madziamn Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 no niezła jest a jak o żarełko walczy aż się na Dusię rzuciła z tym że ta ją uspokoiła jednym warknięciem:evil_lol: Quote
madziamn Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 tajemnica znikania Dusiowego żarełka wyjaśniona oto jaki milutki obrazek zastałam po wejsciu do domku: po czym Tusiula znikała na jakis czas by spokojnie skonsumowac zdobycz i wracała po następny kąsek: a moje dziewczyny spokojnie przypatrywały się co ona robi: a my naiwne pańcie szukałysmy Tusi myśląc że się biedactwo gdzieś samo na spacer wybrało:evil_lol: A swoją drogą myślałam że to Dusia jest żarłok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz się okazuje że ma konkurencje i to nie byle jaką:evil_lol::lol:. Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 hahahaha no to niedługo będzie beczułka na patyczkowatych nóżkach :evil_lol: Quote
weszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Miskę reglamentować żeby panny nie były spaślaki hihi ;) Quote
madziamn Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Tia Tusiula z wyglądu szczurka przypomina:cool3: a Dusia no cóz odwdzieczyła się pięknym za nadobne wykradając dziś z miski Tusi kawał jakiegoś mięcha nie wiem dokładnie co to mogło byc bo zostało bardzo szybko skonsumowane:angryy:. Tak że wyglada na to że panienki juz nawet żarciem się dzielą. Wczoraj natomiast Dusia na widok Tusi zaczęła kręcic na podwórku takie ósemki że az Olcia skakała do góry z radości ze suńcie tak ładnie sie razem bawia. Niestety fotek z tego nie dało sie zrobic bo śmigały jak szalone:razz: ale widok był niesamowity jeszcze takiego kociokwiku u Dusi nie widziałam. Quote
madziamn Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 O tak masz racje Doginko niezła zbieznosc imion, najbardziej się myli Oliwce bo dla niej nie ma różnicy miedzy TUSIĄ a DUSIĄ. Quote
madziamn Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a niech szlag:mad: ...wszystkie komary dobrze że psów nie ruszają i Olci bo ona ma chyba inną krew ze im nie smakuje Quote
AnkaG Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ale macie wieeelką sąsiadkę. Fajnie, ze sunie sie zaprzyjaźniły. Moje każdą suke z okolicy by zjadły.:cool3: Quote
madziamn Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Zaprzyjaźniły się bo Dusia kocha wszelkie stworzenie a jutro się okaże czy nie bedziemy mieli w sąsiedztwie również doga. Dopiero by było fajne zestawienie wielkosci:evil_lol:. Quote
madziamn Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Nic z tego nie będzie ludzie nie dostali kredytu ciekawe zatem kto będzie mieszkał w tym trzecim domku i czy będzie tam jakiś psiur:eviltong: Quote
malawaszka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 madzia ależ Cię wcięło zycie w domku :cool3: potrzebuję pomocy SZNAUCER ? NIUF? duży czarny kudłacz z Ostatniej Szansy - POTRZEBNE WSPARCIE NA HOTEL zapraszam na wątek Dinga z Ostatniej Szansy i proszę o pomoc - wsparcie na hotel i rozreklamowanie wątku :modla: Quote
AnkaG Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Maaadziu gdzie jestes - daj jakies foty skarbulka. :lol: Quote
madziamn Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 wcięła mnie rzeczywiście ale ANGINA najpierw u Olci a potem ja sie zaraziłam na szczescie już jest troszke lepiej i jestem spowrotem a teraz spróbuję zgrac troche zaległych fotek bo nowych nie mam ze wzgledu na to ze ostatnio nie miałam łba do robienia zdjec (tylko nie sugerujcie się datą na zdjęciu- nie była ustawiona). PODWÓRKOWY I "SALONOWY" BRYTAN-ANDUSIA: Quote
malawaszka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 :loveu::loveu::loveu:jak sobie lezy i stróżuje :evil_lol: Quote
madziamn Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 oj udana jest z tym stróżowaniem niech no się tylko ktoś przy furtce zakręci zaraz szczeka albo piszczy(piszczy jak psa jakiegos zobaczy) a potem zwiewa do domu:evil_lol:. Quote
malawaszka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 hahaha znaczy się taka odważna jak moja Luna :evil_lol: Quote
Doginka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Daj ją do Gordonka na szkolenie:evil_lol: Dziś na podwórku pogonił panią, która ma pokój obok nas:evil_lol: Pani chciała tylko pogłaskać Rapcia, a Gordonek w jakimś szalonym pędzie wyskoczył do niej z pyskuwką:evil_lol: I wcale nie zwial, ani nie zważał na moje CIIIIIIIIIIIIIICHO!:evil_lol::mad: Quote
AnkaG Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jak ja bym chciała żeby moje szczeknęły i do domu zwiewały :mad: Dusia brytan :loveu: Quote
madziamn Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ona nie szczeka raz ona daje cały koncert:diabloti: Quote
madziamn Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Oj zebyście wiedziały ciotki sznup pełną gebą:diabloti: do tego lubiacy piesze wędrówki po supersamach. Wczoraj wziełam potwornicka na spacerek nad stawy bo mi sie zal zrobiło psicy ze cały czas tylko podwórko okupuje a jak ja spusciłam ze smyczy to nic tylko supersamy obwąchiwała a że dzień upalny był i ludzi dużo musiałam ja uwiązac na smycz bo mi szybko z oczu znikała w tym tłumie. Quote
AnkaG Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A co to supersamy? :oops: Duśka by pasowała do mojego stada. :diabloti: Quote
Recommended Posts