Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas też błoto:angryy:
no ale cóż zalana podłoga to nie problem. Pańcia i tak szczesliwa chodzi:bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::lol: :lol: bo wreszcie udało nam się znależc kupca na nasze mieszkanko (prosze o trzymanie kciuków) i jak dobrze pójdzie wracam na stare śmieci do domku:eviltong: a tam park, lasek i mnóstwo terenów spacerowych wiec będzie gdzie Duśke i Olcie wybiegac i moze namówic się TZ da na spełnienie marzenia o powiekszeniu stada sznupkowego ale to tylko moje plany narazie jak mu powiedziałam że kotka sobie przyniose to stwierdził że ewentualnie sznupka mini to pożyjemy zobaczymy...
czyli jesteśmy na dobrej drodze...;)

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prawie... bo ta okolica to jak wieś tam już nie ma bloków tylko szpital a potem las,las i las a i jeszcze rzeczka i łączka:cool3::multi: i takie tam domki jednorodzinne tylko mam nadzieję ze ktoś nam tego nie podkupi bo wtedy bym go:mad: bo ja już po cichu pół roku ją wypatruje tam juz remont ma się ku koncowi a przeprowadzałabym sie co prawda dopiero w lipcu ale mnie to pasuje bo w czerwcu i tak wyjeżdzamy.

Posted

Ogródka w pełnym tego słowa znaczeniu to tam nie będzie ale "kawałek" trawnika o ile trawka urośnie bo narazie cos rosnąc nie chce:shake::mad:, ale to już nie środek miasta i do tego przy ruchliwym skrzyzowaniu jak do tej pory. Poza tym okolica pełna terenów spacerowych i to takich że bez obaw można zwierzaka i dziecko puścic by sobie pobiegały. Na tej pobliskiej łace spotykają się też znajomi psiarze ze swoimi pupilami z którymi wychowała sie ukochana moja Fionka(*). A Dusiątko spragnione psiego towarzystwa to pewnie jej się spodoba.

Posted

Kurczę pieczone ciotki potrzebuję pomocy gdzie w Łodzi bądź okolicach jest dobry hotelik dla psiaków we w miare rozsądnej cenie? Proszę wyjeżdzamy i nie bedę miała z kim zostawic Dusi:placz:.

Posted

Jestem padnieta po całym dzisiejszym dniu ale to musze napisac na wieczornym spacerze DUŚKA biegała z psami i BAWIŁA SIĘ PATYCZKAMI :multi: :multi: :multi: co do tej pory było niemożliwe do wykonania dzis wieczorkiem stało się faktem ku wielkiej uciesze panci i jeszcze wiekszej radości Oliwki, która nawet zrezygnowała na chwilę z zabawy z dziećmi by Dusi patyczki porzucac.

Posted

A jest z czego niemal rok zajęło mi oswojenie Dusi z patyczkami i dopiero jak bawiąc się ze średniakiem zobaczyła ze jego pańcia mu rzuca a on jej przynosi Duśka załapała ze może byc to fajną zabawą. Dzis nie było spacerkowej pogody ale kilka patyczków dla utrwalenia umiejętnosci Dusiulka przyniosła a jaka dumna jest kiedy uda jej się znalezc rzucony kijek:multi:. Narazie te kijki są malutkie jeszcze daleko jej do umiejętnosci Fionki która taszczyła ze sobą całe gałęzie;).

Posted

super, że Dusia już radosna :loveu::multi: ale nie zostawiaj jej w hotelu - to będzie dla niej dramat i trauma bo już częśc zycia spędziła w kojcu :shake: a domowe hotele są pewnie drogie :shake: szukaj kogoś znajomego - Mama Twoja nie dałaby rady?

Posted

Dla mnie boks nie wchodzi w rachube tylko w domku już mniej istotne ile by to kosztowało i wiadomo że takie rozwiązanie to ostatecznosc narazie mama się zgodziła ale ona jest chora i może byc różnie. Dusieńka załapała patyczki i z pieskami już tez sie bawi bez problemu a teraz leży na kanapie i pałaszuje swoją ukochaną kościchę.

Posted

Mądra Dusieńka :loveu: Biedaczka ma sporo do nadrobienia.
Hotelik choćby najlepszy zawsze jest przeżyciem wiec lepiej żeby Dusia nie musiała tam zostać. A nie możesz jej ze sobą zabrać?

Posted

weszka napisał(a):
Mądra Dusieńka :loveu: Biedaczka ma sporo do nadrobienia.
Hotelik choćby najlepszy zawsze jest przeżyciem wiec lepiej żeby Dusia nie musiała tam zostać. A nie możesz jej ze sobą zabrać?

Zabrac jej niestety nie moge bo wyjezdzam do Hiszpani ale tylko na 2 tygodnie a ze samolotem to tez nie chciałabym by Dusia jechała w luku bagażowym:shake:. Na dzień dzisiejszy zostanie z nia moja mama a że niedawno miała udar i jeszcze dobrze sie nie czuje to chciałam miec poprostu jakis adres awaryjny gdyby mama nie dała sobie rady. To nie musi byc koniecznie hotelik moze to byc osoba która by wyprowadzała Dusie na dwór i to tylko jak napisałam w sytuacji awaryjnej. Ale musi to byc ktos zaufany a ja takiej osoby nie mam dlatego pisałam na forum bo może ktos tutaj zna lub mógłby w razie co zając się moją skarbulą.

Posted

no szkoda że daleko jesteś :((

ale poszperałam na mapie dogo i jest kilka osób w łodzi które oferują spacerki w razie potzreby - może napoisz do któreś i się zgodzi czuwac nad mamą i ewentualnie Duśke wylatać - choć raz na jakiś czas ...

Mapa Pomocy Dogomaniakow

miłego wypoczynku ;)