norka1911 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego;-) Quote
madziamn Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 *******@--@--@ ******@------------@ ****@-----------------@ ***@--------------------@ **@----------------------@ **@-(\(\---------/)/)------@ **@-(=':')------(':'=)------@ **@(..(")(")..(")(")..)-------@ ***@---------------------@ *****@----------------@ ********@--@--@ Wczoraj kury tak gadały: Nasze jajka oszalały; Malowały się w paseczki i w kółeczka i wstążeczki. Teraz wszystkie krzyczą: Hurra, Wesołego Alleluja:-) Quote
madziamn Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 byłyśmy u wetki na zdjeciu szwów wszystko się ładnie zagoiło i wyglada na to że panna Dusia jest już zdrowa:multi: apetycik też dopisuje ze smakiem zjadła kurczaczka i suche przegryzła sobie kostką do zabawy i teraz grzecznie leży mi na nogach:loveu: a na śmierdzące bączki dostałyśmy Trilac, mam nadzieję że pomoże bo aromoterapia to to nie jest:roll: Quote
madziamn Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Wyglada na to ze Duśka wróciła do zdrowia dziś na spacerku nawet poczęstowala się koopką myślałam że jak ja dorwę to :mad: ale cóż było zrobic jak juz przyszła po fakcie. Mam też bardzo smutną wiadomośc dziś w nocy odszedł za TM Kiboluś [*] umarł ze starości dożył 17 lat.:-(:-(:-(. Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 jejku jak szybko minęło - dopiero Dusia miała zabieg a tu już szwy zdjęte!!! :loveu: :multi: przykro z powodu odejscia kolejnego Psiego Psijaciela ['] :-( Quote
madziamn Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Kilka Duśkowych fotek ze spacerku: a ja mam już dośc tych fotek pańcia: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 czy ona sierobi kwadratowa jak Pepa kiedyś była? :lol: uważaj Madzia teraz bo po sterylce może przytyć jeszcze bardziej :razz: Quote
madziamn Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Dusia dostała ulubiona kosteczkę: a tu zazwyczaj leżę jak pańcia siedzi na dogo: Quote
madziamn Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ona jest kwadratowa i wszelkie ograniczenie jedzenia nic nie daje a karmę je light a zwiekszenie ilości ruchu tez nie spowodowało spadku wagi tylko przyrost masy mięśniowej Dusia cały czas waży 8 kg Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://images38.fotosik.pl/99/11dfeafa931b10e9med.jpg haha jak słodko - jak Zgredek :loveu: Quote
madziamn Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='malawaszka']http://images38.fotosik.pl/99/11dfeafa931b10e9med.jpg haha jak słodko - jak Zgredek :loveu: zziajana była po uciekaniu przed Olcia bo ta postanowiła się bawic z nią w ganianego;) Quote
weszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Super że Dusia już w pełni sił :multi: Odchudzić na karmie light bywa ciężko jeśli psiaczek się dość mocno podpasł :roll: Może spróbuj weterynaryjnej odchudzajacej diety ale wtedy pełen rygor żywieniowy, żadnych przegryzek i dużo ruchu. Quote
AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No jak już wariuje to doszła do pełni sił. :lol: Quote
madziamn Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 weszka napisał(a):Super że Dusia już w pełni sił :multi: Odchudzić na karmie light bywa ciężko jeśli psiaczek się dość mocno podpasł :roll: Może spróbuj weterynaryjnej odchudzajacej diety ale wtedy pełen rygor żywieniowy, żadnych przegryzek i dużo ruchu. a co wtedy z tymi kosteczkami? ona tak jedną na miesiac pałaszuje ale to własciwie jedyna jej zabawka oprócz tego uznaje tylko szmatławca ale to juz musi byc porządnie rozbawiona najpierw koscichą. Nawet na dwór jak chcę żeby pobiegała zabieramy kościchę i ona za nią gania i do niej przychodzi ostatnio usiłowałam ja zachecic do patyczków ale z marnym skutkiem jeszcze długo potrwa zanim załapie że patyk nie służy do bicia:shake: a do zabawy. Ale jak będę u wetki zapytam o tą diete bo to pewnie tylko u weta można dostac nie Weszko? Quote
Doginka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Nadrobiłam dusiowe zaległości:p Szybko mała doszła do siebie;) Quote
M@d Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 A moje taką kostkę jak Duśka uwielbia, to niosą i zakopują w ogrodzie.... :roll: Przestałem im kupować ... Fajnie że Duśka tak szybko wraca do zdrowia. Kondolencje z powodu Kibolka, ale faktem jest, ze dożył słusznego wieku ... BTW - Miejsce pod nogami przy kompie często okupuje Lump, a od niedawna uczy się od niego reszta ferajny i jak się wszystkie mi zwalą, to mam "fajnie" :diabloti: Quote
norka1911 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 to super że Dusia już zdrowiutka,przesyłamy czochranki dla księżniczki Dusieńki:Dog_run::Dog_run: Quote
madziamn Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Norko jutro ją wyczochram bo dzis już smacznie śpi i żal mi jej budzic:razz: M@d masz rację taka trójca pod nogami to już tłum... Doginko bardzo szybko jej się poprawiło po wyjęciu welfronu a teraz już nawet jak ktos nie wie to nie widzi że miała zabieg. Quote
madziamn Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Dusia wyczochrana i zadowolona:glaszcze::dog::sleep: Quote
norka1911 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ale dobrze wyczochrana???tak pod bródką,paszkami i za uszkami???:lol::lol::lol:Mojemu zawsze mało,przychodzi daje łape-tak by każdy pomyślał,a jemu chodzi o to żeby go pod paszkami wydrapać i tak stoi i raz prawa a raz lewa a jak mnie juz to denerwuje i mówie mu koniec,to robi takie uszy jak osioł ze Szreka,jak szrek na niego pokrzyczał,poczym wskakuje na kanape i reszty musze sie domysleć sama-leży na brzuszku i mam go drapać po pleckach taki cwaniaczek mały.:evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Duska pod paszkami ma łaskotki ale pod brodą, po brodzie, za uszkami, po uszkach i brzuszku i doopencji nawet wyczochrana:glaszcze::buzi::calus: Quote
Doginka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Podrzucę Wam Rapcia do czochrania:evil_lol: Już nie mam siły go miziać:evil_lol: Quote
Recommended Posts