Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Nareszcie chwila wolnego po szkole... :roll: ''Jak to Amandzia chciała zjeść to ciastko na stole...'' [SIZE=2] Tym razem nikt nie poszedł na litość, a słodkie oczka zawiodły... 1. Co tu jest grane?? A mi to nie dali ciastka... W takim razie trzeba obmyślić plan! A oto jego skutki: 2.To może jednak dasz mi to ciacho? 3. Hm... Ja to już zasypiam! Ile można czekać? 4. Ja się już poddaję ... Następnym razem dam coś dla wielbicieli uszów... Plus coś jeszcze :lol:. Quote
C&B Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 O tu dobrze uszy widać ! Amandzia jak zawsze piękniusia:loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Domka_Czika napisał(a):O tu dobrze uszy widać ! Amandzia jak zawsze piękniusia:loveu: Hehe, uszy wymodelowane były, tylko oczywiście Amandka musi się ''wytarzać na kanapie'' :angryy::lol::roll::diabloti:. Quote
bonsai_88 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A ja myślałam, że pudle to szczupłe pieski :evil_lol:... Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jaka ona słodka! :loveu: Śliczności. Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bonsai_88 napisał(a):A ja myślałam, że pudle to szczupłe pieski :evil_lol:... Tak się tylko wydaje, ale jak dziadkowie opiekują się psem, to nie wiadomo co wyjdzie :placz::diabloti:. Ale trza przyznać, że panna A. schudła trochę :cool3:. (ale i tak ma tłuszczyk..) Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Martunia napisał(a):Jaka ona słodka! :loveu: Śliczności. Hah, jupi :multi: Tylko ciastka nie może dostać :evil_lol:. Quote
bonsai_88 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Tak się tylko wydaje, ale jak dziadkowie opiekują się psem, to nie wiadomo co wyjdzie :placz::diabloti:. No fakt... jak mój poprzedni psiak [Ituś ['] ] trafiał do dziadków to zawsze po powrocie lądował na diecie [o obrażaniu się, bo nikt szyneczką nie karmił nie wspomnę :evil_lol:] Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 bonsai_88 napisał(a):No fakt... jak mój poprzedni psiak [Ituś ['] ] trafiał do dziadków to zawsze po powrocie lądował na diecie [o obrażaniu się, bo nikt szyneczką nie karmił nie wspomnę :evil_lol:] Tak, te fochy są najlepsze :loveu::evil_lol:. Kati16 napisał(a):I dostała wkońcu to ciastko? ;) Niestety, tym razem musiała się zadowolić dropsem... Ale dostała śmietankowy (czy jakoś tak, w każdym razie biały), a zawsze dostawała czekoladowy lub rzadziej truskawkowy.... :lol: Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No wiesz, ale Ty ją dręczyłaś. :eviltong: Ona tak ładnie prosiła. :D To u dziadków się czuje jak w raju. :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Martunia napisał(a):No wiesz, ale Ty ją dręczyłaś. :eviltong: Ona tak ładnie prosiła. :D To u dziadków się czuje jak w raju. :eviltong: No tak, ja przecież taka złaaa i straaaszna jestem, a nawet okrutna dla psów:evil_lol:. Jak w raju albo i lepiej :lol:. Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Noo okropna. :eviltong: Nie no, żartuję. :cool3: A jak w szkole? Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Martunia napisał(a):Noo okropna. :eviltong: Nie no, żartuję. :cool3: A jak w szkole? A, dobrze.... Dziś był sprawdzian z W-F na przeskoki ''ławkowe''... mieliśmy 30 sekund, ja zrobiłam 42... akurat na 5 ^^ . Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ooo no to gratulacje! Szybka jesteś. :D Quote
Zuza i Noddy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Amandzia fajnie wyszła na tych fotkach. Quote
Klaudysiaczek Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Kinia napisał(a):Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki, a rekord klasowy to 55... :roll: Trochę mi brakowało, ale i to dobre... Martunia napisał(a):Ooo no to gratulacje! Szybka jesteś. :D Czy ja wiem, 42 to taki standard na 30 sekund ... Takie skoki się szybko i łatwo robi :). Też byś tyle mniej -więcej zrobiła... ;) Zuza i Noddy napisał(a):Amandzia fajnie wyszła na tych fotkach. Dziękujemy :loveu:. Quote
LadyK Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Domka_Czika napisał(a):A ja jeszcze żadnej 5 nie mam :) Ja mam jedną :D Ale nie z WFu Quote
Kinia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja nie mam żadnej oceny tylko dwa plusy z angiela Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Hej :oops:. Coś tu nie zaglądałam troszkę... Ale mam usprawiedliwienie: jestem chora...:-( Dalsze fotki dam jutro, może w niedzielę... A nawet jestem dziś happy :multi:, ponieważ sprawiłam sobie dziś książkę ''101 psich sztuczek''. Amandzi już raczej nie będę męczyć tymi trikami, lecz Tosię to na 100% :evil_lol:. Moja przyjaciółka sprawiła sobie 7-mio tygodniowego shih tzu :loveu:. [SIZE=2] Już wszystko wiecie, fotki dam w określonym czasie... ;) I życzę duzioo zdrówka, nie to co ja, chore, biedne dziecko :diabloti:. Quote
Illusion Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Śliczny pudliszonek :loveu:. Ja też męczę Tosię (tylko swoją) i chcę kupić książkę, o której wspomniałaś ;). Wracaj szybciutko do zdrowia :). Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Malina. napisał(a):Śliczny pudliszonek :loveu:. Ja też męczę Tosię (tylko swoją) i chcę kupić książkę, o której wspomniałaś ;). Wracaj szybciutko do zdrowia :). Co do książki to baaardzo polecam, wszystko dokładnie opisane tak, że nawet ja zrozumiałam ;). Dzięki, mam nadzieję, że wrócę jak najszybciej do tego zdrowia, bo szkoła w poniedziałek, a zaległości bęędąą:shake:. Quote
Recommended Posts