz:. Napis byle jaki, aby był ...
No i to tyle, hm... poczekaj, może już dziś dam zdjęcia [?] :diabloti:.
P.S. wymiary najlepiej takie jak teraz, albo różne... Jakie ci pasują ;).

Posted

ok:) zrobie wam troszke szerszy bo tem strasznie malutki:evil_lol: hehe:)
to czekam na fotki i sie zabiore za banerek wczoraj z nudów sobie samej zrobiłam 4:evil_lol:

Posted

Dobry wieczór! (jeśli chcesz wiedzieć, czemu dopiero teraz jesteśmy na dogo, to zapraszam zaczerpnąć informacji do galerii :cool1:)

Co tam u Amandzii? U was pochmurnie, leje, a może słonecznie? U nas kropi, buu. Ja chcem słońce, ja chcem wakacje!

Posted

Sweetaśna - Ok, myślę, że będzie super :p.
Judyciak - Ja chciałabym wakacje nie ze względu na pogodę, ale ze względu na wolny czas. Nie wiem czemu, ale tegoroczne wakacje wydają mi się teraz nudne - było, minęło... Żadnych przygód... A u was jak to było w wakacje?

Zaraz postaram się dać, tylko trza znaleźć kabelek :D.

Posted

Sweetaśna napisał(a):
a ty nie masz fotek z aparatu tylko z komu nie??

Niestety nikt z domowników nie planuje kupna aparatu :evil_lol:, więc robię zdjęcia komórką. Czy to coś przeszkadza :-(?

Judyciak napisał(a):
Nasze był leniwe. Pierwszy miesiąc u babci na wsi, resztę w domu...

U mnie jeszcze gorzej. Ale przynajmniej na podwórko wychodziłam :D.

Posted

Witam!
Wiecie co? Jest mi troszkę smutno widząc, że nikt tu nie zagląda ... Mam nadzieję, że wkrótce nowy bannerek kogoś tu przyciągnie... ;).
Chcecie wiedzieć co w szkole? Nic ciekawego. Na początku W-F'y - rzucaliśmy piłeczką palantową (mój wynik to 19 m), później pędem do parku...
Następnie matematyka - jeden ''plusik'' xD
J. polski - co prawda nic nie dostałam, ale było bardzo śmiechowo :D. Za to jutro kartkówko - sprawdzian :shake:. :(
Przyroda - powtórzenie do jutrzejszego sprawdzianu. Co prawda cudem dostałam 5(...), ale zawsze wszystko wychodzi ''w praniu'' ...
Muzyka - Specjalna promocja... Trza było być chętnym i zaśpiewać bezbłędnie... To się dostanie, tak jak ja :cool:, 6 ...
Już was nie będę zamęczać planem przerw... ;).
A co u was? Mam nadzieję, że również dobrze :D.

Posted

No więc tak... Noga moja... Wiem, taka mała... :evil_lol:
Martunia - jak na razie tak, i dzięki Bogu za to :p.
Sweetaśna - Dzięki wielkie! Są piękne :loveu::loveu::loveu:.
Zaraz zmienię :razz:.
Na zmianę będę dawać ^^.