malawaszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 teraz dopiero przeczytałam o ropomaciczu - czemu nie operujecie od razu? nie ma co czekac aż się rozwinie :shake: im później tym operacja z większym zagrożeniem Quote
madziamn Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 malawaszka napisał(a):teraz dopiero przeczytałam o ropomaciczu - czemu nie operujecie od razu? nie ma co czekac aż się rozwinie :shake: im później tym operacja z większym zagrożeniem Kurczę takie są terminy najwcześniej na 1 kwietnia a w "łapki" byle kogo oddac jej nie chce. Narazie nic sie nie dzieje ale gdyby co mamy sie stawic natychmiast a wetkę mam pod telefonem i ona dobrze wie ze gdyby coś było nie tak to ja tego nie przezyję. Musi byc dobrze, poprostu musi. I wiecie co cholencia wczoraj dowiedziałam się ze Kibuś pies sąsiadki jest chory-strasznie kaszle bidulek i oni nie mają jak go leczyc bo nie mają kasy, nie pojdą do weta i juz. Ja niestety nie mam jak im pomóc bo sama muszę pogadac z wetką by mi z kasą poczekała do wypłaty wiec im nie dam. Ale o co mi chodzi może któras ciotka zna taniego lekarza weta w okolicy Dąbrowy w Łodzi bo ludzie też schorowani i daleko nie pojadą. A może dr Jachman jeszcze przyjmuje? Czy ktos wie? Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kurcze cięzka sprawa z tym psiekim bo jak nie wyleczą to pójdzie mu kaszel na oskrzela, a nie daj boże na płuca :( Quote
Doginka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 malawaszka napisał(a):kurcze cięzka sprawa z tym psiekim bo jak nie wyleczą to pójdzie mu kaszel na oskrzela, a nie daj boże na płuca :( O tym samym pomyślałam:razz: Trzymam kciuki za Dusię;) Quote
madziamn Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 No własnie szkoda mi biedaka tym bardziej że to juz starszy psiak jest. Nie widziałam go dzisiaj na dworku ale spotkałam sąsiadkę i mówiła ze dała mu rutinoscorbin i thiocodin czy cos takiego. Ja się nie znam na lekach ale mówiła ze go juz tak nie męczyło. Aby mu pomogło bo lubię psinkę. A Duśka śpi sobie właśnie w najlepsze w łóżeczku i tak słodko wyglada że aż mi szkoda jej ruszac ale niestety będę musiała nio chyba że pójdę spac na podłoge:evil_lol: bo moja skarba zajęła moją połowę łóżka. Kanapowiec kochany:eviltong:. Quote
madziamn Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 dziś już piątek w poniedziałek idziemy do weta, ja coraz bardziej się boje :smhair2::eek::nerwy: a moje dziewczyny smacznie sobie śpią: a tu Dusia sama zrobiła sobie fryzure na brodzie:evil_lol:: Quote
madziamn Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 No ide dołączyc do mojego babskiego "stadka". Dobrej nocki i spokojnej wszystkim zyczę:sleep2: Quote
Doginka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :evil_lol:Fryzura na brodzie zarąbista - Duśka może zostać psim fryzjerem(groomerem):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Futerko na łapkach odrośnie i będzie jeszcze ładniej się panienka prezentowała. Trzymam kciuki za operację. Masz stalowe nerwy tyle na nią czekając :roll: ale rozumiem, że stan nie jest poważny, a wolisz żeby operował ktoś komu ufasz. Też bym pewnie tak zrobiła. Wszystko się ułoży. Trzymajcie się dziewczynki :) Quote
AnkaG Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ja też trzymam kciuki za poniedziałek. Będzie dobrze. :lol: Quote
Doginka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 W poniedziałek przekażemy pozytywne fluidy;)Będzie OK;) Quote
madziamn Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 w poniedziałek idziemy tylko po jakieś leki chyba na koopkę a zabieg jest w środę o 12.00 szczególnie wtedy kciuki będą potrzebne. Tak Weszko stan nie jest na cito bo mi wetka powiedziała że większosc właścicieli w tym stadium choroby by nawet nie zauważyła zmian ale ja jestem na tym punkcie wyczulona bo jedna sunie już bym tak straciła i ten wyciek z narządów rodnych Dusiulki też byłby niezauważalny gdyby panienka z nami nie spała. Na psim posłaniu nie dałoby rady zauważyc takich plamek zważywszy na to że nie jest ono oczywiście pierwszej czystości:cool3: zawsze coś Dusia na łapkach przyniesie z dworku a i jedzonka ślady na spanku zauważyc można:evil_lol:. Własnie mi Duśka bączka puściła bo sobie dziś ukradła skrzydełko z kurczaka co to TZ zrobił takie nadziewane mięsem mielonym i bez kości, no cóż smakowało Duśce a teraz leży mi na nogach i bączki puszcza urwisek jeden:diabloti: Quote
madziamn Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Doginka napisał(a)::evil_lol:Fryzura na brodzie zarąbista - Duśka może zostać psim fryzjerem(groomerem):evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak ona często takie fryzurki sobie funduje:evil_lol: Quote
madziamn Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 spotkałam dzisiaj Kibusia i chyba mu lepiej bo już nie kaszle i nawet merdał do mnie ogonkiem i się cieszył widocznie leki pomogły, całe szczęscie:multi: Quote
malawaszka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 madziamn napisał(a):spotkałam dzisiaj Kibusia i chyba mu lepiej bo już nie kaszle i nawet merdał do mnie ogonkiem i się cieszył widocznie leki pomogły, całe szczęscie:multi: no to fajnie! oby tak dalej Quote
madziamn Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a oto Kibuś z Dusią: musze dodac ze Dusiula pozwoliła Kibusiowi na wszystko nawet zajrzec do misek z jedzeniem ale na łóżko wejsc mu nie dała:diabloti:wtedy wstepował w nią diabełek. Podobnie było z Miszką jak u nas był też spał na jej posłaniu a z kanapy go zganiała:diabloti: wystarczyło że łapkę postawił a ta już ostrzegawczo mruczała, tu niby taka potulna a kanapy broni:cool3:. Quote
madziamn Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 norka1911 napisał(a):śledze bardzo dużo galerii i wątków,twoją również i jak zwykle każdą od pierwszej strony do ostatniej.Dusia-urocza dziewczynka,śliczna sznaucereczka i jakiego ma koleżke :-) fajnego.Ja też mam sznaucera mini widoczny w moim avatarku.Dusia ma piękny kolorek zawsze podobało mi się to umaszczenie,mój jest cały czarny,od niedawna zmienił troche ubarwienie i jest ala sól-pieprz tez ma swój charakterek:evil_lol:.Pozdrawiam serdecznie. Norko witamy serdecznie, szkoda że nie widzimy Twojego avatarka ale to pewnie znów coś na dogo nawala:shake:. Sznupki mają charakterki to prawda ale między innymi za to przecież je kochamy:loveu:. Quote
norka1911 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 śledze bardzo dużo galerii i wątków,twoją również i jak zwykle każdą od pierwszej strony do ostatniej.Dusia-urocza dziewczynka,śliczna sznaucereczka i jakiego ma koleżke :-) fajnego.Ja też mam sznaucera mini widoczny w moim avatarku.Dusia ma piękny kolorek zawsze podobało mi się to umaszczenie,mój jest cały czarny,od niedawna zmienił troche ubarwienie i jest ala sól-pieprz tez ma swój charakterek:evil_lol:.Pozdrawiam serdecznie. Quote
norka1911 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 o kurcze a ja widze go,wczoraj tak miałam że nie było widać a szkoda:placz: bo mój Amperek taki śliczny-tak ma na imie Amper.Zanim sie zalogowałam to pamiętam,że pisałyście często że coś z dogo czasami sie dzieje:angryy: Quote
norka1911 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 prosze zobacz tą strone,poprostu sama słodycz [url=http://katalog.szafadlapsa.info/modele/kombinezony/5.htm]Szafa Dla Psa - Psie ubrania na ka Quote
Recommended Posts