madziamn Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 posłanko jeszcze po Fionce bo było praktycznie nowe a Duśkowe nawet pól roku nie wytrzymało. Te kanapki sa nie do zadrapania:evil_lol::eviltong:. Quote
AnkaG Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Księżniczka Dusia na łożu. I jaki ma pyszczek roześmiany na fotach. :lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tylko coś mało tych Dusiowych fotek:mad::mad::diabloti: Quote
madziamn Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Troszke sie wyczesałyśmy: by zaraz na spacerku fryzurke sobie popsuc: i iśc w stronę słońca: Quote
madziamn Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 a teraz smacznie sobie śpię: już całkiem potargana:roll: ale co tam najważniejsze że mi ciepcio i wygodnie;). Quote
madziamn Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 z poziomu psa: modelka, a ja już sobie idę na kanape:))) na kanapie: Quote
madziamn Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Cieszymy się Aniu i dziękujemy za odwiedzinki:loveu: Quote
M@d Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Najlepsza jest ta na kanapie :evil_lol: pt" Dobra, teraz odwalcie się - odpoczywam!" Quote
madziamn Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Witamy Cię M@d:loveu::multi: Miło nam że do nas zawitałeś. Słuchajcie potrzebuje rady: czym rozczesac Duśkowe futro bo psia szczotka sobie już nie radzi rozczesuje po wierzchu a głębiej grozi nam skołtunienie:shake:. Na łapkach sytuacja zaczyna nam sie robic nieciekawa tym bardziej że Duśka za czesaniem nie przepada. Więc muszę to robic w miare szybko i sprawnie żeby jej dodatkowo nie stresowac. Proszę pomóżcie czym Wy czeszecie swoje sznupy zarośnięte zimą:niewiem:? Quote
Doginka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 madziamn napisał(a):Witamy Cię M@d:loveu::multi: Miło nam że do nas zawitałeś. Słuchajcie potrzebuje rady: czym rozczesac Duśkowe futro bo psia szczotka sobie już nie radzi rozczesuje po wierzchu a głębiej grozi nam skołtunienie:shake:. Na łapkach sytuacja zaczyna nam sie robic nieciekawa tym bardziej że Duśka za czesaniem nie przepada. Więc muszę to robic w miare szybko i sprawnie żeby jej dodatkowo nie stresowac. Proszę pomóżcie czym Wy czeszecie swoje sznupy zarośnięte zimą:niewiem:? Szczotka LAWRENCE miękka i metalowy grzebień ;) - włos po włosie i każdy kołtun oddzielnie pomalutku i dokładnie:p Quote
madziamn Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 dziekujemy Doginko za rade:loveu: moze grzebien się przebije bo szcotka nie ma szans Quote
AnkaG Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Do czesania tylko grzebień. Szczotką jak sama piszesz po wierzchu poczeszesz. Ja leń i psów juz nie wystawiam więc mam przecinak do kołtunów. To takie grabki z ostrzami. Quote
madziamn Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 No wlaśnie po wierzchu siersc jest ładna ale jak głębiej zajrzalam to zauwazyłam ze nasza szczota w przypadku zarośniętej Dusi się nie sprawdza. Z Fionką było inaczej ale ona była z niemieckiej odmiany sznupkiem i jej siersc się tak nie kołtuniła jak Dusiowa. Quote
madziamn Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kupiłysmy grzebień i idzie o wiele lepiej niż szczotka co prawda po godzinie wszystko wraca do normy ale potem łatwiej rozczesac Andulę po raz drugi. DZIEKI CIOTECZKI ZA RADE. Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Przeciwko kołtunom spróbuj odżywki (ludzkiej) Timotey miodowy lub Herbal esens;) - tylko tych odżywek nie używa się przed wystawą - wtedy to już tylko psie;) I pamiętaj aby te ludzkie odżywki dobrze spłukać;) - skutek - brak kołtunów lub ich bardzo duże ograniczenie:p Quote
madziamn Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dziękujemy Doginko wypróbujemy na pewno Quote
madziamn Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 fotki z ostatniej chwili: a ja i tak musze sobie spanko ułożyc po swojemu:eviltong:: Quote
malawaszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 nosz kurde a mnie się nie pokazały ostatnie fotki zaroślaczka :placz: Quote
madziamn Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Musze ja do fryzjera zaprowadzic bo już nie widac psa tylko same kudełki:dog:. Jest jak puchaty misio tym bardziej ze ostatnio kąpanko zaliczyłyśmy to sierśc jeszcze bardziej napuszona po tych wszystkich odżywkach i tu pochwalic Dusię muszę bo się do mycia chyba przyzwyczaiła i już mi nie ucieka z wanny tylko grzecznie stoi i łapki jak trzeba podnosi. Quote
madziamn Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 a to kilka zdjęc jak jeszcze pare dni temu śnieg u nas był:) w tym wieżowcu z tyłu mieszkamy: Quote
madziamn Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 a tu się wylegujemy po spacerku:) Quote
Recommended Posts