Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo fajnie się bawią a Piorun to przystojniaczek :loveu:
nie wierzę, że jest niegrzeczny, to nie możliwe - taki sliczny i niegrzeczyny? nie ma mowy! :evil_lol:

Posted

[quote name='Bliss']bardzo fajnie się bawią a Piorun to przystojniaczek :loveu:
nie wierzę, że jest niegrzeczny, to nie możliwe - taki sliczny i niegrzeczyny? nie ma mowy! :evil_lol:
TO NIECH CIOTECZKA ZOBACZY CO ZROBIŁ Z DUŚKOWYM POSŁANKIEM TO MOŻE CIOTECZKA UWIERZY?

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha no na tym drugim to mało grzeczny - ja tam widzę obłęd w oczach :lol:[/QUOTE]

bo mi dogo tekst skróciło miało byc "inna mina mniej grzeczna bardziej oddajaca diabelski charakterek Piorunka"

Posted

Byłam wczoraj u Fionki(*) zrobiłam porządek posiedziałam, zapaliłam jej światełka. Posprzątałam tez u Kłoptusia i Axelka. Martwię się o Ciebie Madziu...

Posted

Jak się z psem pracuje chociaż po kilka minut dziennie, to i z największego łobuza można zrobić aniołka:lol:
Ale pięknie Piorun ozdobił Dusi posłanko:roflt:

Fioneczko
[*]

Posted

[quote name='Doginka']Jak się z psem pracuje chociaż po kilka minut dziennie, to i z największego łobuza można zrobić aniołka:lol:
Ale pięknie Piorun ozdobił Dusi posłanko:roflt:

Fioneczko
[*][/QUOTE]
Ja też myślę Doginko ze z niego jeszcze mogą byc "ludzie" ale trochę czasu jeszcze potrzeba. Posłanek narazie nie mają spią na kanapie.

Posted

weszka napisał(a):
Urosło się już Piorunowi!

Oj ciociu Weszko Pioruńcio wyrósł nie do poznania a taki był malutki i nic nie zwiastowało że on taki urośnie bo łapki miał cieniutkie mordka była podobna do amstafa ale te łapulki no nie przypuszczałam ze on az taki urośnie hihi.. a teraz mam w domku wielkopsa.