madziamn Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l: smiej się ciotka, śmiej ja nie lubię czytac instrukcji obsługi i wszystko musze sama sprawdzic ale dobrze ze sprzet juz działa bo człowiek bez aparatu jak bez ręki:evil_lol: Quote
Bliss Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 taaaaaa :evil_lol: a szczególnie fajnie by było na wakacjach bez focenia :cool3: Quote
madziamn Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 nio ja bym się wściekła a TZ by mnie zabił:2gunfire: Quote
Bliss Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :diabloti: jutro domek Madzi nowy :errrr: cieszę się że będzie większy niż masz :loveu: Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zaraz, ja już nic nie rozumiem:razz: Wyprowadzasz się do nowego domu i zostawiasz psa?:crazyeye: Eeeeeeeee tam, pewnie jak zwykle czegoś nie doczytałam:evil_lol: Dzieńdobry:p Quote
madziamn Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dzien dobry Doginko. Tyle się u nas dzieje ze mogłas nie doczytac. Dusia zostaje z moja mama na czas wyjazdu do Hiszpani czyli na 2 tygodnie. Potem po powrocie wszyscy razem z Dusiaczkiem przeprowadzamy sie do tego domku. Jak bym mogła zostawic moja ukochaną psiulkę??? to bym juz wolała zostac tu gdzie jestem. A na wakacje z nami nie jedzie ze względu na to ze psy podróżują w luku bagazowym a mnie to nie odpowiada w zyciu nikomu bym nie pozwoliła by mi Dusieńkę potraktował jak bagaż:mad:. Quote
mmd Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jedź i koniecznie rób zdjęcia, tam jeszcze nie byłam to też się piszę na foty wyjazdowe. Gratuluję też domku:) U maluszków będę 22 albo 24 czerwca. Ucałuj Duśkę ode mnie. Spotkamy się, pewnie jakoś w wakacje, spoko Quote
Doginka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No to teraz już wszystko wiem:p Jedź spokojnie na te wakacje i wypoczywaj przed przeprowadzką;) Quote
mmd Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Skąd ja to znam? Po prostu pies też się chciał zapakować:) Quote
weszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Dusieńka pomagierka :) Urlopujcie się na całego! I czekam na obszerną relację po powrocie! Quote
madziamn Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 jestem na chwilke by sie przywitac relacja b€dzie narazie pozdrawiam Was ze slonecznego COSTA BRAVA Dusieka ma sie bardzo dobrze jest wypiel€gnowana i wypieszczona przez moj mam€ i tylko nam sie troche za nia teskni ale zobaczymy si€ juz niedugo Quote
AnkaG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Własnie miałam napisać, ze pewnie juz jesteś strzaskana na mahoń :lol: A w jakiej jestes miejscowosci? Quote
malawaszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Madzia ale Wam zazdroszcze :mdleje: a u nas zimno, pada i paskudnie :placz: Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Tak, u nas też leje i zimnica straszna:razz: Zazdroszczę słoneczka:diabloti: Quote
weszka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wiedziałaś kiedy wyjechać! Wygrzej się na zapas! Quote
madziamn Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 jestemy w Blanes, jest super ale niestety nie umiem tu wstawic zdj€c pojawi sie jak tylko bede miala neta w domku a pogoda jest rzeczywiscie rewelacyjna temperatura w cieniu ok.28ºC. Ale wiecie co jest fajne widzialam tu monstwo psiakow i wszystkie na smyczkach z wlascicielami nieraz nawet po 4 prowadzaja wypiel€gnowane i zadnej bidy ani tu ani w innych miejscach ktore odwiedzilam:multi:. Jest najwiecej kundelkow i yorkow a sznupy widzialam tylko trzy. Tylko koty spaceruja luzem ale dzikie tez nie sa bo sie nie boja czlowieka. Pozdrawiamy wszystkie ciotki. Dusienka ma sie dobrze tylko Olcia za nia bardzo teskni ale juz niedlugo sie zobacza. Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 noo Madzia to słonko bardzo potrzebne bo u nas zimno, pada i nic lepiej nie będzie cały tydzień :placz: tak depresyjnie się lato zaczęło :shake: Kiedy wracacie bo nie wiem kiedy wysłać do Ciebie bazarkowe :cool3: Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Madziu ja byłam w Santa Susanie więc bliziutko. :lol: Wygrzej sie za mnie bo moje stare kości lubią ciepełko. :cool3: A koty takie inne niż u nas - trochę do sfinksów podobne. :cool3: My też pozdrawaimy plażowiczkę.:hand: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To i za mnie proszę się wygrzać, bo tu zimno i mokro:razz: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 aaaa Madzia dziękuję za słoneczną kartkę :multi::loveu: wspaniała niespodzianka :loveu::loveu::loveu: Quote
madziamn Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 WYGRZALAM SIE ZA WSZYSTKICH JUTRO WRACAM DO POLSKI:placz: Quote
Recommended Posts