Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dwa razy w roku to taka ogólnie przyjęta średnia. Są psy (np. duże rasy), że mają cieczki raz do roku. Mojego znajomego posokowiec ma co 8 miesiecy. To jest naprawdę bardzo różnie.:razz:

Jeśliby dostała po 2-3 miesiącach no to wtedy cos nie tak. U mnie raz Nuka dostała po 4 m-cach ale to dlatego, ze pozostałe dostały i u niej wywołały. Nie wiem czy wiesz, ze jak jest stado to suki wywołują cieczki u siebie nawzajem. Jak jedna dostaje to zaraz reszta. Esta ze względu na wiek ma już rzadziej. No ale ona ma prawie 13 lat.

• 2 weeks later...
Posted

no to się odganiamy od psów. Dobrze że ja doświadczenie mam w przeganianiu psich amantów bo Dusia to piszczy tylko jak jakiegoś zobaczy. Dusia mi już tak zarosla że skóry nie widac ale dziś rozczesałam jej futerko to przez 10 minut wyglądała jak mała puchata kulka:loveu:. Potem jednak wzieła się za zabawę w gryzienie kości i popsuła sobie calą fryzure:evil_lol:.

Posted

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,
że może z niej uczynić Betlejem
Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,
że może przyjąć nowo narodzoną miłość...
do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja
a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Życzy wszystkim Andusiowa RODZINKA.
:tree1:

Posted

:tree1::tree1:

Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
to tradycyjne, najszczersze życzenia.
Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego.
Niech obficie da, co ma najlepszego! :multi:

Posted

no nie obcinałam jej dlatego ze jak któregos roku obcięlismy na zimę Fionkę to nam chorowała i potem już wiecej tego nie robilam wolę Duskę zarosnięta ale zdrową. A kto wiedział że zimy nie bedzie;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Pięknie wyglądacie przy choince. :lol: Moje stado sprawdzało czy sie choinkę da zjeść. Bo one ciągle głodne ... :cool3:

dzięki ANIU
a wiesz Duśka na to nie wpadła aż dziwne:evil_lol:

Posted

Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy DUSIA Z RODZINKĄ