Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Tak to jest, jak jest się pudelką :diabloti:. Dobra, lecę oglądać TV... Papa :* Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Amandka is Sweet :loveu:. Pozdro For Rybka :calus: Quote
Martunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Prześliczna jest ta Amandzia! I Tosia! :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):papa;* :*:* Heh, Heeej :calus: Domka_Czika napisał(a):No i se poszła :mad: Ale już jestem :cool3: Śliczny nowy banner :loveu:. Sama robiłaś? :cool3: XxLuckyxX napisał(a):Amandka is Sweet :loveu:. Pozdro For Rybka :calus: Że sweet to ja już dawno wiem :evil_lol:. A dla wyjaśnienia, Rybka to moje drugie ''imię'':evil_lol: (to tak na przyszłość,że mam takie przezwisko... :p) Martunia napisał(a):Prześliczna jest ta Amandzia! I Tosia! :loveu: Haha, Tosia is a beautiful dog :-D. Quote
jmw Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No i odwiedziliśmy was w końcu:cool3: Ładna jest Amanda:loveu: jak ją pokazałam mojej mamie, to mówiła, że ona (Amanda) ją oczarowała:loveu: I się nie dziwie, mnie też ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Judyciak napisał(a):No i odwiedziliśmy was w końcu:cool3: Ładna jest Amanda:loveu: jak ją pokazałam mojej mamie, to mówiła, że ona (Amanda) ją oczarowała:loveu: I się nie dziwie, mnie też ;) Ona tak właśnie lubi czarować :evil_lol:. I dziękujemy za miłe słówka :oops:. Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Kinguska napisał(a):Amanda jest prześliczna :cool3: A niby twoje psiaki nie? :cool3::loveu: Kati16 napisał(a):Helloł :hand: Heeej ^^ anitaaa i bartis napisał(a):Słodka panieneczka :loveu: Heh, a kto ma słodkiego misia? :razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Siemka:hand: No cześć :p. A tak jak już jestem tutaj to napiszę: Jakiego psa planujesz wybrać? Chodzi mi czy długa sierść itp. ... :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Dla mojej babci ? Tak :). Wiem, że tego dowiesz się w schronisku, ale np. niektóre osoby nie radzą sobie z bardzo długą sierścią itp. .. :lol: Quote
C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 To to ja wiem :) Przecież sama mam suczkę z długą sierścią :) Wiesz dla babci to takiego , nad którym nie będzie trzeba dużo ,,pracować " co do sierści... No i wybredny być nie może , bo ja mu od czasu , do czasu worek karmy przywożę , ale tak to z babci obiadu resztki , albo chleb moczony... Ale zazwyczaj dostaje karmę , bo kupuję wielki worek :) A wysokość to taka średnia... Tylko nie wiem czy ten piesek w ogóle będzie , bo babcia mówi , ze na łańcuchu , bo warzywka i kiaty :( Albo kwiatki i warzywka ogrodzić jakąś siatką , tak , żeby pies się nie dostał , albo spa nie będzie , bo nei zgadzam sie na łancuch... Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):To to ja wiem :) Przecież sama mam suczkę z długą sierścią :) Wiesz dla babci to takiego , nad którym nie będzie trzeba dużo ,,pracować " co do sierści... No i wybredny być nie może , bo ja mu od czasu , do czasu worek karmy przywożę , ale tak to z babci obiadu resztki , albo chleb moczony... Ale zazwyczaj dostaje karmę , bo kupuję wielki worek :) A wysokość to taka średnia... Tylko nie wiem czy ten piesek w ogóle będzie , bo babcia mówi , ze na łańcuchu , bo warzywka i kiaty :( Albo kwiatki i warzywka ogrodzić jakąś siatką , tak , żeby pies się nie dostał , albo spa nie będzie , bo nei zgadzam sie na łancuch... Kurcze :-(. A te kwiatki i warzywka można jakoś skutecznie ubezpieczyć chyba? Czyli twoja babcia mieszka na posesji czy w bloku? Quote
C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Na wsi w domu , a pies był by na dworze... Quote
Klaudysiaczek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Na wsi w domu , a pies był by na dworze... Aha. Ale w ogóle by nie był w mieszkaniu? Bo już nie czaję :evil_lol:. Quote
C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No eni był by w mieszakniu...Cały czas na podwórku Quote
LadyK Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):No eni był by w mieszakniu...Cały czas na podwórku U mnie rodzice nie zgadzają się żeby pies JAKIKOLWIEK był w domu :shake: Musi być na podwórku,jedynie na noc może do domu wejść do ganku :cool1: A jak ich nie ma to wtedy śpi u mnie na łóżku :diabloti: Quote
C&B Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Kati16 napisał(a):U mnie rodzice nie zgadzają się żeby pies JAKIKOLWIEK był w domu :shake: Musi być na podwórku,jedynie na noc może do domu wejść do ganku :cool1: A jak ich nie ma to wtedy śpi u mnie na łóżku :diabloti: Ja to mogę tylko w mieszakniu psa trzymać , bo podwórka własnego nie posiadam :) Czika to śpi ze mną , ale jak już zasnę i zacznę ją z łóżka wypychać to idzie nafunfolona do koszyka ,a o 5 rano do moich rodziców przychodzi :) Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja to mogę tylko w mieszakniu psa trzymać , bo podwórka własnego nie posiadam :) Czika to śpi ze mną , ale jak już zasnę i zacznę ją z łóżka wypychać to idzie nafunfolona do koszyka ,a o 5 rano do moich rodziców przychodzi :) Też chciałabym nie mieć podwórka,żeby Neska była cały czas w domu :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Domka_Czika napisał(a):No eni był by w mieszakniu...Cały czas na podwórku Aha... Ale jak będzie miał domek itp. to chyba nie jest tak źle? ;) Kati16 napisał(a):U mnie rodzice nie zgadzają się żeby pies JAKIKOLWIEK był w domu :shake: Musi być na podwórku,jedynie na noc może do domu wejść do ganku :cool1: A jak ich nie ma to wtedy śpi u mnie na łóżku :diabloti: No widzisz, trzeba korzystać, jak rodziców nie ma :diabloti:. Domka_Czika napisał(a):Ja to mogę tylko w mieszakniu psa trzymać , bo podwórka własnego nie posiadam :) Czika to śpi ze mną , ale jak już zasnę i zacznę ją z łóżka wypychać to idzie nafunfolona do koszyka ,a o 5 rano do moich rodziców przychodzi :) Ja także nie posiadam własnego podwórka i się z tego cieszę :evil_lol:. Kati16 napisał(a):Też chciałabym nie mieć podwórka,żeby Neska była cały czas w domu :roll: Ja szczerze napiszę, że bym się przeziębiła, jak mój pies byłby na podwórku... :roll: Ciągle tylko do niego :-D. A tak w ogóle to Hello :multi:. Quote
Recommended Posts