Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Nie wiem :) Ja już mam żabkę w domu :) Heh, a te to chyba się nie zamykają nigdy, prawda? :evil_lol: Quote
C&B Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Te nigdy :) Muszę kończyć ... Na serialik idę :evil_lol: PozDrO.... Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pa... a na jaki? ^^ xD Quote
Martunia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej. :) No właśnie, co tam u niej? Kiedy foty? :cool3: Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zamknięcie Żabek to chwyt był reklamowy ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Heej ^^. Wróciłam ze szkoły i nawet super było :-D. Znacie zabawę w Czeko-czeko-ladę? To ta co się przydeptuje buty :evil_lol:. Ciągle się w nią bawimy, a jak dotąd to nawet chłopcy się przyłączyli :-D. Oceny nawet dobre :p. Dostałam 5 z anglika, a tak po za tym, to uzbierałam kartoniki: 5 kartoników - 5 za aktywność, 10 kartoników - 6 za aktywność :-D. Cieszę się, że mamy te ''kartony'' :p. * I na koniec... Nadal czekamy na tytuł serialu :diabloti:. [quote name='Kinia']Hej! Jak tam Amandzia? Amandzia z tego co wiem bardzo dobrze :p. Mam nadzieję, że znajdę jakiś czas, aby ją odwiedzić w weekend :). [quote name='Martunia']Hej. :) No właśnie, co tam u niej? Kiedy foty? :cool3: Foty postaram się dać jutro, albo w czwartek. Będziecie musieli zadowolić się nieco starszymi fotkami, ale te chyba też dobre:evil_lol:? [quote name='jbk']Zamknięcie Żabek to chwyt był reklamowy ;) Myślałam, że zmienią nazwę czy coś... :evil_lol: Muszę zajść do pobliskiej Żabki, ale jest ona w takiej okolicy... Hm... Jakby to powiedzieć... ''Monopolowego'', gdzie chodzą niezbyt kulturalni ludzie :roll:. Rzadko tam chodzę, prawie nigdy, chyba, że mama mnie wyśle po zakupy, a inne sklepy będą pozamykane:diabloti:. [quote name='agnethka']przyszłam się przywitać - a zatem dzień dobry :cool1: Doberek, doberek :-D. A co taka mina? Zły dzień? Dobra, ja lecę odrabiać lekcje, ale będę mieć włączone DG ;). A dziś szkolne, przyrodnicze kółko ''LOP'' :multi:. Quote
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Pa... a na jaki? ^^ xD A na Pierwszą Miłosć :) Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):A na Pierwszą Miłosć :) Też oglądałam :D Quote
Martunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hej! :hand: O no to wielkie gratulacje za oceny! ^^ Na czym polegają te kartony? :D No poczekamy do tego czwartku, mogą być. Ale chcemy zdjęcia! :D Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a):Witamy się :multi: Witamy, witamy :cool3:. Domka_Czika napisał(a):A na Pierwszą Miłosć :) Tak? Ja czasami oglądam, jak natrafię :evil_lol:. Kati16 napisał(a):Też oglądałam :D A ja oglądam ''Teraz albo nigdy'' :p. Martunia napisał(a):Hej! :hand: O no to wielkie gratulacje za oceny! ^^ Na czym polegają te kartony? :D No poczekamy do tego czwartku, mogą być. Ale chcemy zdjęcia! :D Dzięki, nawet dobrze mi idzie w tej szkole :p. Kartoniki to jakby plus za aktywność, jeśli się zgłaszasz to odstajesz jeden, a potem wymieniasz je na ocenę... Będą, będą :p. Domka_Czika napisał(a):To już 25 stronka:eviltong: A no faktycznie :multi:. Już nie mogę się doczekać 100, tylko, żebyście mnie nie opuścili :oops:. Quote
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Nie zostawimy:eviltong: A u mnie niedługo 50 stronka:p Quote
Klaudysiaczek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Domka_Czika napisał(a):Nie zostawimy:eviltong: A u mnie niedługo 50 stronka:p Będzie jakaś niespodzianka? :cool3: Quote
LadyK Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Będzie jakaś niespodzianka? :cool3: Właśnie :razz: Quote
C&B Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kati16 napisał(a):Właśnie :razz: Nie wiem , jak zcas pozwoli to będzie , ale musimy jeszcze zapisać 49 stronkę :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Kinia napisał(a):Cześć:) Ja będe wpadac;) Dzięki wielkie Kinia :p. Kati16 napisał(a):Właśnie :razz: Raczej będą fotyyy :loveu:. Domka_Czika napisał(a):Nie wiem , jak zcas pozwoli to będzie , ale musimy jeszcze zapisać 49 stronkę :) Już zapisana :multi::cool3:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 jbk napisał(a)::loveu: witanko :loveu: Witamy :cool3:. Nareszcie jakiś gość dzisiaj :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :) Co u Was? U nas dobrze, tylko czasu dużo nie mam. Teraz muszę odrobić lekcje, (Wrrr :shake:) a potem na dodatkowy angielski :cool1: Quote
Recommended Posts