madziamn Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 dzieki ANIU uspokoiłas mnie bo ja naprawdę martwie się o nią. Quote
AnkaG Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No to dwa razy w roku to taka ogólnie przyjęta średnia. Są psy (np. duże rasy), że mają cieczki raz do roku. Mojego znajomego posokowiec ma co 8 miesiecy. To jest naprawdę bardzo różnie.:razz: Jeśliby dostała po 2-3 miesiącach no to wtedy cos nie tak. U mnie raz Nuka dostała po 4 m-cach ale to dlatego, ze pozostałe dostały i u niej wywołały. Nie wiem czy wiesz, ze jak jest stado to suki wywołują cieczki u siebie nawzajem. Jak jedna dostaje to zaraz reszta. Esta ze względu na wiek ma już rzadziej. No ale ona ma prawie 13 lat. Quote
madziamn Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 no to się odganiamy od psów. Dobrze że ja doświadczenie mam w przeganianiu psich amantów bo Dusia to piszczy tylko jak jakiegoś zobaczy. Dusia mi już tak zarosla że skóry nie widac ale dziś rozczesałam jej futerko to przez 10 minut wyglądała jak mała puchata kulka:loveu:. Potem jednak wzieła się za zabawę w gryzienie kości i popsuła sobie calą fryzure:evil_lol:. Quote
madziamn Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ale mam towarzystwo: dośc leniuchowania: Quote
madziamn Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowo narodzoną miłość... do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt! Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Życzy wszystkim Andusiowa RODZINKA. :tree1: Quote
Inkaa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 :tree1::tree1: Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! :multi: Quote
madziamn Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Duśkowa panienka z nami przy choince Andula dobiera się do swojego prezentu Quote
madziamn Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 I troszkę wspomnień (moja kochana Fioneczka rok temu) YouTube - Kolęda dla Nieobecnych -Weihnachtslied,Carol Quote
malawaszka Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 obie panienki w zimowych fryzurkach jak szczeniaczki wyglądają :loveu: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Andula przygotowana na srogą zimę a tu zimy nie ma ;) Quote
madziamn Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 no nie obcinałam jej dlatego ze jak któregos roku obcięlismy na zimę Fionkę to nam chorowała i potem już wiecej tego nie robilam wolę Duskę zarosnięta ale zdrową. A kto wiedział że zimy nie bedzie;) Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Dirki też jest teraz w wersji na dziko ;) no i troszkę się zimowo u nas zrobiło. Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 u nas tez zimno tylko śniegu nie ma Quote
AnkaG Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Pięknie wyglądacie przy choince. :lol: Moje stado sprawdzało czy sie choinkę da zjeść. Bo one ciągle głodne ... :cool3: Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 AnkaG napisał(a):Pięknie wyglądacie przy choince. :lol: Moje stado sprawdzało czy sie choinkę da zjeść. Bo one ciągle głodne ... :cool3: dzięki ANIU a wiesz Duśka na to nie wpadła aż dziwne:evil_lol: Quote
madziamn Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy DUSIA Z RODZINKĄ Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 W Nowym Roku i ja trafiłam do Waszej galerii i obiecuję być częstym gościem:p Quote
Bliss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pięknie złoto-świątecznie :) pozdrawiamy całą rodzinkę :) Quote
madziamn Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 dziekujemy, cieszymy się że jesteś cioteczko Bliss:loveu:. Quote
madziamn Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dusia na swoim posłanku: I rozbiegana panienka na dworku: Quote
Recommended Posts