Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiaaa ja też bym się nie spodziewała tak chciałam jeszcze jednego sznupka a tu się taki Pierun trafił ale szkoda mi mordki było no i został. Z Dusia dogadują sie narazie całkiem dobrze z Olka jeszcze lepiej doszło nawet do tego ze Duśka sama zachęca go do zabawy także czasem mam w chałupie taki kociokwik ze własnych mysli nie słysze. On chyba będzie taki amstafowaty bo rośnie bardzo i ta mordka do asta podobna. Poza tym narazie mamy na koncie zjedzoną Duśkową obrożę i niestety oko Dalmatka bo go Olcia na kanapie spac ułożyła no to się Piorunek dołączył. Teraz jesteśmy też na etapie nauczania załatwiania na dworku no i tu mamy problem kompletnie nie pamiętam jak to robic bo Fionka jakas taka chyba bardziej pojętna była on leje wszedzie na posłanie, na kanapę. Poza tym wchodzi okrakiem na Dusię i na niej chce usiąsc co to moze byc ? pytałam juz weta ale nie ma pojecia. Moze ktos wie?

Posted

madziamn napisał(a):
Fionka jakas taka chyba bardziej pojętna była on leje wszedzie na posłanie, na kanapę. Poza tym wchodzi okrakiem na Dusię i na niej chce usiąsc co to moze byc ? pytałam juz weta ale nie ma pojecia. Moze ktos wie?

Nie wiem, ale się domyślam:diabloti: A robi już jakieś ruchy czy tylko przymiarki?
A z siusianiem - ja już myślałam, że się zastrzelę, ale wyszliśmy na prostą. Na początku też lał w posłanie (swoje i moje:evil_lol:). Chyba suczki załapują wcześniej, bo jeszcze niedawno lataliśmy z półrocznym co 2 godziny. Teraz wytrzymuje 3 i dopomina się o wyjście, jak go przyciśnie.

Posted

Też tak własnie myślałam ze chce dominowac psotnik mały. Dzisiaj pod moją nieobecnosc razem z Duśką dobrały się do żarełka. Panna na diecie a on no cóż je wszystko w kazdej ilosci to się dokarmiły oczywiscie Piorunkową karmą bo łatwiejszy dostęp do niej był. Pancia po powrocie zastała rozerwany worek i psy solidarnie wylegujące się po obżarstwie na kanapie:angryy:.

Posted

Fajnie że cioteczki widzą całą fotkę może tylko u mnie cos szwankuje. Piorunkowi dziś przepięłam obrożę na następną dziurkę. Rośnie nam chłoptas jak na drożdzach.

Posted

Fajnie że cioteczki widzą całą fotkę może tylko u mnie cos szwankuje. Piorunkowi dziś przepięłam obrożę na następną dziurkę. Rośnie nam chłoptas jak na drożdzach.