AnkaG Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O ciocia aż dwa razy musiała napisać, że chłopak rośnie :P Quote
Pestka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 http://images38.fotosik.pl/258/363267e5e999e647.jpg Ale slodko razem śpią :loveu: Quote
AnkaG Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dusia widać szczęsliwa, że ma kolesia :) Quote
Doginka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 AnkaG napisał(a):Dusia widać szczęsliwa, że ma kolesia :) Bo 2 psy zawsze będą szczęśliwsze niż 1:lol:;-) Quote
madziamn Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Piorunek był dzisiaj z panciem na szczepieniu i Dusia podczas jego nieobecnosci kostke ulubioną dostała. Jednak jak Piorunek wrócił tez dostac musiał bo by panience zabrał a tak razem zgodnie (no powiedzmy zgodnie) kostki gryzione były. PS. A potem ślad po nich wszelki zaginął (po kosciach oczywiscie bo psiaki maja sie dobrze). Quote
Doginka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 madziamn napisał(a):...kostki gryzione były. PS. A potem ślad po nich wszelki zaginął (po kosciach oczywiscie bo psiaki maja sie dobrze). To masz szczęście, że psiulki nie maja sensacji po kościach;-) Moje kundle zawsze maja sranko i rzyganko Quote
madziamn Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Te kości to takie zabawkowe są w zoologiku im kupuję bo zwykłych im nie próbowałam dawac ale pewnie byłoby to samo Quote
weszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 O kurcze! Tak dawno mnie tu nie było, że nie widziałam że masz takie ASTowate psiątko! No jak na razie słodkie ale to zupełnie nie moja bajka ;) Quote
madziamn Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Szczerze mówiac on z mojej bajki też nie jest ale cóż zycie czasem płata figle nie miał się gdzie podziac i wylądował u nas ale Dusi to wyszło na dobre bo się panna rozruszała i teraz sama zachęca go do zabaw i szaleństw aż miło popatrzec. Tu na chwilę usiadły spokojnie. Quote
mmd Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Rośnie bąbel jak szalony Madzieńku, kopę lat :loveu: Quote
madziamn Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Duży, duży już się na kolanach mi nie mieści a jeszcze się pcha i ....zlatuje i wścieku dostaje jak widzi ze Duska wskakuje i nie spada. Quote
mmd Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Zawsze się bałam takich psów i nigdy nie pomyślałam, żeby takiego strasznego smoka mieć, ale ludziska mówią, że to kochane stworzonka są. To pisz, Madziu o nim, może jak zobaczę od małego proces dorastania i niezjadania domowników to przestanę się bać. To bardzo skrzywdzone psy przez opinię morderców i przez durnowatych właścicieli, którzy je dla szpanu biorą, a wychować nie umieją i nawet nie chcą. Może odczarujesz tę bajkę, bo schrony pękają od bullowatych, astków, rotków... Quote
madziamn Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 A gdzie tam morderca to istna ciapa jest i cielę chodzące. Quote
madziamn Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ratunku ciotki co zrobic żeby Pieruńcio przestał mi lac na Oliwki łózko?? Quote
mmd Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Samo przejdzie. Zamykaj pokój. Albo odwrotnie, zrób mu posłanie obok, uzna za swoje terytorium i może się odczepi. Quote
madziamn Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Kurcze tylko problem w tym ze nie moge drzwi zamknac bo ich tam nadzwyczajniej nie ma ani miejsca za duzo na posłanie staram sie mu zabronic wchodzic na góre ale jak narazie mi pogryzł ze złosci schody juz czasem nie mam siły Fionka tak nie niszczyła a Piorun to prawdziwie pieruński jest istny tajfun. Zamykałam go juz w czasie swojej niebecnosci w łazience bo tylko tam mam drzwi ale dobrał sie do sznura od pralki i boje sie by krzywdy sobie wariat nie zrobił. Zabawek ma full wszystkie szybko mu sie nudza, kosci mu wystarczaja na chwile. Juz myslałam o klatce ale nie wiem skad taka wziasc w zoologiku maja tylko małe transporterki a ja nie chce go upychac w taka maliznę. Quote
madziamn Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 dziewczyny błagam kto może odstąpic lub pożyczyc klatkę dla Pioruna bo ja już nie mam siły a on głupi w końcu zrobi sobie krzywdę dziś zjadł kabel od lampy i tylko chyba szczescie go uratowało przed powaznymi tego konsekwencjami a nie było mnie tylko godzinę bo wyszłam z Olcią do lekarza zaczynam powaznie bac się o niego i najgorsze jest to ze nie mam go gdzie zamknąc Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Klatki są w internetowych sklepach, takie kennelówki większe. Tylko spory koszt. Ja mam tylko transporter. Może mu wysmaruj kable papryką ostrą. Są też odstraszacze w spraju, ale to na parę godzin. Kupuj wielkie gnaty wołowe, może się odczepi od innych rzeczy. Nie znam się na gryzoniach, moje psy jakoś nie gryzły zbyt wiele, moje się specjalizują w laniu.... Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Madzia a może czas na metodę gazetowo-ścierkową? :cool3: Quote
Recommended Posts