Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

norka1911 napisał(a):
Dobry wiczór Dusieńka widze że zadomowiona w nowym domku,ja sledze wszystko co do dnia,tylko pisać.....no taki już ze mnie leń,ale nie do końca znalazłam 2 miesiące temu psiaka no poprostu przekochany taki jak mój no niby:)tylko że większy no i to jest mix chyba jakis terierek,nie potrafiłam go oddać,oczywiscie ogloszenia w okolicy rozklejałam gdzie popadło,nikt nie zadzwonił....tylko dziwne bo znalazlam psa na parkingu przy centrum handlowych ,wykąpanego,pachnial do paru tygodni i do połowy obstrzyżonego,teraz jest superowy przytył,nazwałam go Laki,daje buziaki non stop.postaram sie pokazać zaraz zdjęcie.pozdrawiamy,czochramy i głaski przesyłamy dla Dusieńki;)

dobrze ze psiak trafił na Ciebie miejsce znalezienia rzeczywiście dziwne bo wygląda na to że się komuś zgubił ale z drugiej strony to nikt się po niego nie zgłosił dziwne ale ludzie ogólnie są dziwni. Dusieńka dziękuje za głaski:eviltong:

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dziwi mnie to wszystko do tej pory jak sobie wspomne,a nawet mysle,że może ktos go przygarnoł przedemną i temu komus tez uciekł.........nie wiem naprawde nie wiem,wiem tylko jedno,że jak znajdziesz psa to juz nigdy go nie oddasz,tak było w moim przypadku,a pani u kórej kserowałam ogloszenia powiedziala,że nic za nie nie chce,oby tylko go ktos odnalazł,a jak nie to ona go weźmie,i że mam tak poczekac do 4 dni i ona go zabiera,dała mi nawet numer telefonu do siebie a ja sobie przemyslałam to wszystko i mówie o nie!!! on zostaje!!! i jest taki wariatuńcio i kochany a ta jego wdzięcznośc rozwala mnie na łopatki......pozdrawiamy ;););)

Posted

malawaszka napisał(a):
śmiem twierdzić, że Laki to sznaucerek :loveu::loveu::loveu:

śmiem sie Moniczko z Tobą zgodzic.Ale jest świetny i taki wesoły po sznupiemu nie ma się co dziwic Norko ze go nie oddałas.

Posted

jakżeszbym smiała hihihihihi jak to takie słodkie futrzaste słoneczko moje kochane,nie wiem może to smieszne ale zawsze chciałam mieć piesia co daje buziaki ale niestety Ampek taki nie jest wiec znalazł sie LAki hahaha co daje buziaki non stop,a jego najlepszy przyjaciel to nie amper tylko Roki-york schire miniaturka.zamieszcze jutro filmik z ich poczynan to sie posmiejecie,co one wyprawiają:lol::lol:pozdrawiamy wszystkie cioteczki i buziaki im przesylamy za dobre serduchoooooooo

Posted

Buziaki dla psinków a nasza Andula z kanapy nie schodzi zakopuje sie w kocyku i śpi całe dnie już myslałam ze cos z nią nie tak ale okazało się ze jej po prostu zimno i nos wytyka tylko na jedzonko i ujadanie przy bramie jak wychodzi na siusiu.

Posted

To dobrze bo juz sie bałam ze cos z nią nie tak zadna moja sunia jeszcze takich póz nie łapała:lol:. Do tego Dusia myje sobie pychola jak kot czyli przednią łapką, śmiesznie to wygląda ale niestety robi to szybko i ufocic mi się nie udało.

Posted

Mi nie działają linki w wielu banerkach, ale w swoich porobiłam od nowa i działa.
Musisz wchodzić od samego początku, jak masz pozapisywane w zakładkach to przestały działać też.

edit: Madzia, jutro (25.X.) w samo południe:)
mam cichą nadzieję, że mój się zachowa...

Posted

A pozycja: "wąchanie tylnej łapki"? Umiecie tak?:lol:

Madzia, wysiadłaś szybciutko, Kelbi Cię szukał, musiałaś mu się bardzo spodobać. Najpierw sprawdzał wnętrze, później patrzył przez okna. Chyba trochę smutno mu było, fajna ciotka i zniknęła.

Posted

a jak dotarłam do domku to Duska musiała mnie po swojemu wycałowac a co się się nawąchała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyściskaj Kelbusia ode mnie on jest BOSKI i bardzo, bardzo grzeczny jak na swój wiek. Kochane z niego psiatko:loveu::loveu::loveu:. No i powiedz mu że cioci też było pusto i że za nim tęskni buziolek malutki:eviltong:.
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZA WYPRAWE.

Posted

przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:

Posted

Kasiu juz sie o Was martwiłam i chyba słusznie...
dobrze że juz ok bo kocham te Twoje stwory prawie jak własne i nie przezyłabym gdyby Dzedaj się nie znalazł.

• 2 weeks later...
Posted

Spac nam Olka nie da a dobrze by było bo zimno na dworzu a ja tam ciepłolubna jestem. Duśka też nos pod kołderkę i kocyk naumiała się wkładac i śpi w nocy ze mną pychol w pychol. A biedactwo nie wiedziało co to wyrko i na poczatku nie umiała z nami spac ale teraz pierwsza się pcha:evil_lol: A tu ziewanko:

Posted

Ale wiecie co raz mi numer niezły Dusieńka odwaliła a mianowicie schowała się pod kominkiem tam gdzie trzyma się drewno i usnęła. Ja już wiem ze ona tez ciepłolubna ale nie pomyślałabym ze az tak przecie tam gorąco jak diabli całe szczescie ze nic jej się nie stało ale strachu się najadłam chyba więcej niz ona.
Wiadomosc z ostatniej chwili Dusienka własnie opitoliła goloneczke z TZtem tak sie wdzieczyła że nie wytrzymał i sie podzielił:evil_lol::diabloti:.

Posted

Niedobra pańcia zapomniała:wallbash: o suczych urodzinkach ale dzis sobie przypomniała i sucza dostała zaległy prezent urodzinowy a radosci suczej było co niemiara. :BIG:
:tort:DUSIEŃKO JESZCZE RAZ ZYJ NAM 100 LAT:new-bday:.
PS. DUSIA SKOŃCZYŁA 5 LISTOPADA SZESC LATEK.