Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i wrocilam ze spacerku, relacji pisac chyba nie musze bo Maciaszek napisala dokladnie jak jest :grins: ja powiem od siebie ze rowniez urzekl mnie ten pies, to jak szuka i potrzebuje czuc czlowieka obok, jak pieknie reagowal na mojego syna szukajac go jak ten sie oddalal za bardzo. Naprawde kochany psiak. Fotki sie zgrywaja wiec cosik pewnie tutaj powstawiam ;)

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kako80 napisał(a):
na fotkach wyglada jak zmiksowany owczarek belgijski "maliniak".
No właśnie... Wiedziałam, że jakąś rasę mi przypomina :).
A czy to nie będzie zbyt wielkiego naciąganie jak wpiszę to w tytule Allegro?

Posted

NA tych zdjęciach tak w oczy patrzy........ ech! "Kto powiedział że ja nie widzę"????

Jak pisałam Andreas ma tłuszczowe zwyrodnienie siatkówki . Ta choroba często jest wywołana podobno przez chorą tarczycę. Robią mu w tym tygodniu badania pod tym kontem.
NA dzisiaj zaczęli podawać krople które maja te "zastoje tłuszczowe " rozpuszczać. Nigdy nie będzie widział świetnie - ale z tych 5 % które widzi teraz - może widzieć 20% - a to już duży postęp! Cóż, zobaczymy jak będzie! Faktem jest ze jest kochanym , urzekającym i bardzo dobrze wychowanym psim młodzieńcem!

Zawiozłyśmy wczoraj z Janeczką karmę dla szczeniąt Royal - trochę go podtuczymy. Ma 4 kg . Apel o karmę nadal aktualny!

Coś czytałam o tyczasiku.... czy aby dobrze?

Posted

Dobrze,dobrze.Zastanawiam się nad nim intensywnie,bo to piękny pies.Ale musiałabym miec wsparcie w zakupie karmy dla niego,bo jednak musi byc podtuczony a to spory wydatek.Na razie wyjeżdżam na 3 dni.Kiedy dokładnie Andreas byłby do wydania na DT? I czy ktoś mógłby go do mnie przywieżć( o ile się zdecyduję - czytaj :zgodzi się mój TZ)? Od razu można by sprawdzić czy dogada się z moją sunią.;)

Posted

amikat napisał(a):
Karma się znajdzie. Do wydanie - myślę że w poniedziałek. Będę wiedziała w piątek na 100 %.
Transport załatwię.

Hihi ja mogę go zawieźć jakby co, mam już wprawę:diabloti:, poza tym chętnie się z nim zobaczę:evil_lol: