Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paczuszka doszła własnie dzisiaj, rzeczy są śliczne, bardzo dziękuje a co do przeprowadzki to w sobotę mamy transport mebli i innych gratów jednak jeszcze do mieszkania tam trochę brakuje. Pewnie na jakis czas zniknę z neta ale jak tylko mi zainstalują ponownie i będzie podłączony komp to odezwę się na pewno a teraz trochę wspomnień bo fotek Dusi nie robiłam powod jest taki ze schowałam aparat i nie mam tez zbytnio czasu na focenie.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie cioteczki. Pisze już z nowego domku mam neta ale chodzi jak przed wojną- po godzinie udało mi sie dostac na dogo. Zdjecia postaram sie wrzucic jutro bo dzis juz padam na pysk. Duśka zadowolona tylko najadła się kości z krzaków (a niech diabli wezmą tego co je tam wrzucił:mad:)i teraz mamy problem z oczkiem bo bardzo jej ropieje. Przemywam jej esencją z herbaty i moze będzie lepiej. Dusia ma nową koleżanke chiułałę (wybaczcie błędy ale nie wiem jak sie to pisze;))i wyglada przy niej niczym brytan. Ta mała to Tusia naszych sąsiadów i od początku śmialiśmy sie że fajnie się sunie dobrały imionami:lol:. I wiecie co Andula razem z Tusia bronią domków i podwórka a przezabawnie to wyglada. Dwa takie nakolanowe brytany razem "wiszą" na furtce i ujadają na wszystko co sie rusza:evil_lol:.

Posted

Witaj, już nie mogę się doczekać tych foteczek brytanów pilnujących domku:diabloti:
DOGO MULI, WIĘC MOŻE TO NIE WINA NETA;) Może jak naprawią dogo, to wszystko będzie szybko Ci śmigać;)
Dobranoc:p

Posted

Tia wszystko fajnie tylko dzisiaj dzien spędzony w domku lało jak z cebra cały dzień. Tusia nosa z chałupy nie chciała wytknąc a Duśka pokręciła się po podwórku i wróciła dumnie na kanapę. Wniosek jest jeden podczas deszczu psy strajkują:razz:. To mój net tak wolno chodzi i bez przerwy rozłącza, wczoraj mnie tez wywaliło z dogo i myslałam ze ten wpis się nie zapisał i wściekła poszłam spac ale niestety tu narazie nic innego załozyc mi nie chcą bo cholerka żadna kablowa siec tu nie dochodzi:shake:.

Posted

Cześć, Madzia:) Mnie trzy dni nie chciało wpuścić na dogo. Pewnie jedno z drugim się nakładało.
Mogę Ci wypożyczyć jeszcze jednego brytana do pilnowania;) Ma już 2 miesiące i 3 kg wagi. Po 29 lipca (ostatnie szczepienia) umawiamy się, zabieramy dzieciarnię i jedziemy odwiedzić wujków/ciotkę. Albo umawiamy się na brykanie, jeżeli Andusia toleruje zwariowane szczeniaki.
W czwartek byłam na Malowniczej, skowronek śpiewa, zielono, wszystko ok.

Posted

I tym razem mi zjadło całe pisanie:diabloti:. Ogromnie Madziu sie ciesze ze szczylek ma sie dobrze. U "mnie" narazie dwa brytany wystarczą. Jest tu jeszcze trzeci ale chodzi na smyczce bo uciekinier jest a Dusia z Tusią latają luzem. Poznac się musimy koniecznie a jeszcze bardzo sie cieszę że na Malowniczej wszystko ok bo nie mam kiedy jechac a bałam się ze znów zarosło.

Posted

madziamn napisał(a):
ogólnie jest fajnie ale jeszcze to jeden wielki plac budowy i narazie konca nie widac:roll:

:lol: skąd ja to znam - przynajmniej nasz trawniczek przed domem - bo u nas plaaaża dzika plaża :evil_lol:

Posted

tak mozna połączyc przyjemne z pozytecznym. A tu już brytan TUSIA czyli sunia sąsiadów czychająca na miesko z grila:

no i oczywiście nie mogło tam zabraknąc Dusieńki:

i Tusia w biegu:

Posted

Fajnie jest jak ładna pogoda ale dzis cały dzień lało z małymi przerwami. Dusia spędziła dzionek na kanapie a teraz śpi smacznie w domku-namiocie Olci bo ta poszła na noc do babci.

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha jaka malizna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

malizna z wielkimi uszami:evil_lol: taki sobie nietoperek ale jest fajna sama na ręce potrafi wskoczyc:evil_lol: