Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mój brat 31. Też zapomniałam:cool3:
A tort był?

My ganiamy po deszczu, wietrze, Kelbiemu niestety niestraszna żadna pogoda. Żaden jamnik:roll:

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uch jaka słotka minka. Kolezanki się wybudziły - hi hi.
Mój synek 06 listopada skończył 20 lat.

Dusieńko sto lat .... ciesz pańcię przez wiele długich lat.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='madziamn']Niedobra pańcia zapomniała:wallbash: o suczych urodzinkach ale dzis sobie przypomniała i sucza dostała zaległy prezent urodzinowy a radosci suczej było co niemiara. :BIG:
:tort:DUSIEŃKO JESZCZE RAZ ZYJ NAM 100 LAT:new-bday:.
PS. DUSIA SKOŃCZYŁA 5 LISTOPADA SZESC LATEK.
O, to Dusia tylko 4 miesiączki młodsza od Gordonka jest:diabloti:
Sto latek Dusieńko

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich dziekuję za życzenia dla Dusienki i pamiec. Miałam kłopoty ze swoim zdrowiem stąd ta nieobecnosc na dogo. A po tych zmianach to cud że wreszcie udało mi sie znalezc własną galeryję:evil_lol: idę szukac nastepnych.

Posted

Madziu dziękuję za troskę a akcja pościgowa to by się czasem za Duśką przydała bo panienka lubi wycieczki szczególnie po "marketach":mad:. Juz sie pozarłam z jedną sasiadka co mi ja dokarmiac zaczęła "...bo ona tak ładnie prosi..." no szlag mnie trafił:mad:

Posted

Nie wiem co to dokładnie było ale chyba jakieś resztki i wyraźnie ją uświadomiłam że ma mi nie dokarmiac psa bo Dusia nie głoduje inna sprawa że Dusieńka ciągle jest głodna

Posted

Doszedł do nas dziś dalmatek od cioteczki Monisi i od razu został pokazany Dusi. Moniczko ślicznie dziękujemy. Będzie fotka z dalmatkiem i psiakami tylko muszę zgrac z aparatu:razz:.

• 3 weeks later...
Posted

Cioteczki ratujcie nie umiem w tym nowym dogo wstawiac zdjęc
Sytuacja zasłyszna z ostatniej chwili:
TZ je kolację i nagle słychac "ja ci do michy nie zaglądam" to Duśka dobierała sie do Pańciowej kolacyjki hahaha. Obżartuszka mamy w domu.

Posted

madziamn napisał(a):
Cioteczki ratujcie nie umiem w tym nowym dogo wstawiac zdjęc
Sytuacja zasłyszna z ostatniej chwili:
TZ je kolację i nagle słychac "ja ci do michy nie zaglądam" to Duśka dobierała sie do Pańciowej kolacyjki hahaha. Obżartuszka mamy w domu.

Już myślałam, że dziś w nocy nic i nikt mnie nie rozbawi:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Madziu, byłam w 1 dzień Świąt na Malowniczej. Błota było po kolana na tej dróżce, ale dobrnęliśmy. Znicze zapaliłam, pogadałam do wszystkich. Przybyła cała alejka psów niestety. Bombki na tujach ludzie wieszali, były znicze w kształcie mikołajów i choinek. Ładnie tam jest i dobrze, że jest takie miejsce. Najpóźniej w czerwcu Cię podrzucę, bo zapłacić musimy w tym samym czasie:(

Posted

Hej cioteczki dziekuje że zagladacie.
Madziu dzieki wielkie wiesz za co. Ja dużo myślałam o naszych skarbach ale wybrac się nie miałam niestety jak. Pewnie będę tam przed czerwcem bo tak długo czekac nie wytrzymam.

Posted

Fajnie cieszę sie ze nas pamietacie i odwiedzacie. Cioteczki kochane proszę czy ktos umie wstawiac tu zdjęcia bo co to za galeryja bez fotek a ja nie umiem sobie poradzic z ich wstawieniwm na dogo po tych zmianach.

Posted

Zdjęcia wstawia się normalnie tak jak się wstawiało - albo w treść posta wstawiasz link do zdjęcia na hostingu czyli np. z imageshack (ten przeznaczony na forum) albo w menu nad nowym postem masz ikonkę do wstawiania zdjęć i tam wklejasz adres. Spróbuj ;)