norka1911 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Hahaha dobre z tym kabelkiem,ale też nie wiem co chciała z nim zrobić,a myślałam nad tym:lol: Jaką ma buźke uśmiechniętą jak prowadzi wózeczek;)A księżniczka Dusia jęzorek na wierzchu pewnie długi spacerek był:painting:.No to są psi experci od specyficznych zapaszków i ciekawostek ukrytych w głębi trawy:evil_lol::evil_lol:ps.już myślałam że pancia nie znajdzie kabelka i kukam i kukam i nareszcie są świeżutkie foteczki ;) Quote
norka1911 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 prosimy o więcej fotek ponieważ odczuwamy niedosyt:lol::lol: Quote
AnkaG Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Moje też są nieustannie weszące. Bardzo mniam mniam są końskie koopy, sarnie i zajączkowe.:diabloti: Na łąkach innego jedzonka nie znajdą. A koło domu chodzą na smyczach. Sznaucery generalnie lubią jedzonko. Jakoś rzadko słyszy się o niejadkach. Quote
Doginka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale goowniany temacik się zaczyna:evil_lol: Quote
madziamn Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 niestety fotek dziś nie będzie bom się na Duśkę obraziła:obrazic: niestety goowniany temat pociagne a mianowicie moja panna Dusienka dorwała sie do brudnej pieluchy Oliwci i gdyby nie moja szybka reakcja pewnie źle by się to skończyło:mad::lmaa: Quote
M@d Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Taaa... Mafia dzisiaj była kąpana, bo znalazła świeżą, aromatyczną qoopę i postanowiła się "poperfumować" ... :mad: Quote
madziamn Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 ach te zapaszki one je uwielbiają :angryy: Quote
Doginka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Jak dobrze, że ja nie mam takich goownianych problemów ze swoimi łobuzami:multi::multi::multi: Quote
norka1911 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Tak jak pisałam wcześniej,że piesie to specjaliści od takich smrodków,ale mój Ampiszonek też nigdy w swoim 9-letnim życiu jeszcze sie nie wytarzał i nie zjadł koopki,owszem wąchał ale ja zawsze pogonie:-x i szybciutko zmienia kierunek spacerku:evil_lol: Quote
madziamn Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ja Duśkę też gonię ale jak trochę wyższa trawa i ona nos wsadzi to nie widac co niucha i czasem jest już za późno. No ale gniewac się na panienke długo nie potrafię bo to kochane psiulki jest i teraz nawet leży mi na nogach. Quote
norka1911 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 No właśnie długo nie da sie złościć na psiulki,no bo jak popatrzysz tylko w te ślepia to cała złość znika w sekunde:evil_lol: Quote
madziamn Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 masz rację Norko te ślepka są rozbrajające:loveu::dog::loveu: Quote
madziamn Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Doginka napisał(a):Jak dobrze, że ja nie mam takich goownianych problemów ze swoimi łobuzami:multi::multi::multi: tylko pozazdrościc Doginko Quote
norka1911 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 rozbraja mnie ten wzrok-taki własnie jak ma Dusieńka na zdjęciach-uwielbiam go;) i te łapeczki słodziutkie no boskoooooooo:lol:Jak ona słodko odpoczywa na kanapie........sam miodzik te foteczki Quote
madziamn Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 norka1911 napisał(a):rozbraja mnie ten wzrok-taki własnie jak ma Dusieńka na zdjęciach-uwielbiam go;) i te łapeczki słodziutkie no boskoooooooo:lol:Jak ona słodko odpoczywa na kanapie........sam miodzik te foteczki też uwielbiam ten psi wzrok i zrobiłabym dla niego wszystko tylko tsiii bo Duska usłyszy i jeszcze to wykorzysta a potrafi czasem tak spojrzec ze człowiek topnieje jak masło na słońcu Quote
AnkaG Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Trzeba być twardym a nie miętkim - bo na łep nam wejdą:eviltong::evil_lol: Quote
madziamn Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 dokładnie i nie mogą wiedziec że tak nas rozbrajają wzrokiem:razz: Quote
madziamn Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Rozmawiałam dziś z sąsiadką od Kibolka(*). Jutro wybiera sie do schronu po jakas bidę. Trzymam kciuki żeby jakiejs bidzie się udało tym bardziej że Pani chce kundelka podobnego do Kibolka i to właściwie wszystkie wymagania a takich kundelków jest dużo wiec szanse że któryś podbije jej serce sa niemałe. Quote
M@d Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Trzymamy kciuki za "nieznanego kundelka", niech mu się przytrafi domek i "własny człowiek" :multi: Quote
madziamn Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 tez trzymam kciuki, narazie sie z nimi nie widziałam ale jak cos bede wiedziała napisze Panienka Dusia wczoraj została wykąpana i dziś jest puchata i pachnaca ciekawe na jak długo:lol: Quote
AnkaG Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Do pierwszego wyperfumowania sie na trawniku :diabloti: Quote
madziamn Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 hihi pewnie tak ale jeszcze jest czysta i pachnąca:loveu: Quote
Doginka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 I puchata:loveu: Przydałoby się lekkie podtrymowanko:p Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a jak Pani Kibolkowa? wybrała psiaczka? :loveu: Quote
Recommended Posts