Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ech..... Tak..... Ale są na stronach serbskiego kennel klubu. jedyne pocieszenie i jedyne jak na razie potwierdzenie.
Może napiszmy coś znow do nich???? Co Wy na to???? Bo mnie bierze jasny gwint już.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panbazyl napisał(a):
ech..... Tak..... Ale są na stronach serbskiego kennel klubu. jedyne pocieszenie i jedyne jak na razie potwierdzenie.
Może napiszmy coś znow do nich???? Co Wy na to???? Bo mnie bierze jasny gwint już.

Mój pies jakoś tam nie figuruje.
Już dawno powinno byc napisane i CH.SRB. powinniśmy miec już w domach!!!

Posted

AnkaW napisał(a):
Gdzie to można sprawdzić? Niestety jestem analfabetą obcojęzyczną /no może poza ruskim :p/ i ciężko mi wysłać zapytanie :oops:.

to adres strony
http://www.ksrs.org.yu/display/sampioni/index.php
potem pojawia sie na niebiesko na gorze
sampion
pretraga sampiona
Iimie Psa (tu jest kratka i wpiszcie imię swojego psa, tylko nie wiem jak z przydomkiem, bo moj przydomka nie ma i nie mam problemu, próbujcie tak i tak) i tyle. Więcej tych kratek nie wypelniajcie, bo nie wiem dlaczego, ale jak wypelniłam inne dane to nie wyskoczyl mi Bazyl a ja tylko imię to ok.
Ja znam ukraiński, więc też nie "powalczymy". J.G. znasz angielski??? Może pomozesz w pisaniu listu?

Posted

ach - u mnie - to jest u Bazyla jest błąd w pkr - zapomnieli wpisać ostatnią cyfrę....

I jak już znajdziecie tą strone wpiszecie dane psa to trzeba wcisnąć taki napis Trazi - i powinno wyskoczyć co trzeba.
Przed chwila sprawdzałam Bazyla - jest tam, nadal z blędem w pkr.

Posted

Moj jest. To jest jedyne moje potwierdzenie tego championatu. Wydrukowalam go sobie.... i trzymam w psich dokumentach jako dowód, ze mamy ten championat! I czekam nadal na dyplom od nich.
Może ktoś nam pomoże? Może ktoś mial już taki przypadek i wie co dalej z tym zrobić?

• 4 weeks later...
Posted

Mam pytanie do Tych którzy byli .
Wybieram sie z psem na wystawę w Serbii ,ale pies jest młody i nie ma jeszcze dorosłego Championatu.Czy na dwóch CACIBówkach jest szansa zdobycia Championatu Serbii bez Championatu Polski.Ktoś może wie? Jakie tam są stawki?
Z góry dzięki wielkie za odpowiedź

Posted

Moonika napisał(a):
Mam pytanie do Tych którzy byli .
Wybieram sie z psem na wystawę w Serbii ,ale pies jest młody i nie ma jeszcze dorosłego Championatu.Czy na dwóch CACIBówkach jest szansa zdobycia Championatu Serbii bez Championatu Polski.Ktoś może wie? Jakie tam są stawki?
Z góry dzięki wielkie za odpowiedź

jeśli pies nie ma żadnego championatu fci i jest wystawiany w klasie pośredniej, otwartej lub użytkowej do ch sr potrzebuje 2 x cac, lub 2 x cacib, lub 2 x r.cacib, lub kombinację tych wniosków czyli np. 1 x cac i 1 x r.cacib. dla ras użytkowych - teoretycznie potrzebny użytek - więc na 2 międzynarowdówjkach serbskich istnieje szansa na zdobycie ch sr ;)
mam kilka katalogów, stawki mogę sprawdzić.

Posted

Moonika napisał(a):
Oj bardzo dziękuję.Czyli teoretycznie mamy szansę
Mogę prosić o stawki czarnym miniat.sznaucerów?

zerknę wieczorkiem.
coś mi się zdaje, że się w serbii widzimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='panbazyl']Narisowa - jak będziesz w Serbii to spytaj o nasz championat.... Moze już go w końcu wydrukowali???? Co??? :)
jeszcze nie macie :crazyeye:
pisz do zarządu głównego w belgradzie, bo nawet jak zapytam, to organizatorzy wystawy, na którą jadę i tak nie mają nic do tego, bo przecież nie oni wydają.
ja z belgradu ze związku nie znam nikogo :shake:

Posted

wiem, wiem że to Belgrad już teraz. Wiesz, oni przysłali ale napisali zły adres i na poczcie w Wawie tam gdzie lądują wszystkie przesyłki międzynarodowe to gniło długo po czym poczta odesłała chyba znów do Belgradu. Pisaliśmy do nich juz ze 3 razy i cisza.. maile pisaliśmy. Na stronach serbskiego kennel klubu widnieją nasze championaty jako przyznane. Więc mamy taki wirtualny jak na razie... Dobre i to. :)

• 1 month later...
Posted

Narisowa-JESTEŚ WIELKA,jeszcze raz wielkie serdeczne dzięki,za załatwienie pomyślnie i przywiezienie grupie tak długo oczekiwanych CH.SRB.

Posted

AnkaW napisał(a):
Gratuluję !!!
A moja wystawa w Novym Sadzie okazała się "wystawą widmo" :evil_lol: nikt nic nie wie :roll:

hmmm..... a zdjęcia masz przynajmniej z wystawy?????

• 1 month later...
  • 3 months later...