Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmiana miejsc bardzo udana :)
No tak samolotem to kłopot. Może uda się znaleźć jakiegoś zaufanego dogomaniaka który będzie w pogotowiu jakby co.
Faaajnie że się będziecie wczasować :)

Posted

Fotki z wyjazdu pewnie będa ale to jeszcze troche teraz mam jeszcze na głowie remont w naszym małym domku i się mocno wkurzyłam na robotników bo źle mi poprzykręcali szafki w kuchni a do tego dowiedziałam się ze tej "kozy" która narazie tam jest nie da się obudowac wiec musze sobie postawic nowy kominek a to kosztuje i potrwa a mnie termin goni ale tak szczerze mówiac już i tak nie mogę sie doczekac aż wróce na swoje "stare śmieci", Dusia wczoraj pierwszy raz tam była i reakcja była taka że po obwąchaniu chałupki szybko na podwórko pobiegła aż musiałam jej drzwi zamknac bo tam sie jeszcze pełno ludzi kręci i mogłaby wybiec na ulice:shake: a płot też jeszcze szczelny nie jest bo musi byc zrobiona podmurówka.

Posted

To po takich atrakcjach remontowych urlop będzie jeszcze bardziej smakował.
Ale fajnie będziecie mieli jak już domek będzie gotowy do przeprowadzki :razz:

Posted

uuuuuuuuuuuu madzia!!!!! Ile fotek :))

same piekności :loveu:

a czy Ty się nie zastanawiałaś czy Andusia to czasem Olci nie podżera? Bo Andzia taki pulpet troszkę :evil_lol:
A kwiaty jakie cudne - na balkonie takie masz?

Posted

nie ja- moja mama ma te kwatki na balkonie ja narazie jeszcze biedna jestem balkonu nawet nie mam:shake:,
Duśka to schudła bo ona była bardzo gruba ale facet z pseudo z "oszczednosci" karmił ja karma actiwe i w boksie trzymał:mad: i myslę że Dusia juz normalnej figury miec nie będzie bo nawet skórę ma rozciagnieta od otyłosci i ciaż, dobrze że chociaz ruszac się zaczęła.
A co do Olki to ona niejadek jest i troche po mnie chyba taki chudzielec bo trudno uwierzyc ale ja jako dziecko też taka byłam.

Posted

Bliss napisał(a):
biedny Andziorek :-(

ale gdzieś się wyprowadzasz - więcej miejsca będziesz miała? A co z opieką dla psiny znalazłaś coś?

Miejsca będzie ciut tylko wiecej bo ten domek tez mały jest ale wielkim plusem dla mnie jest podwórko przede wszystkim zamykane że mozna Dusie i Olke wypuścic i okolica dużo spokojniejsza.
Narazie zadna z dziewczyn mi nie odpisała Dusia zostaje u mojej mamy tylko musze tak jak pisałam znaleźc awaryjna osobe na wyjscie na dwór i najlepiej żeby była to osoba która tam blisko mieszka bo nie ma sensu zeby dojeżdzała z drugiego konca miasta.

Posted

A o mnie nie pomyślałaś? Nie zgadałyśmy się, gdzie mieszkasz. Obawiam się, że na drugim końcu miasta. Napisz mi na priva dzielnicę, ok?
A w razie totalnej awarii może mogłabym ją przechować... wiem, to dziwnie brzmi, ale teraz futrzak do mamlania by mi się przydał, a wobec Ciebie mam pewien dług wdzięczności w końcu. Obiecuję, że nie ukradnę i nie zagłaszczę, byle mi w łóżko nie niasiusiała, bo mój mąż mnie zabije.
W razie czego jak wszystko zawiedzie lepsza ja niż hotel.

Posted

oj do wyjazdu się szykujemy i do przeprowadzki... JUTRO ODBIERAMY KLUCZE OD NASZEGO DOMKU!!! :multi:
Dzis natomiast byłam na cmentarzu u Fionki(*) zrobiłam porzadek bo juz nieźle zarosło trawą i zielskiem odwiedziłam tez psinki Madzi- Kłopotka(*) i Axelka(*). Pieseczki mają zapalone znicze. Teraz pewnie pojadę tam jak mi się wszystko ułoży i będzie trochę spokojniej a tym samym więcej czasu.
Cieszę się bardzo że zdjęcia Wam się podobają. Mmd my koniecznie musimy się spotkac i bardzo dziękuję za chęc pomocy będę pamiętac i wiedz ze na mnie też mozesz liczyc.