Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i co ja mam zrobic z panienką Dusieńką dziś znów znalazłam zjedzoną do połowy kredkę Olci a potem był zwrot:diabloti:i co najdziwniejsze ze patyczków na dworku nie rusza a kredki uwielbia

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wyszło szydło z worka:evil_lol:
Nie tylko mój jest pożeraczem sprzętów domowych.
Może jakiegoś patyka jej daj (w domu) albo popsikaj repelentem kredki. Wiem, radzić to sobie można...
U mnie w normie: dwie pary szelek rozgryzione, (teraz chodzimy w obroży), troczek od materaca, gałka od komody. Przestał żreć kwiatki doniczkowe i buty. Specjalizuje się skubaniec:)

Posted

Patyczki nie podchodzą jej nigdzie:diabloti:. Wzięła się za piłeczkę i dzis ku ogromnej radosci Olci bawiły się obie w przeciąganie liny. Były warkoty i potrząsanie głową. Cud, miód, malinka az miło było popatrzec i powiem Wam ze dla takich chwil warto zyc jak sie widzi psa który nie miał pojęcia co to zabawa z człowiekiem a tu zaczyna szalec ze aż miło:multi:.
A Kelbi to na zdolniachę rośnie.

Posted

Moje nie czytają, nie jedzą kredek i innych rzeczy. Za to jak Misiek zostawi łazienke otwartą i ma jakieś papierki po słodyczach lub inne cuda typu stare kanapki to robią przegląd wywalając wszystko na środek dywanu (Kaja z keysi).

Posted

Doginka napisał(a):
Masz samoobsługowe odkurzacze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czy mi się dobrze wydaje, że to się nazywa "użytek"? :evil_lol:

żyrafka z mojego avatara straciła ogonek i ma odgryzioną nogę, chyba nie wyjdzie z tego...

Posted

mmd napisał(a):
czy mi się dobrze wydaje, że to się nazywa "użytek"? :evil_lol:

żyrafka z mojego avatara straciła ogonek i ma odgryzioną nogę, chyba nie wyjdzie z tego...

Biedna żyrafka:placz:

Posted

Użytki .... ja kiedyś zrobię z nich użytki. Na początek plastrem obkleję mordy ... :diabloti:

MMd - jak gryzienie ? ... no żyrafka trochę pokancerowana ale ma głowę :eviltong: ... póki co

Posted

AnkaG napisał(a):
Użytki .... ja kiedyś zrobię z nich użytki. Na początek plastrem obkleję mordy ... :diabloti:

MMd - jak gryzienie ? ... no żyrafka trochę pokancerowana ale ma głowę :eviltong: ... póki co

:evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: podeślij mi trochę tego plastra bo Duśka też blekocze na wszystko co się rusza szczególnie na "jej" podwórku:diabloti:

Posted

Żyrafka została wypatroszona:placz: I kumpel misiek-pluszak też.

Madzia, będziesz stawiać Dusi chatę na dworze? Widziałam gdzieś w necie budy:evil_lol:
Widziałam też namiot dla psa, taki na plażę - materac z daszkiem, normalnie odpadłam.
Mojemu zamówiłam takie gumowe jajko, które po naciśnięciu piszczy i wyskakuje kurczaczek

Posted

mmd napisał(a):
Żyrafka została wypatroszona:placz: I kumpel misiek-pluszak też.

Madzia, będziesz stawiać Dusi chatę na dworze? Widziałam gdzieś w necie budy:evil_lol:
Widziałam też namiot dla psa, taki na plażę - materac z daszkiem, normalnie odpadłam.
Mojemu zamówiłam takie gumowe jajko, które po naciśnięciu piszczy i wyskakuje kurczaczek

Aaaa żyrafkę zabili :placz: Moje na dworzu nie mogą mieszkać - sąsiedzi by mnie zabili za ciągłe darcie czterogłosowej japy. :cool3:

Posted

I słodką buzinką rozdaje buziaczki
Jak siedziałyśmy na psim cmentarzu i oczywiście rozmamłałyśmy się obie z Madzią to Dusieńka podeszła, żeby mnie pocieszyć i dać buzi. Miała minę "ciotka, nie rycz, JA tu jestem:)" Taki psi wrażliwiec.

A żyrafkę kupimy nową;)

Posted

Nie no co Wy zadnych bud tu są psy tylko kanapowe:eviltong: a to coś na plażę moze byc niezłe :lol:.Duśka własnie spi pod kocykiem wtulona w pańcia bo była dziś u fryzjera i trochę jej zimno. Byłyśmy dzis też na szczepieniu na wściekłosc i Dusia była bardzo dzielna nawet nie drgnęła. Wet się śmiał że przez ten tłuszcz to nawet nie poczuła:cool1: a przecież my robimy postępy co prawda malutkie ale robimy. A całuśna to panienka jest bardzo:eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

No jak tylko do budy :eviltong: Nie do łóżeczka.
Bo
- rozpychają się
- zajmują poduszkę
- puszczają bąki
- robią piaskownicę w łóżku

no i co tam jeszcze ....

Posted

AnkaG napisał(a):
No jak tylko do budy :eviltong: Nie do łóżeczka.
Bo
- rozpychają się
- zajmują poduszkę
- puszczają bąki
- robią piaskownicę w łóżku

no i co tam jeszcze ....

ale jak grzeją...:razz: