Tengusia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no i wrocilam ze spacerku, relacji pisac chyba nie musze bo Maciaszek napisala dokladnie jak jest :grins: ja powiem od siebie ze rowniez urzekl mnie ten pies, to jak szuka i potrzebuje czuc czlowieka obok, jak pieknie reagowal na mojego syna szukajac go jak ten sie oddalal za bardzo. Naprawde kochany psiak. Fotki sie zgrywaja wiec cosik pewnie tutaj powstawiam ;) Quote
kako80 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 na fotkach wyglada jak zmiksowany owczarek belgijski "maliniak". postaram sie go jutro wyprowadzic, albo dalmatynke. Quote
Tengusia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 to by bylo na tyle ;) DG32 wybierz ktore fotki chcesz to podesle ci je na maila w pelnej rozdzielczosci ;) Quote
maciaszek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 kako80 napisał(a):na fotkach wyglada jak zmiksowany owczarek belgijski "maliniak".No właśnie... Wiedziałam, że jakąś rasę mi przypomina :). A czy to nie będzie zbyt wielkiego naciąganie jak wpiszę to w tytule Allegro? Quote
kako80 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 moim zdaniem nie, maliniak jak nic, tylko uszka klapniete. Quote
maciaszek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425816494 i alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1645881_owczarek_belgijski_mix_szuka_pilnie.html Tengusiu, pozwoliłam sobie wykorzystać Twoje zdjęcia, sorrki. Gdybyś chciała, żeby je (albo któreś z nich) wycofać, to powiedz. Quote
Tengusia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Maciaszku nie masz za co przepraszac ;) ciesze sie ze foty sie przydaly bo po to aparat wzielam i swojego asystenta (czytaj moj syn :mdrmed: ) Quote
HebaNova Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 tylko żeby ktoś nie pomyślał że synek do oddania :shiny::D:biggrina: Quote
amikat Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 NA tych zdjęciach tak w oczy patrzy........ ech! "Kto powiedział że ja nie widzę"???? Jak pisałam Andreas ma tłuszczowe zwyrodnienie siatkówki . Ta choroba często jest wywołana podobno przez chorą tarczycę. Robią mu w tym tygodniu badania pod tym kontem. NA dzisiaj zaczęli podawać krople które maja te "zastoje tłuszczowe " rozpuszczać. Nigdy nie będzie widział świetnie - ale z tych 5 % które widzi teraz - może widzieć 20% - a to już duży postęp! Cóż, zobaczymy jak będzie! Faktem jest ze jest kochanym , urzekającym i bardzo dobrze wychowanym psim młodzieńcem! Zawiozłyśmy wczoraj z Janeczką karmę dla szczeniąt Royal - trochę go podtuczymy. Ma 4 kg . Apel o karmę nadal aktualny! Coś czytałam o tyczasiku.... czy aby dobrze? Quote
jotka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dziękujemy :modla: cioteczce Jomie za wpłatę dla Andreasa! Quote
lunarmermaid Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dobrze,dobrze.Zastanawiam się nad nim intensywnie,bo to piękny pies.Ale musiałabym miec wsparcie w zakupie karmy dla niego,bo jednak musi byc podtuczony a to spory wydatek.Na razie wyjeżdżam na 3 dni.Kiedy dokładnie Andreas byłby do wydania na DT? I czy ktoś mógłby go do mnie przywieżć( o ile się zdecyduję - czytaj :zgodzi się mój TZ)? Od razu można by sprawdzić czy dogada się z moją sunią.;) Quote
maciaszek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Dzięki Emili2280 Andreas ma wyróżnione Allegro :)! Quote
HebaNova Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 wsparcie w karmie to najmniejszy problem, Ty przekonaj lepiej TZa :evil_lol: a każda ilość karmy sie znajdzie :lol: Quote
amikat Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Karma się znajdzie. Do wydanie - myślę że w poniedziałek. Będę wiedziała w piątek na 100 %. Transport załatwię. Quote
maggie1971 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 amikat napisał(a):Karma się znajdzie. Do wydanie - myślę że w poniedziałek. Będę wiedziała w piątek na 100 %. Transport załatwię. Hihi ja mogę go zawieźć jakby co, mam już wprawę:diabloti:, poza tym chętnie się z nim zobaczę:evil_lol: Quote
maciaszek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jeszcze chwila, a ciotki pobiją się o ślepotka ;). Quote
magda222 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dziewczyny przepraszam za offa ale to bardzo ważne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119313 Quote
Recommended Posts