Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 U mnie dobrze, odpoczywam po tygodniu ciężkiej pracy. :lol: Quote
C&B Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No..Dopiero 4 dni , a ja już zmęczona... Fajnie , ze pieska wzieła byś ze schorniska :) To odmieniło by całe jego życie :) Zanim go weźmiesz , zapytaj się o jego przeszłość , bo są psy z urazami , zresztą większość psów ze schornu maja bilzny przeszłosci zarówno fizyczne jak i psychiczne...Takiemu psu trzeba zapewnić odpowiednie warunki i pogodzić się z tym , ze na początku będzie zachowywać dystans , ale ty napewno o tym wiesz ;) Quote
LadyK Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witamy się po raz pierwszy ;) Amandzia jest śliczna. Będziemy odwiedzać ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Domka_Czika napisał(a):No..Dopiero 4 dni , a ja już zmęczona... Fajnie , ze pieska wzieła byś ze schorniska :) To odmieniło by całe jego życie :) Zanim go weźmiesz , zapytaj się o jego przeszłość , bo są psy z urazami , zresztą większość psów ze schornu maja bilzny przeszłosci zarówno fizyczne jak i psychiczne...Takiemu psu trzeba zapewnić odpowiednie warunki i pogodzić się z tym , ze na początku będzie zachowywać dystans , ale ty napewno o tym wiesz ;) Rozważałam opcję wzięcia psa z DT, a co do dystansu to wiem, że początki nie raz bywają trudne. Każdy potrzebuje czasu, aby się zaaklimatyzować...:lol: Kati16 napisał(a):Witamy się po raz pierwszy ;) Amandzia jest śliczna. Będziemy odwiedzać ;) I znów dziękujemy :loveu:. My także będziemy was odwiedzać :-D. *** A Amandzia dziś miała strzyżenie i obcinanie pazurków... Ciekawe, jak wygląda? Pewnie tak samo, tylko jest jeszcze bardziej ''ułożona'' pod względem zewnętrznym... :lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Musisz porobić foty ostrzyżonej Amandzi. :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Dobra, tylko może już jutro? :cool3: Nie spodziewajcie się tylko jakieś nowości :lol:. Quote
Zuza i Noddy Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Śliczna dziewczynka z niej, czekamy na nowe foteczki. Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczna dziewczynka z niej, czekamy na nowe foteczki. Najskrytsze podziękowania ;). Fotki będą... Jak mi nic nie wypadnie... Martunia napisał(a):No ok, poczekamy do jutra. :cool3: Jutro, gdzieś tak po południu, ale nic nie obiecuję, może wcześniej, może później... :roll::razz: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witam poraz pierwszy Będę zagladała jak tylko dam radę Pozdrawiam Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Poczeka się, ja jestem cierpliwa. ^^ Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Witam poraz pierwszy Będę zagladała jak tylko dam radę Pozdrawiam Nowy gość :multi:. Witamy, witamy :cool3:. Martunia napisał(a):Poczeka się, ja jestem cierpliwa. ^^ Seriioooo :diabloti:? Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Eeee ale nie tak bardzo, że bym czekała wieczność! :evil_lol: Do jutra muszą być, bo inaczej moja cierpliwość ulegnie końca. :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Martunia napisał(a):Eeee ale nie tak bardzo, że bym czekała wieczność! :evil_lol: Do jutra muszą być, bo inaczej moja cierpliwość ulegnie końca. :lol: Boję się ... I co będzie :-o? Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Martunia napisał(a):Nie chciałabyś wiedzieć. :evil_lol: Oj, chciałabym... :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Oj nie chciałabys:evil_lol: No dobra, wygrałyście :evil_lol:. Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 I prawidłowo. :D Co u Ciebie? :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Martunia napisał(a):I prawidłowo. :D Co u Ciebie? :eviltong: Kurcze, znowu się pytasz? :evil_lol: No, ale w każdym bądź razie spoko... Trzymam się... 28 listopada urodziny, trza przetrwać... :cool3: Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Trzeba wymyślić jakiś temat do rozmowy. :eviltong: O a ile będziesz miała? :) Quote
LadyK Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witamy się i oczekujemy na nowe fotki :evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kati16 napisał(a):Witamy się i oczekujemy na nowe fotki :evil_lol: Będą, będą, tylko trza iść do babci z aparatem :roll:... Quote
C&B Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 To czekamy ciotka... Ale ja cierpliwa nie jestem:diabloti: Quote
Recommended Posts