Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dusieńka wróciła ze spaceru i zasnęła w przedpokoju bo tam najchłodniej. Byłyśmy u wetki i powiedziała że rana ładnie się goi i we wtorek mamy iśc na ostatni (prawdopodobnie) zastrzyk z antybiotyku. Dusia pod samym wejściem do przychodni weterynaryjnej ślicznie koopke nawet zrobiła i siusiu po drodze, co pancie bardzo ucieszyło. Zaraz przetransportuję panienkę do łóżeczka żeby sobie spała już na noc.

Posted

Dziekujemy za wszystkie ciepłe mysli i słowa. Dodaja nam otuchy. Byłysmy w weta i zdjeli Dusi welfron z łapki. Dostała też jeszcze antybiotyk i lek na swędzenie bo próbuje się drapac tylnymi łapkami po brzuszku. Narazie moja skarba śpi na kanapie ale spacerek do weta był długi wiec nalezy sie pannie odpoczynek.

Posted

Dusienka właśnie zjadła pierwszy normalny posiłek po zabiegu tzn. w kuchni tam gdzie stoją michy bo wcześniej sie nie ruszyła i musiałam pannie podawac do wyrka piciu i jedzonko. Potrafiła leżec piszczec, ziajac ale się nie podniosła a dziś po wieczornym spacerku jak zwykle poszła do misek:multi::multi::multi:.

Posted

Tak coraz lepiej. Dusi widocznie bardzo przeszkadzał welfron bo po wyjeciu go zmieniła swoje zachowanie. Je normalnie, cieszy się i nawet ku ogromnej radosci Oliwci usiłuje bawic.:multi:

Posted

madziamn napisał(a):
Tak coraz lepiej. Dusi widocznie bardzo przeszkadzał welfron bo po wyjeciu go zmieniła swoje zachowanie. Je normalnie, cieszy się i nawet ku ogromnej radosci Oliwci usiłuje bawic.:multi:

:multi: super wieści bo martwiłam się o to uciekanie do bloku, ale dobrze, że minęło :loveu:

Posted

no te skarby czasem różki mają:diabloti: ale i tak kochane są:evil_lol::loveu:
Czasem tusza się przydaje Dusia dziś dostała pochwałę od wetki że nie liże szwów a tak naprawde w jej przypadku nawet kołnierz nie był potrzebny, jej w lizaniu najzwyczajniej przeszkadza dośc dużych rozmiarów tusza:evil_lol:

Posted

CHCIAŁAM BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAC MMD ZA OPIEKĘ NAD MIEJSCEM FIONKI

• NAPRAWDE W DZISIEJSZYCH CZASACH NIE CZESTO MOŻNA SPOTKAC TAKIE OSOBY JAK TY. DZIEKUJĘ:Rose::calus::Rose:.

• Posted

Słodkie te zdjęcia przy miskach :loveu:
    Bardzo się cieszę że Dusia wraca do zdrowia. Z oponki się obśmiałam :D jak to jednak nigdy nie wiadomo co się może i do czego przydać :evil_lol: