madziamn Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Z ta skrytką wiąże sie ciekawa historia jak to pańcia szukała psa po całym domu. Chodzę wołam psa nie ma. Wybiegłam tak jak stałam na podwórko psa nie ma na ulicy psa nie ma na wołanie nie reaguje. Wracam zrezygnowana do domu bliska rozpaczy a tu psies wytyka nos ze swojej skrytki i patrzy na mnie jak by chciał zapytac: A co sie pancia stało?? Nic w sumie teraz już wiem gdzie szukac jak psica następnym razem zniknie z pola widzenia. Quote
Doginka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Z fotosika możesz poprostu skopiować fotkę i przekleić ją w oknie odpowiedzi i wtedy będzie otwarta , a nie miniaturka;-) Możesz też wygenerować kody i skopiować kod do zdjęcie w pełnym rozmiarze i też wkleić w oknie odpowiedzi;-) Quote
AnkaG Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kanapa świetna i skrytka tyż. :) drapanko dla maleńkiej Quote
mmd Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Fajne łóżeczko. Pytanie za 100 punktów: czy zostanie zjedzone? ;) Quote
madziamn Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 mmd napisał(a):Fajne łóżeczko. Pytanie za 100 punktów: czy zostanie zjedzone? ;) Teraz to na pewno prędzej czy póżniej zostanie zjedzone bo mamy małego szczyla w domku. Ale jego historia i zdjęcia później bo własnie ładuję aparat. Quote
weszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madziu jesteś na dobrej drodze do wklejana zdjęć! Jeszcze tylko wstaw je w pełnym rozmiarze a nie miniaturki i będzie git :) Skrytka rzeczywiście superowa! Quote
madziamn Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Niestety nie wychodzi mi to wklejanie zdjęc tak jak powinno ale będę próbowac. Dzis tylko jedno bo już padam na pychol:shake:. Quote
mmd Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A co to z Oliwką siedzi? Jakiś mały prosiaczek?:eviltong: Quote
madziamn Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 To jest własnie szczylek którego mam, obecnie w domu. Quote
malawaszka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 jejuuu co to? mały boksio???? czy jakiś ASTcik???? Twój???? Quote
madziamn Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Tak Moniczko mój a własciwie mojego TZta. To pewnie ofiara gwiazdkowych prezentów bo został znaleziony na klatce schodowej u kumpla mojego TZta. Ktos go perfidnie wyrzucił siedział skulony przy grzejniku a mimo to cały sie trząsł chudy jak diabli. Reszta historii nie jest mi znana może zaczął niszczyc moze sie juz komuś znudził. Nie wiem. Teraz dochodzi do siebie. Quote
madziamn Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Acha a co do podobieństwa do rasy to ja się na bullowatych nie znam kompletnie. Kumpel mówił że podobny do jego ASTa jak był mały ale jak dla mnie ma troche za chude łapki:roll:. Oliwka nazwała go PIORUN. Quote
malawaszka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wowww ale super! hahaha no tak - u nas tez Piorun na topie :lol: a jak brodata na małego reaguje? Quote
mmd Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 I on zostaje na zawsze? Będą dwa pieski? Zazdroszczę... Quote
madziamn Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Pewnie zostanie na poczatku myślałam że bede mu szukac domku ale wiadomo domków na lekarstwo a Olka Pioruna nie chce oddac i ja go polubiłam a co najważniejsze to mój TZ nie chce go oddac a to on zawsze był przeciwny drugiemu psu w domu. Ja ewentualnie myślałam o jakimś sznupku ale jak wyszła taka sytuacja że kolejna maleńka bida wylądowała by w schronie to nie było sie co zastanawiac. A co do PIORUNA to nawet ten dalmatek od cioci Moniczki i wuja Jurmara został PIORUNEM nazwany i ma super głos hihihi. Olka mi kompletnie spsiała. Quote
madziamn Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Co do Dusi to na początku jak go przynieślismy to się panna obraziła. Ale jak sie zorientowała że jest najbardziej kochaną sunią w tym domu to jej przeszło teraz razem sie bawią, wspólnie gryzą Duśkowe kościchy no i śpią też razem na jednym posłaniu (musiałam dzisiaj stare przywrócic do łask bo na nowym się nie mieściły i bez przerwy któremuś cos zwisało). W Dusi obudził się instynkt macierzyński bo go wylizuje i pozwala mu na sobie spac. Warczy na niego tylko jak ten za mocno ja zebami złapie. Quote
madziamn Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Niestety całe wchodzą mi tylko miniaturki inaczej zdjecia wchodza tylko we fragmentach:shake::placz: Quote
Doginka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Bo fotki muszą mieć rozmiar 640 x 480 ;-) - fotosik ustawia rozmiar, tylko musisz zaznaczyć opcję podczas wgrywania na serwer;-) Piorun fajny:loveu: Quote
AnkaG Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 O ja nowy domownik :) Słodko razem posypiają :) A ludzie są straszni ... co z nas za naród. Zostaw małego - psy lubią być w sforze, a Andula wychowa małego :) Quote
madziamn Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 to piorunek jeszcze malutki bo rośnie jak na drożdzach już teraz jest taki duży jak dusia. Quote
Recommended Posts