madziamn Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Moniczko podam Ci na pw już nowy adres bo na tamten boję się ze nie zdązy dojsc Quote
AnkaG Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Kiedy ten WIELKI DZIEŃ ma być czyli przeprowadzka? Quote
malawaszka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 o własnie właśnie i pisz szybko czy paczka dotarła Quote
madziamn Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Paczuszka doszła własnie dzisiaj, rzeczy są śliczne, bardzo dziękuje a co do przeprowadzki to w sobotę mamy transport mebli i innych gratów jednak jeszcze do mieszkania tam trochę brakuje. Pewnie na jakis czas zniknę z neta ale jak tylko mi zainstalują ponownie i będzie podłączony komp to odezwę się na pewno a teraz trochę wspomnień bo fotek Dusi nie robiłam powod jest taki ze schowałam aparat i nie mam tez zbytnio czasu na focenie. Quote
madziamn Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Oliwcia na placu zabaw: i w parku ze smokiem: kwiaty i ptaszek: Quote
madziamn Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Witajcie cioteczki. Pisze już z nowego domku mam neta ale chodzi jak przed wojną- po godzinie udało mi sie dostac na dogo. Zdjecia postaram sie wrzucic jutro bo dzis juz padam na pysk. Duśka zadowolona tylko najadła się kości z krzaków (a niech diabli wezmą tego co je tam wrzucił:mad:)i teraz mamy problem z oczkiem bo bardzo jej ropieje. Przemywam jej esencją z herbaty i moze będzie lepiej. Dusia ma nową koleżanke chiułałę (wybaczcie błędy ale nie wiem jak sie to pisze;))i wyglada przy niej niczym brytan. Ta mała to Tusia naszych sąsiadów i od początku śmialiśmy sie że fajnie się sunie dobrały imionami:lol:. I wiecie co Andula razem z Tusia bronią domków i podwórka a przezabawnie to wyglada. Dwa takie nakolanowe brytany razem "wiszą" na furtce i ujadają na wszystko co sie rusza:evil_lol:. Quote
Doginka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witaj, już nie mogę się doczekać tych foteczek brytanów pilnujących domku:diabloti: DOGO MULI, WIĘC MOŻE TO NIE WINA NETA;) Może jak naprawią dogo, to wszystko będzie szybko Ci śmigać;) Dobranoc:p Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hahahaha cziłała strużująca :evil_lol: Dusia też z tych mniejszych - komedia :lol: Quote
madziamn Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Tia wszystko fajnie tylko dzisiaj dzien spędzony w domku lało jak z cebra cały dzień. Tusia nosa z chałupy nie chciała wytknąc a Duśka pokręciła się po podwórku i wróciła dumnie na kanapę. Wniosek jest jeden podczas deszczu psy strajkują:razz:. To mój net tak wolno chodzi i bez przerwy rozłącza, wczoraj mnie tez wywaliło z dogo i myslałam ze ten wpis się nie zapisał i wściekła poszłam spac ale niestety tu narazie nic innego załozyc mi nie chcą bo cholerka żadna kablowa siec tu nie dochodzi:shake:. Quote
mmd Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cześć, Madzia:) Mnie trzy dni nie chciało wpuścić na dogo. Pewnie jedno z drugim się nakładało. Mogę Ci wypożyczyć jeszcze jednego brytana do pilnowania;) Ma już 2 miesiące i 3 kg wagi. Po 29 lipca (ostatnie szczepienia) umawiamy się, zabieramy dzieciarnię i jedziemy odwiedzić wujków/ciotkę. Albo umawiamy się na brykanie, jeżeli Andusia toleruje zwariowane szczeniaki. W czwartek byłam na Malowniczej, skowronek śpiewa, zielono, wszystko ok. Quote
madziamn Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 I tym razem mi zjadło całe pisanie:diabloti:. Ogromnie Madziu sie ciesze ze szczylek ma sie dobrze. U "mnie" narazie dwa brytany wystarczą. Jest tu jeszcze trzeci ale chodzi na smyczce bo uciekinier jest a Dusia z Tusią latają luzem. Poznac się musimy koniecznie a jeszcze bardzo sie cieszę że na Malowniczej wszystko ok bo nie mam kiedy jechac a bałam się ze znów zarosło. Quote
madziamn Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 MAM KILKA ALE MUSZE PODŁADOWAC BATERIE W APARACIE BO MI PADŁ:oops::lookarou: Quote
madziamn Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 a tu już wieczorem Dusia odpoczywa po podwórkowych szaleństwach: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 łoooohohoho le fajosko tam macie :loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
madziamn Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ogólnie jest fajnie ale jeszcze to jeden wielki plac budowy i narazie konca nie widac:roll: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 madziamn napisał(a):ogólnie jest fajnie ale jeszcze to jeden wielki plac budowy i narazie konca nie widac:roll: :lol: skąd ja to znam - przynajmniej nasz trawniczek przed domem - bo u nas plaaaża dzika plaża :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Oprócz trawki widzę też pilnik do pazórków Dusi:diabloti: Jak pobiega po takiej kosteczce, to już przycinać nie będzie trzeba:diabloti: Quote
madziamn Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 tak mozna połączyc przyjemne z pozytecznym. A tu już brytan TUSIA czyli sunia sąsiadów czychająca na miesko z grila: no i oczywiście nie mogło tam zabraknąc Dusieńki: i Tusia w biegu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 hahaha jaka malizna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Fajnie jest jak ładna pogoda ale dzis cały dzień lało z małymi przerwami. Dusia spędziła dzionek na kanapie a teraz śpi smacznie w domku-namiocie Olci bo ta poszła na noc do babci. Quote
madziamn Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 malawaszka napisał(a):hahaha jaka malizna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malizna z wielkimi uszami:evil_lol: taki sobie nietoperek ale jest fajna sama na ręce potrafi wskoczyc:evil_lol: Quote
Doginka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nareszcie widzę to wielkie małe odważne coś:crazyeye::loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts