Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :turn-l:

smiej się ciotka, śmiej ja nie lubię czytac instrukcji obsługi i wszystko musze sama sprawdzic ale dobrze ze sprzet juz działa bo człowiek bez aparatu jak bez ręki:evil_lol:

Posted

Zaraz, ja już nic nie rozumiem:razz: Wyprowadzasz się do nowego domu i zostawiasz psa?:crazyeye:
Eeeeeeeee tam, pewnie jak zwykle czegoś nie doczytałam:evil_lol:
Dzieńdobry:p

Posted

Dzien dobry Doginko. Tyle się u nas dzieje ze mogłas nie doczytac. Dusia zostaje z moja mama na czas wyjazdu do Hiszpani czyli na 2 tygodnie. Potem po powrocie wszyscy razem z Dusiaczkiem przeprowadzamy sie do tego domku. Jak bym mogła zostawic moja ukochaną psiulkę??? to bym juz wolała zostac tu gdzie jestem. A na wakacje z nami nie jedzie ze względu na to ze psy podróżują w luku bagazowym a mnie to nie odpowiada w zyciu nikomu bym nie pozwoliła by mi Dusieńkę potraktował jak bagaż:mad:.

Posted

Jedź i koniecznie rób zdjęcia, tam jeszcze nie byłam to też się piszę na foty wyjazdowe.
Gratuluję też domku:)

U maluszków będę 22 albo 24 czerwca.
Ucałuj Duśkę ode mnie.
Spotkamy się, pewnie jakoś w wakacje, spoko

• 2 weeks later...
Posted

jestem na chwilke by sie przywitac relacja b€dzie narazie pozdrawiam Was ze slonecznego COSTA BRAVA Dusieka ma sie bardzo dobrze jest wypiel€gnowana i wypieszczona przez moj mam€ i tylko nam sie troche za nia teskni ale zobaczymy si€ juz niedugo

Posted

jestemy w Blanes, jest super ale niestety nie umiem tu wstawic zdj€c pojawi sie jak tylko bede miala neta w domku a pogoda jest rzeczywiscie rewelacyjna temperatura w cieniu ok.28ºC. Ale wiecie co jest fajne widzialam tu monstwo psiakow i wszystkie na smyczkach z wlascicielami nieraz nawet po 4 prowadzaja wypiel€gnowane i zadnej bidy ani tu ani w innych miejscach ktore odwiedzilam:multi:. Jest najwiecej kundelkow i yorkow a sznupy widzialam tylko trzy. Tylko koty spaceruja luzem ale dzikie tez nie sa bo sie nie boja czlowieka. Pozdrawiamy wszystkie ciotki. Dusienka ma sie dobrze tylko Olcia za nia bardzo teskni ale juz niedlugo sie zobacza.

Posted

noo Madzia to słonko bardzo potrzebne bo u nas zimno, pada i nic lepiej nie będzie cały tydzień :placz: tak depresyjnie się lato zaczęło :shake:

Kiedy wracacie bo nie wiem kiedy wysłać do Ciebie bazarkowe :cool3:

Posted

Madziu ja byłam w Santa Susanie więc bliziutko. :lol:
Wygrzej sie za mnie bo moje stare kości lubią ciepełko. :cool3:

A koty takie inne niż u nas - trochę do sfinksów podobne. :cool3:

My też pozdrawaimy plażowiczkę.:hand: