Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KOCHANA FIONECZKO NIGDY CIE NIE ZAPOMNE I NIGDY NIE PRZESTANE KOCHAC. JUZ ROK MINAL ODKAD CIE NIE MA A JA WCIAZ SIE Z TYM NIE MOGE POGODZIC:placz::placz::placz:

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziamn napisał(a):
KOCHANA FIONECZKO NIGDY CIE NIE ZAPOMNE I NIGDY NIE PRZESTANE KOCHAC. JUZ ROK MINAL ODKAD CIE NIE MA A JA WCIAZ SIE Z TYM NIE MOGE POGODZIC:placz::placz::placz:

Madzia nie płacz :calus:

Posted

Cioteczki jestem w domu jeszcze w starym nie wyłaczyli mi neta to korzystam z okazji. Na poczatek dziękuję ze o mnie i Anduskowej galeryjce pamiętałyscie. Duska ma się świetnie, przywitała nas na peronie radosnym "hauuu" i obdarzyła masą buziaków. Staralismy sie przywiezc troche słonka ale z różnym skutkiem. Teraz specjalnie dla cioteczek kilka słonecznych fotek:

Posted

My tez byliśmy w tym delfinarium. :lol:
Musiałam dwie godziny siedzieć i czekać aż bachorki się nazjeżdzają.
Super jest ten pociąg jadący przy brzegu morza do Barcelony.

Ech fajnie było. :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']My tez byliśmy w tym delfinarium. :lol:
Musiałam dwie godziny siedzieć i czekać aż bachorki się nazjeżdzają.
Super jest ten pociąg jadący przy brzegu morza do Barcelony.

Ech fajnie było. :lol:[/quote]
Fajnie też tym pociagiem jechalismy bo on własnie z Blanes wyjeżdza. Ja tam nie czekałam wlazłam do wody:evil_lol::lol:

Posted

Przywiozłaś ciepełko:)
Ładnie tam, i ten kolor morza. Kurczę, a ja dopiero we wrześniu chyba, "dziecko" muszę trochę wychować:)
Jak się ogarniesz, daj znać.

Posted

[quote name='mmd']Przywiozłaś ciepełko:)
Ładnie tam, i ten kolor morza. Kurczę, a ja dopiero we wrześniu chyba, "dziecko" muszę trochę wychować:)
Jak się ogarniesz, daj znać.[/quote]
oj ładnie naprawdę ja się zakochałam:loveu: a jak tam dzidzia jest już u Ciebie?

Posted

[quote name='AnkaG']Piękne widoki - a Oliwka chciała chodzić? :razz:

Mnie to trochę morze przerażało - zaraz głębia.[/quote]
Oliwka nie tylko chodzic ale i biegac chciała to dziecko ma taką ilosc energii ze my za nia ledwo nadążamy ale najgorsze jest to ze ona leci i nie patrzy pod nogi i bez przerwy kolana i łokcie obite ma:shake:. A morze piękne ale ja tez przezyłam chwile grozy jak mnie i Olcię zakryła fala przy samym brzegu myslalam ze zawału dostanę:shocked!:.

Posted

[quote name='madziamn'] a jak tam dzidzia jest już u Ciebie?[/quote]

Jeszcze nie, ale już nogami przebieram z przytupem
Jego trzech braci bez domu, będę wątek im zakładać, a pojęcie mam o tym średnie, korci mnie jednego wziąć na tymczas, ale rodzina wie, czym to pachnie i stawia zaciekły opór - będzie jak z Kłopotem - tymczas 10 lat:evil_lol:

odkąd wlazłam na dogo i się odezwałam, coraz bardziej wsiąkam, to jakaś choroba:roll: