Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha dobre z tym kabelkiem,ale też nie wiem co chciała z nim zrobić,a myślałam nad tym:lol: Jaką ma buźke uśmiechniętą jak prowadzi wózeczek;)A księżniczka Dusia jęzorek na wierzchu pewnie długi spacerek był:painting:.No to są psi experci od specyficznych zapaszków i ciekawostek ukrytych w głębi trawy:evil_lol::evil_lol:ps.już myślałam że pancia nie znajdzie kabelka i kukam i kukam i nareszcie są świeżutkie foteczki ;)

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje też są nieustannie weszące. Bardzo mniam mniam są końskie koopy, sarnie i zajączkowe.:diabloti: Na łąkach innego jedzonka nie znajdą. A koło domu chodzą na smyczach.

Sznaucery generalnie lubią jedzonko. Jakoś rzadko słyszy się o niejadkach.

Posted

niestety fotek dziś nie będzie bom się na Duśkę obraziła:obrazic: niestety goowniany temat pociagne a mianowicie moja panna Dusienka dorwała sie do brudnej pieluchy Oliwci i gdyby nie moja szybka reakcja pewnie źle by się to skończyło:mad::lmaa:

Posted

Tak jak pisałam wcześniej,że piesie to specjaliści od takich smrodków,ale mój Ampiszonek też nigdy w swoim 9-letnim życiu jeszcze sie nie wytarzał i nie zjadł koopki,owszem wąchał ale ja zawsze pogonie:-x i szybciutko zmienia kierunek spacerku:evil_lol:

Posted

ja Duśkę też gonię ale jak trochę wyższa trawa i ona nos wsadzi to nie widac co niucha i czasem jest już za późno.
No ale gniewac się na panienke długo nie potrafię bo to kochane psiulki jest i teraz nawet leży mi na nogach.

Posted

rozbraja mnie ten wzrok-taki własnie jak ma Dusieńka na zdjęciach-uwielbiam go;) i te łapeczki słodziutkie no boskoooooooo:lol:Jak ona słodko odpoczywa na kanapie........sam miodzik te foteczki

Posted

norka1911 napisał(a):
rozbraja mnie ten wzrok-taki własnie jak ma Dusieńka na zdjęciach-uwielbiam go;) i te łapeczki słodziutkie no boskoooooooo:lol:Jak ona słodko odpoczywa na kanapie........sam miodzik te foteczki

też uwielbiam ten psi wzrok i zrobiłabym dla niego wszystko tylko tsiii bo Duska usłyszy i jeszcze to wykorzysta a potrafi czasem tak spojrzec ze człowiek topnieje jak masło na słońcu

Posted

Rozmawiałam dziś z sąsiadką od Kibolka(*). Jutro wybiera sie do schronu po jakas bidę. Trzymam kciuki żeby jakiejs bidzie się udało tym bardziej że Pani chce kundelka podobnego do Kibolka i to właściwie wszystkie wymagania a takich kundelków jest dużo wiec szanse że któryś podbije jej serce sa niemałe.

Posted

tez trzymam kciuki, narazie sie z nimi nie widziałam ale jak cos bede wiedziała napisze
Panienka Dusia wczoraj została wykąpana i dziś jest puchata i pachnaca ciekawe na jak długo:lol: