Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kati16 napisał(a):Witamy się :multi: Hejcia :evil_lol:. Wymiziaj Neskę :loveu:. Quote
Martunia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ja już na szczęście lekcje odrobiłam! ^^ Ale niedługo też śmigam na dodatkową lekcję. ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Martunia napisał(a):Ja już na szczęście lekcje odrobiłam! ^^ Ale niedługo też śmigam na dodatkową lekcję. ;) A jaką dodatkową?? :razz: Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A jaką dodatkową?? :razz: Właśnie :razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kati16 napisał(a):Właśnie :razz: Już się nie dowiemy... :( Poszła sobie, bez pożegnania :cool1: :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ale ja jestem:lol: Nareszcie się nam ukazałaś :diabloti:. Quote
C&B Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :) Naraszecie ? Ja tu cały zcas jestem tylko mnie nie widzisz:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Domka_Czika napisał(a)::) Naraszecie ? Ja tu cały zcas jestem tylko mnie nie widzisz:evil_lol: A dziś wpadłam późnym, późnym rankiem to cię nie było :-(. Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Domka_Czika napisał(a):Byłam , ale duchowo :) Hehe, a nie czułaś, jak wysłałam ci telepatycznie ''Czeeeść'' ? :evil_lol: Quote
C&B Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Chyba nie , bo prawdopodobnie wtedy biłam Maćka po głowie:evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Przyszłam się przywitać i pooglądać fotki i co ?????? cofnęłam sie z 10 stron i nic,:-( tylko pogaduchy ??? Zapraszam do mnie .....:lol: Quote
C&B Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bo my rozgadane jestesmy:evil_lol: Ale foty by się przydały:evil_lol: Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cheritka napisał(a):Przyszłam się przywitać i pooglądać fotki i co ?????? cofnęłam sie z 10 stron i nic,:-( tylko pogaduchy ??? Zapraszam do mnie .....:lol: Właśnie :eviltong: Dawaj foty Amandzi :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ależ wy niecierpliwe, prawie tak jak ja :-D. Ale już wróciłam z kółka i lekcji, mówię wam ''Heeej ^^'' i daję fotki :diabloti:. ___________________________ 1. Kurczę... Pogoda nieciekawa, jeść się nie chce, po zabawie... Co tu robić? 2. Pójdę do pana, może mnie pogłaska... 3. A niech to! Głupie człowieki wymyśliły grające pudło z obrazkami i teraz ja mam dylemat co robić... Teraz moje ulubione zdjęcie, które mam na tapecie w komórce :loveu:. 4. To teraz lulu :loveu:. _____ Na koniec z Klaudią...(ze mną xD) ^^ W podusiach leżałyśmy :loveu:. _______________________ To był raport z życia Amandzi :-D. Kurcze, pogoda do bani, a jak zobaczę jej pyszczek to aż mi serducho bije mocniej, tylko nie mogę jej przytulić :placz:. Quote
jbk Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Piękne fotki :loveu: Zawsze mówiłam, że miejsce psa jest w poduchach :) A co :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 jbk napisał(a):Piękne fotki :loveu: Zawsze mówiłam, że miejsce psa jest w poduchach :) A co :evil_lol: Tak, w poduchach i pod kołderką w chłodne noce :evil_lol:. Zawsze lepiej razem :loveu:. Quote
jbk Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Temu Fialka się wbija między nas na noc ;) Teraz jak zimno, mamy jak znalazł :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Domka_Czika napisał(a):Chyba nie , bo prawdopodobnie wtedy biłam Maćka po głowie:evil_lol: Tylko wrócę na chwilkę - Maciek to twój brat? :razz: jbk napisał(a):Temu Fialka się wbija między nas na noc ;) Teraz jak zimno, mamy jak znalazł :) Zaoszczędzicie na dodatkowej kołderce :diabloti:. Quote
C&B Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na szczęście to nie mój brat:evil_lol: To mój ,,kolega" z którym się codziennie leję , a i tak wszytsko idzie na niego , bo ja dziewczynka grzeczna - gospodarz kalsy:diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Domka_Czika napisał(a):Na szczęście to nie mój brat:evil_lol: To mój ,,kolega" z którym się codziennie leję , a i tak wszytsko idzie na niego , bo ja dziewczynka grzeczna - gospodarz kalsy:diabloti: Haha, to masz ciekawe rozrywki w szkole :evil_lol:. I na dodatek gospodarz klasy :cool:. Ja jestem zastępcom :-D. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Po przejrzeniu Galerii widzę, że w szkole jest OK. Oceny mówią same za siebie! Oby tak do końca semestru, i potem do końca roku szkolnego było. Trzymam kciuki!!! A czy mogłabys sprawdzić, czy w tej książce o psich trikach jest pokazane, co zrobić, aby pies skakał na komendę na Twoje ręce? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A nasza szkoła zafundowała na hali graffiti. Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asiaczek napisał(a):Po przejrzeniu Galerii widzę, że w szkole jest OK. Oceny mówią same za siebie! Oby tak do końca semestru, i potem do końca roku szkolnego było. Trzymam kciuki!!! A czy mogłabys sprawdzić, czy w tej książce o psich trikach jest pokazane, co zrobić, aby pies skakał na komendę na Twoje ręce? Pzdr. Dzięki :p. Mam nadzieję, że także wytrzymam z dobrymi ocenami :p. ______ Oczywiście, że jest. ''Wskocz na ręce'' <-- skok do przodu - małe psy, skok z boku - duże psy. :p Quote
Recommended Posts