Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Klaudysiaczek napisał(a): U mnie dobrze, to znaczy po za szkołą, bo to bardzo wykańcza. Ale dziś jakoś dobrze się rozpoczął weekend, bo 6 do dziennika wpadła :diabloti:. A jutro do Amandzi :loveu:. Brawo za "6" i nie zapomnij aparatu, jak będziesz szła do Amandzi.:lol: Pzdr. Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O to gratuluję 6! A z jakiego przedmiotu? :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Brawo za "6" i nie zapomnij aparatu, jak będziesz szła do Amandzi.:lol: Pzdr. Hehe, ja nie mam aparatu, jedynie jak wujek będzie to coś się zrobi... A tak to z komórki :-D. :cool3: Martunia napisał(a):O to gratuluję 6! A z jakiego przedmiotu? :cool3: Z Historii... Za stronę tytułową :evil_lol:. Quote
bonsai_88 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzięki za przepis, chyba będziemy uczyć się obu :D... kiedyś już się uczyłyśmy wskakiwania z przodu i kompletnie nam nie wychodziło, ale nie wpadłam na wcześniejsze wskakiwanie jak siedzę :). Może teraz nam się uda, a jak nie to będę młodą uczyć wskakiwania bokiem :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 bonsai_88 napisał(a):Dzięki za przepis, chyba będziemy uczyć się obu :D... kiedyś już się uczyłyśmy wskakiwania z przodu i kompletnie nam nie wychodziło, ale nie wpadłam na wcześniejsze wskakiwanie jak siedzę :). Może teraz nam się uda, a jak nie to będę młodą uczyć wskakiwania bokiem :) Trzymam mocno kciuki! :loveu: agnethka napisał(a):coś fotek mało :evil_lol: Zdjęcia już w sobotę, wieczorkiem raczej :lol:. Quote
Agniesiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Amandzia jest najsłodszym pudelkiem jakiego znam:loveu:. Może niedługo ją zobaczę:cool3:? Fajne fotki. Licze na więcej;). Quote
Agniesiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Amandzia jest najsłodszym pudelkiem jakiego znam:loveu:. Może niedługo ją zobaczę:cool3:? Fajne fotki. Licze na więcej;). Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej Wam! :hand: Jak mija sobota? :cool3: Quote
Cheritka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Agniesiaczek napisał(a):Amandzia jest najsłodszym pudelkiem jakiego znam:loveu:. Może niedługo ją zobaczę:cool3:? Fajne fotki. Licze na więcej;). Takie są wszystkie pudelki :cool3: pozdrowienia od moich chłopaków :cool3: Quote
PATIszon Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A nie prawda! Moja jest wrednym zajadem, ale za to jak biega......:loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 PATIszon napisał(a):A nie prawda! Moja jest wrednym zajadem, ale za to jak biega......:loveu::loveu::loveu: Toś ty chyba o mojej paskudzie złośliwej pisała :diabloti:. Twoja to jest piękna, przecudna i w ogóle kochana ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Owczarkowa napisał(a):Czekamy na foty :eviltong: jbk napisał(a):To czekamy do wieczora ;) Przepraszam was bardzo za niedotrzymanie słowa :oops:. Z powodu, że wszyscy domownicy są chorzy, nie poszliśmy do dziadków, ale i tak dam wam jakieś foty... Za 10-15 min :-D. Agniesiaczek napisał(a):Amandzia jest najsłodszym pudelkiem jakiego znam:loveu:. Może niedługo ją zobaczę:cool3:? Fajne fotki. Licze na więcej;). Cześć Aga :cool3:. Może, nie wiadomo... Z Tośką też się muszę zobaczyć :evil_lol:. A jaką fajną zabaweczkę jej dałam :cool: Martunia napisał(a):Hej Wam! :hand: Jak mija sobota? :cool3: Asiaczek napisał(a):jak dla mnie - za szybko... Pzdr. Dla mnie także minęła za szybko :shake:. Cheritka napisał(a):Takie są wszystkie pudelki :cool3: pozdrowienia od moich chłopaków :cool3: Zdarzają się także wyjątki... Tzn. pozory mylą :evil_lol:. My też pozdrawiamy :loveu:. PATIszon napisał(a):A nie prawda! Moja jest wrednym zajadem, ale za to jak biega......:loveu::loveu::loveu: bonsai_88 napisał(a):Toś ty chyba o mojej paskudzie złośliwej pisała :diabloti:. Twoja to jest piękna, przecudna i w ogóle kochana ;) :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Najpierw fotki Tośki - byliśmy w parku, ale to dawno było, na samym początku września :rolleyes:. Tylko dwie, bo resztę to Amandzia musiała zająć :evil_lol:. 1. Siedzę sobie z misiem, moim ukochanyyym.... 2. A co to za ręka się wkradła? 3. Czy już wam mówiłam, że uwielbiam spać z misiem? ''Bo nie ma to jak wszyscy coś robią, a ja i misio mamy całe łoże na rozpychanki :saint1:''. Quote
C&B Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tośka piękna:loveu: Amandzia oczywiście też:loveu: ona nie za duża na misie ?:razz::loveu: Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 O jak ślicznie Amandzia wyszła na zdjęciach z króliczkiem. :cool3: Co tam? Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Domka_Czika napisał(a):Tośka piękna:loveu: Amandzia oczywiście też:loveu: ona nie za duża na misie ?:razz::loveu: :p. Też próbowałam jej to powiedzieć, ale poszła (ciągnąc za ucho misia) pod stół i tam siedziała z 20 minut... :evil_lol: Później jej się znudziło to poszła po kółko Frolic'a i gryzła sobie :roll:. P.S. U mnie dobrze ;). Quote
C&B Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Czika to ma opsesje na punkcie swojego pluszaka - pieska :) Kiedy jej mówię , ze już z misiów wyrosła pokazuje mi swoją kitkę przodem :) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witanko Przyszłam się przywitac Quote
Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Domka_Czika napisał(a):Czika to ma opsesje na punkcie swojego pluszaka - pieska :) Kiedy jej mówię , ze już z misiów wyrosła pokazuje mi swoją kitkę przodem :) Fochy opanowały nasze psy :evil_lol:. Albo psy opanowały fochy :diabloti:. Izabela124. napisał(a):Witanko Przyszłam się przywitac Witamy :p! Quote
C&B Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 O moja to jest prawie tak samo dobra w fochaniu jak ja :) A wczoraj takiego focha puściła , bo jej sierści trochę przycięłam :evil_lol: Teraz wygląda młodziej:razz: Quote
Recommended Posts