mmd Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A mój brat 31. Też zapomniałam:cool3: A tort był? My ganiamy po deszczu, wietrze, Kelbiemu niestety niestraszna żadna pogoda. Żaden jamnik:roll: Quote
AnkaG Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Uch jaka słotka minka. Kolezanki się wybudziły - hi hi. Mój synek 06 listopada skończył 20 lat. Dusieńko sto lat .... ciesz pańcię przez wiele długich lat. Quote
mmd Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Znowu śpią hi hi mój glut 19 listopada skończył 6 miesięcy - liczy się? ;) Quote
malawaszka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 halo halo gdzie Wy? Madzia masz pw ode mnie bazarkowe Quote
Doginka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='madziamn']Niedobra pańcia zapomniała:wallbash: o suczych urodzinkach ale dzis sobie przypomniała i sucza dostała zaległy prezent urodzinowy a radosci suczej było co niemiara. :BIG: :tort:DUSIEŃKO JESZCZE RAZ ZYJ NAM 100 LAT:new-bday:. PS. DUSIA SKOŃCZYŁA 5 LISTOPADA SZESC LATEK. O, to Dusia tylko 4 miesiączki młodsza od Gordonka jest:diabloti: Sto latek Dusieńko Quote
madziamn Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Witam wszystkich dziekuję za życzenia dla Dusienki i pamiec. Miałam kłopoty ze swoim zdrowiem stąd ta nieobecnosc na dogo. A po tych zmianach to cud że wreszcie udało mi sie znalezc własną galeryję:evil_lol: idę szukac nastepnych. Quote
mmd Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 O, dobrze, że się pokazałaś. Już się zaczynałam martwić i miałam zacząć akcję pościgową. Quote
madziamn Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Madziu dziękuję za troskę a akcja pościgowa to by się czasem za Duśką przydała bo panienka lubi wycieczki szczególnie po "marketach":mad:. Juz sie pozarłam z jedną sasiadka co mi ja dokarmiac zaczęła "...bo ona tak ładnie prosi..." no szlag mnie trafił:mad: Quote
Doginka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Skoro ładnie prosi, to trzeba nagrodzić pieseczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A chociaż polędwicę wołową jej dawała lub w ostateczności kurzy filecik? Quote
madziamn Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Nie wiem co to dokładnie było ale chyba jakieś resztki i wyraźnie ją uświadomiłam że ma mi nie dokarmiac psa bo Dusia nie głoduje inna sprawa że Dusieńka ciągle jest głodna Quote
madziamn Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Doszedł do nas dziś dalmatek od cioteczki Monisi i od razu został pokazany Dusi. Moniczko ślicznie dziękujemy. Będzie fotka z dalmatkiem i psiakami tylko muszę zgrac z aparatu:razz:. Quote
madziamn Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Cioteczki ratujcie nie umiem w tym nowym dogo wstawiac zdjęc Sytuacja zasłyszna z ostatniej chwili: TZ je kolację i nagle słychac "ja ci do michy nie zaglądam" to Duśka dobierała sie do Pańciowej kolacyjki hahaha. Obżartuszka mamy w domu. Quote
Doginka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 madziamn napisał(a):Cioteczki ratujcie nie umiem w tym nowym dogo wstawiac zdjęc Sytuacja zasłyszna z ostatniej chwili: TZ je kolację i nagle słychac "ja ci do michy nie zaglądam" to Duśka dobierała sie do Pańciowej kolacyjki hahaha. Obżartuszka mamy w domu. Już myślałam, że dziś w nocy nic i nikt mnie nie rozbawi:evil_lol: Quote
mmd Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Madziu, byłam w 1 dzień Świąt na Malowniczej. Błota było po kolana na tej dróżce, ale dobrnęliśmy. Znicze zapaliłam, pogadałam do wszystkich. Przybyła cała alejka psów niestety. Bombki na tujach ludzie wieszali, były znicze w kształcie mikołajów i choinek. Ładnie tam jest i dobrze, że jest takie miejsce. Najpóźniej w czerwcu Cię podrzucę, bo zapłacić musimy w tym samym czasie:( Quote
madziamn Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Hej cioteczki dziekuje że zagladacie. Madziu dzieki wielkie wiesz za co. Ja dużo myślałam o naszych skarbach ale wybrac się nie miałam niestety jak. Pewnie będę tam przed czerwcem bo tak długo czekac nie wytrzymam. Quote
madziamn Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Fajnie cieszę sie ze nas pamietacie i odwiedzacie. Cioteczki kochane proszę czy ktos umie wstawiac tu zdjęcia bo co to za galeryja bez fotek a ja nie umiem sobie poradzic z ich wstawieniwm na dogo po tych zmianach. Quote
weszka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zdjęcia wstawia się normalnie tak jak się wstawiało - albo w treść posta wstawiasz link do zdjęcia na hostingu czyli np. z imageshack (ten przeznaczony na forum) albo w menu nad nowym postem masz ikonkę do wstawiania zdjęć i tam wklejasz adres. Spróbuj ;) Quote
mmd Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tu w 3 poście jest dokładnie co i jak: http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawiAE-zdjAE-cia-na-nowej-dogomanii Quote
madziamn Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 ANDA z dalmatkiem na nowym posłanku co to od "mikołaja" dostała to jedyne co mi sie udało ale dobre i to będę jeszcze próbowac Quote
Recommended Posts