Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tajemnica znikania Dusiowego żarełka wyjaśniona oto jaki milutki obrazek zastałam po wejsciu do domku:

po czym Tusiula znikała na jakis czas by spokojnie skonsumowac zdobycz i wracała po następny kąsek:

a moje dziewczyny spokojnie przypatrywały się co ona robi:

a my naiwne pańcie szukałysmy Tusi myśląc że się biedactwo gdzieś samo na spacer wybrało:evil_lol:
A swoją drogą myślałam że to Dusia jest żarłok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz się okazuje że ma konkurencje i to nie byle jaką:evil_lol::lol:.

Posted

Tia Tusiula z wyglądu szczurka przypomina:cool3: a Dusia no cóz odwdzieczyła się pięknym za nadobne wykradając dziś z miski Tusi kawał jakiegoś mięcha nie wiem dokładnie co to mogło byc bo zostało bardzo szybko skonsumowane:angryy:. Tak że wyglada na to że panienki juz nawet żarciem się dzielą. Wczoraj natomiast Dusia na widok Tusi zaczęła kręcic na podwórku takie ósemki że az Olcia skakała do góry z radości ze suńcie tak ładnie sie razem bawia. Niestety fotek z tego nie dało sie zrobic bo śmigały jak szalone:razz: ale widok był niesamowity jeszcze takiego kociokwiku u Dusi nie widziałam.

Posted

Zaprzyjaźniły się bo Dusia kocha wszelkie stworzenie a jutro się okaże czy nie bedziemy mieli w sąsiedztwie również doga. Dopiero by było fajne zestawienie wielkosci:evil_lol:.

Posted

wcięła mnie rzeczywiście ale ANGINA najpierw u Olci a potem ja sie zaraziłam na szczescie już jest troszke lepiej i jestem spowrotem a teraz spróbuję zgrac troche zaległych fotek bo nowych nie mam ze wzgledu na to ze ostatnio nie miałam łba do robienia zdjec (tylko nie sugerujcie się datą na zdjęciu- nie była ustawiona).

PODWÓRKOWY I "SALONOWY" BRYTAN-ANDUSIA:

Posted

oj udana jest z tym stróżowaniem niech no się tylko ktoś przy furtce zakręci zaraz szczeka albo piszczy(piszczy jak psa jakiegos zobaczy) a potem zwiewa do domu:evil_lol:.

Posted

Daj ją do Gordonka na szkolenie:evil_lol: Dziś na podwórku pogonił panią, która ma pokój obok nas:evil_lol:
Pani chciała tylko pogłaskać Rapcia, a Gordonek w jakimś szalonym pędzie wyskoczył do niej z pyskuwką:evil_lol: I wcale nie zwial, ani nie zważał na moje CIIIIIIIIIIIIIICHO!:evil_lol::mad:

Posted

Oj zebyście wiedziały ciotki sznup pełną gebą:diabloti: do tego lubiacy piesze wędrówki po supersamach. Wczoraj wziełam potwornicka na spacerek nad stawy bo mi sie zal zrobiło psicy ze cały czas tylko podwórko okupuje a jak ja spusciłam ze smyczy to nic tylko supersamy obwąchiwała a że dzień upalny był i ludzi dużo musiałam ja uwiązac na smycz bo mi szybko z oczu znikała w tym tłumie.