madziamn Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 No i co ja mam zrobic z panienką Dusieńką dziś znów znalazłam zjedzoną do połowy kredkę Olci a potem był zwrot:diabloti:i co najdziwniejsze ze patyczków na dworku nie rusza a kredki uwielbia Quote
mmd Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No i wyszło szydło z worka:evil_lol: Nie tylko mój jest pożeraczem sprzętów domowych. Może jakiegoś patyka jej daj (w domu) albo popsikaj repelentem kredki. Wiem, radzić to sobie można... U mnie w normie: dwie pary szelek rozgryzione, (teraz chodzimy w obroży), troczek od materaca, gałka od komody. Przestał żreć kwiatki doniczkowe i buty. Specjalizuje się skubaniec:) Quote
madziamn Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Patyczki nie podchodzą jej nigdzie:diabloti:. Wzięła się za piłeczkę i dzis ku ogromnej radosci Olci bawiły się obie w przeciąganie liny. Były warkoty i potrząsanie głową. Cud, miód, malinka az miło było popatrzec i powiem Wam ze dla takich chwil warto zyc jak sie widzi psa który nie miał pojęcia co to zabawa z człowiekiem a tu zaczyna szalec ze aż miło:multi:. A Kelbi to na zdolniachę rośnie. Quote
Doginka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Moje gamonie kredek, ołówków i długopisów nie zjadają, za to uwielbiają czytać:evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Moje nie czytają, nie jedzą kredek i innych rzeczy. Za to jak Misiek zostawi łazienke otwartą i ma jakieś papierki po słodyczach lub inne cuda typu stare kanapki to robią przegląd wywalając wszystko na środek dywanu (Kaja z keysi). Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Masz samoobsługowe odkurzacze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 No tak porządek byc musi a jak nie ma kto to suki sprzątają:evil_lol: Quote
mmd Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Doginka napisał(a):Masz samoobsługowe odkurzacze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy mi się dobrze wydaje, że to się nazywa "użytek"? :evil_lol: żyrafka z mojego avatara straciła ogonek i ma odgryzioną nogę, chyba nie wyjdzie z tego... Quote
madziamn Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 mmd napisał(a):czy mi się dobrze wydaje, że to się nazywa "użytek"? :evil_lol: żyrafka z mojego avatara straciła ogonek i ma odgryzioną nogę, chyba nie wyjdzie z tego... Biedna żyrafka:placz: Quote
AnkaG Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Użytki .... ja kiedyś zrobię z nich użytki. Na początek plastrem obkleję mordy ... :diabloti: MMd - jak gryzienie ? ... no żyrafka trochę pokancerowana ale ma głowę :eviltong: ... póki co Quote
madziamn Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 AnkaG napisał(a):Użytki .... ja kiedyś zrobię z nich użytki. Na początek plastrem obkleję mordy ... :diabloti: MMd - jak gryzienie ? ... no żyrafka trochę pokancerowana ale ma głowę :eviltong: ... póki co :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: podeślij mi trochę tego plastra bo Duśka też blekocze na wszystko co się rusza szczególnie na "jej" podwórku:diabloti: Quote
mmd Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Żyrafka została wypatroszona:placz: I kumpel misiek-pluszak też. Madzia, będziesz stawiać Dusi chatę na dworze? Widziałam gdzieś w necie budy:evil_lol: Widziałam też namiot dla psa, taki na plażę - materac z daszkiem, normalnie odpadłam. Mojemu zamówiłam takie gumowe jajko, które po naciśnięciu piszczy i wyskakuje kurczaczek Quote
Doginka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dusi to by się chyba frycuś przydał:diabloti: Quote
AnkaG Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 mmd napisał(a):Żyrafka została wypatroszona:placz: I kumpel misiek-pluszak też. Madzia, będziesz stawiać Dusi chatę na dworze? Widziałam gdzieś w necie budy:evil_lol: Widziałam też namiot dla psa, taki na plażę - materac z daszkiem, normalnie odpadłam. Mojemu zamówiłam takie gumowe jajko, które po naciśnięciu piszczy i wyskakuje kurczaczek Aaaa żyrafkę zabili :placz: Moje na dworzu nie mogą mieszkać - sąsiedzi by mnie zabili za ciągłe darcie czterogłosowej japy. :cool3: Quote
weszka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dusieńka ma taaaką słodką buzinkę :) Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 I słodką buzinką rozdaje buziaczki Jak siedziałyśmy na psim cmentarzu i oczywiście rozmamłałyśmy się obie z Madzią to Dusieńka podeszła, żeby mnie pocieszyć i dać buzi. Miała minę "ciotka, nie rycz, JA tu jestem:)" Taki psi wrażliwiec. A żyrafkę kupimy nową;) Quote
madziamn Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nie no co Wy zadnych bud tu są psy tylko kanapowe:eviltong: a to coś na plażę moze byc niezłe :lol:.Duśka własnie spi pod kocykiem wtulona w pańcia bo była dziś u fryzjera i trochę jej zimno. Byłyśmy dzis też na szczepieniu na wściekłosc i Dusia była bardzo dzielna nawet nie drgnęła. Wet się śmiał że przez ten tłuszcz to nawet nie poczuła:cool1: a przecież my robimy postępy co prawda malutkie ale robimy. A całuśna to panienka jest bardzo:eviltong::eviltong::eviltong:. Quote
AnkaG Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No jak tylko do budy :eviltong: Nie do łóżeczka. Bo - rozpychają się - zajmują poduszkę - puszczają bąki - robią piaskownicę w łóżku no i co tam jeszcze .... Quote
madziamn Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 AnkaG napisał(a):No jak tylko do budy :eviltong: Nie do łóżeczka. Bo - rozpychają się - zajmują poduszkę - puszczają bąki - robią piaskownicę w łóżku no i co tam jeszcze .... ale jak grzeją...:razz: Quote
madziamn Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Juz widac jesień: Kochamy się: Quote
weszka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jaka elegancka Dusia :) Fotka z Oliwką słodka! Quote
AnkaG Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Faktyznie się kochają :evil_lol: Obydwie mają fajne miny. Quote
madziamn Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Olke raziło zachodzące Słonce a Dusia już pewnie za płotem kogos wypatrzyła:mad:. W rzeczywistosci dziewczyny rzeczywiscie sie kochają. Quote
Recommended Posts