madziamn Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 mam zabawkę: uwaga przybiegło zagrożenie: Quote
madziamn Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Dusia po drugiej stronie wisi Piorunowi na pysku: już mam i ci nie oddam: Quote
madziamn Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Udało się uciec: ale nie na długo bo po chwili znów szamotanina: Quote
madziamn Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Bliss napisał(a):pięknota :loveu: gdzieś znikasz ostatnio Madzia :-( zapraszam na bazareczek :oops: http://www.dogomania.pl/threads/187898-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-%C5%9ALICZNO%C5%9ACI-na-sznupki-i-dla-Pipi!!!! nie znikam ciotuniu tylko u mnie coś ostatnio komp dogo nie lubi i dostac się nie mogę Quote
Bliss Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 bardzo fajnie się bawią a Piorun to przystojniaczek :loveu: nie wierzę, że jest niegrzeczny, to nie możliwe - taki sliczny i niegrzeczyny? nie ma mowy! :evil_lol: Quote
madziamn Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Bliss']bardzo fajnie się bawią a Piorun to przystojniaczek :loveu: nie wierzę, że jest niegrzeczny, to nie możliwe - taki sliczny i niegrzeczyny? nie ma mowy! :evil_lol: TO NIECH CIOTECZKA ZOBACZY CO ZROBIŁ Z DUŚKOWYM POSŁANKIEM TO MOŻE CIOTECZKA UWIERZY? Quote
madziamn Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 A teraz ugrzeczniona wersja Pioruna: inna mina: Quote
malawaszka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 hahaha no na tym drugim to mało grzeczny - ja tam widzę obłęd w oczach :lol: Quote
madziamn Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 A tu Andula z Piorunem: [URL=www.fotosik.pl] Quote
madziamn Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='malawaszka']hahaha no na tym drugim to mało grzeczny - ja tam widzę obłęd w oczach :lol:[/QUOTE] bo mi dogo tekst skróciło miało byc "inna mina mniej grzeczna bardziej oddajaca diabelski charakterek Piorunka" Quote
madziamn Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 a tu Andula (bo to w końcu jej galeryja) z panienką Oliwcią: Dusia się na kąpiel nie dała namówic. Quote
madziamn Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Fioneczko mój Aniołku to już dwa lata jak Cię z nami nie ma. Boli, cały czas bardzo boli.... Quote
madziamn Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Byłam wczoraj u Fionki(*) zrobiłam porządek posiedziałam, zapaliłam jej światełka. Posprzątałam tez u Kłoptusia i Axelka. Martwię się o Ciebie Madziu... Quote
Doginka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Jak się z psem pracuje chociaż po kilka minut dziennie, to i z największego łobuza można zrobić aniołka:lol: Ale pięknie Piorun ozdobił Dusi posłanko:roflt: Fioneczko [*] Quote
madziamn Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Doginka']Jak się z psem pracuje chociaż po kilka minut dziennie, to i z największego łobuza można zrobić aniołka:lol: Ale pięknie Piorun ozdobił Dusi posłanko:roflt: Fioneczko [*][/QUOTE] Ja też myślę Doginko ze z niego jeszcze mogą byc "ludzie" ale trochę czasu jeszcze potrzeba. Posłanek narazie nie mają spią na kanapie. Quote
madziamn Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 weszka napisał(a):Urosło się już Piorunowi! Oj ciociu Weszko Pioruńcio wyrósł nie do poznania a taki był malutki i nic nie zwiastowało że on taki urośnie bo łapki miał cieniutkie mordka była podobna do amstafa ale te łapulki no nie przypuszczałam ze on az taki urośnie hihi.. a teraz mam w domku wielkopsa. Quote
Doginka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Wielkopies = wielkie zmiany:roflt:Miejmy nadzieję, że szybko mu przejdzie łobuzowanie:lol: Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 piękne te twoje psiule :loveu: a Oliwka na ggwiazdę filmową wyrasta :loveu: Quote
Recommended Posts