Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@----------------------@­
**@-(\(\---------/)/)------@­
**@-(=':')------(':'=)------@
**@(..(")(")..(")(")..)-------@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@

Wczoraj kury tak gadały:
Nasze jajka oszalały;
Malowały się w paseczki
i w kółeczka i wstążeczki.
Teraz wszystkie krzyczą: Hurra,
Wesołego Alleluja:-)

Posted

byłyśmy u wetki na zdjeciu szwów wszystko się ładnie zagoiło i wyglada na to że panna Dusia jest już zdrowa:multi:
apetycik też dopisuje ze smakiem zjadła kurczaczka i suche przegryzła sobie kostką do zabawy i teraz grzecznie leży mi na nogach:loveu:
a na śmierdzące bączki dostałyśmy Trilac, mam nadzieję że pomoże bo aromoterapia to to nie jest:roll:

Posted

Wyglada na to ze Duśka wróciła do zdrowia dziś na spacerku nawet poczęstowala się koopką myślałam że jak ja dorwę to :mad: ale cóż było zrobic jak juz przyszła po fakcie.
Mam też bardzo smutną wiadomośc dziś w nocy odszedł za TM Kiboluś
[*] umarł ze starości dożył 17 lat.:-(:-(:-(.

Posted

ona jest kwadratowa i wszelkie ograniczenie jedzenia nic nie daje a karmę je light a zwiekszenie ilości ruchu tez nie spowodowało spadku wagi tylko przyrost masy mięśniowej Dusia cały czas waży 8 kg

Posted

Super że Dusia już w pełni sił :multi:
Odchudzić na karmie light bywa ciężko jeśli psiaczek się dość mocno podpasł :roll: Może spróbuj weterynaryjnej odchudzajacej diety ale wtedy pełen rygor żywieniowy, żadnych przegryzek i dużo ruchu.

Posted

weszka napisał(a):
Super że Dusia już w pełni sił :multi:
Odchudzić na karmie light bywa ciężko jeśli psiaczek się dość mocno podpasł :roll: Może spróbuj weterynaryjnej odchudzajacej diety ale wtedy pełen rygor żywieniowy, żadnych przegryzek i dużo ruchu.

a co wtedy z tymi kosteczkami? ona tak jedną na miesiac pałaszuje ale to własciwie jedyna jej zabawka oprócz tego uznaje tylko szmatławca ale to juz musi byc porządnie rozbawiona najpierw koscichą. Nawet na dwór jak chcę żeby pobiegała zabieramy kościchę i ona za nią gania i do niej przychodzi ostatnio usiłowałam ja zachecic do patyczków ale z marnym skutkiem jeszcze długo potrwa zanim załapie że patyk nie służy do bicia:shake: a do zabawy. Ale jak będę u wetki zapytam o tą diete bo to pewnie tylko u weta można dostac nie Weszko?

Posted

A moje taką kostkę jak Duśka uwielbia, to niosą i zakopują w ogrodzie.... :roll:
Przestałem im kupować ...
Fajnie że Duśka tak szybko wraca do zdrowia.
Kondolencje z powodu Kibolka, ale faktem jest, ze dożył słusznego wieku ...

BTW - Miejsce pod nogami przy kompie często okupuje Lump, a od niedawna uczy się od niego reszta ferajny i jak się wszystkie mi zwalą, to mam "fajnie" :diabloti:

Posted

Norko jutro ją wyczochram bo dzis już smacznie śpi i żal mi jej budzic:razz:
M@d masz rację taka trójca pod nogami to już tłum...
Doginko bardzo szybko jej się poprawiło po wyjęciu welfronu a teraz już nawet jak ktos nie wie to nie widzi że miała zabieg.

Posted

ale dobrze wyczochrana???tak pod bródką,paszkami i za uszkami???:lol::lol::lol:Mojemu zawsze mało,przychodzi daje łape-tak by każdy pomyślał,a jemu chodzi o to żeby go pod paszkami wydrapać i tak stoi i raz prawa a raz lewa a jak mnie juz to denerwuje i mówie mu koniec,to robi takie uszy jak osioł ze Szreka,jak szrek na niego pokrzyczał,poczym wskakuje na kanape i reszty musze sie domysleć sama-leży na brzuszku i mam go drapać po pleckach taki cwaniaczek mały.:evil_lol::evil_lol: