madziamn Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 wymieniali nam drzwi i Dusia choc wykapana niedawno długo czysta nie była znów zamiast czarnego futerka ma szare od kurzu:diabloti: nio i wczoraj moje kochanie tak drapało łózko że podarło prześcieradło:diabloti: jak tak dalej pójdzie to mi do wiosny prześcieradeł nie starczy:shake: Quote
weszka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Witamy wieczornie puchatą dziewczynkę :) Quote
madziamn Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 witamy witamy CIOCIU WESZKO:loveu: Quote
madziamn Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Andula mówi wszystkim dobranoc:hand::sleep2: Quote
AnkaG Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A my mówimy Andusi dzień dobry. Pada śnieg - ale Dusia ma spore futerko to chyba nie marznie.:lol: Quote
madziamn Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 mało że nie zmarzła to całkiem nieźle sie bawiła na spacerku biegała z jamnikiem za piłeczką i potem sama i mamy trochę fotek choc nie zabawowych ale zawsze:razz: Biegnę: wącham: i inne takie: Quote
madziamn Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 misiowaty Dusiolec chyba lubi zimę ale lubi tez kości: a tu jeszcze mokry Dusiolec z archiwum mojej komórki: jakosc marna ale fotka jedyna jaką udało mi się zrobic mokrej suce bo dostaje głupawki, szaleje i trudno ją uchwycic:cool3:. Quote
madziamn Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 taka własnie jest Dusienka z dworku na łózeczko z łóżeczka na dworek:razz: Quote
Inkaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://images45.fotosik.pl/33/ee9dc515d74b59dfmed.jpg Prawie jak mokra Wena po wieczornym spacerze. Teraz tylko pozostaje wskoczyć na pościelone łóżeczko pańci. :loveu: Quote
AnkaG Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dusiolek koffany. Słodki muminek. :lol: Quote
madziamn Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 no jest kochana i słodka ale żeby nie było tak całkiem słodko to Dusia też potrafi spsocic, dziś np. mój TZ wyszedł ze szpitala i stęsknił się za gotowaniem. Postanowił zrobic schabowe. My z Oliwcia byłysmy w tym czasie w pokoju a Tz wyszedł na moment z kuchni i zostawił na blacie mieso. Nagle słysze z kuchni drapanie i wielkie łubudu:shock::wallbash:. COS z łomotem spadło na podłogę, tym czymś okazała sie byc Duska.Poleciałam na złamanie karku zobaczyc co sie stało a tu Dusia usiłowała dostac sie na blat kuchenny. Jednym słowem bestyja wyczuła mięsko i postanowiła je wykrasc:evil_lol:. Quote
weszka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ciesz się że jest mała. Dirki jak postanawia coś ukraść to ma 99% skuteczności z racji swojego wzrostu ;) Quote
madziamn Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 mięsko jak mięsko ale ważne ze jej sie nic nie stało jak spadła na podłogę:p Quote
madziamn Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 No ja wszystko rozumiem ze Dusia jest na diecie itd. ale żeby suche bułki dziecku kraśc to już mi się wydaje conajmniej dziwne...a jednak. Dusiolec nie bedąc głodny (pełna micha stała) ukradł ze stołu bułke zostawioną tam na później przez Oliwke. Olcia miała niezłą radochę że bułka i Dusce smakuje i że tak fajnie sobie poradziła z calą kajzerką:diabloti:. A poradziła sobie skubana moment i kajzerki nie było. Quote
madziamn Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dusia zrobiła sie psem obronnym i to nie na zarty. Nie chce nikogo obcego do mieszkania wpuścic dalej niż do przedpokoju staje w drzwiach i szczeka i warczy obronną postawe przy tym przyjmujac. Wczoraj tak zrobiła z sąsiadką, która roznosiła klucze od skrzynek a dziś listonoszowi drogę zastawiła. Gdzie ten spokojny psiak??? Ona robi się coraz bardziej podobna do Fionki i w zabawie też już potrafi powarkiwac a teraz właśnie śpi mało że na łóżku i kołderce to jeszcze podusię-jasia pod łepek sobie podłożyła. Udała nam sie Duśka nie ma co. Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 błagamy o pomoc SZNAUCERKa ŚREDNIA z kanapy do schroniska - PILNIE DT!!!! ok Poznania! Quote
AnkaG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Z Dusi wychodzi prawdziwy sznup. :evil_lol: Wygodnicki cwaniak drący się na wszystko.:eviltong: Quote
madziamn Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 oj wychodzi, wychodzi wczoraj nawet moją mamę dziabnąc chciała ale ją poskromiłam. A drzec się potrafi jak prawdziwy sznup:diabloti: Quote
weszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Z puchatego ciałka zaczynają wystawać różki :diabloti: Quote
madziamn Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 tia i te rózki już zaczęły wystawac nad puchate futerko Dusiulki ale kochana z niej psinka nawet z tymi różkami przeciez nikt nie jest idealny nawet sznup:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 hahaha :klacz: dla Andusi!!!! też się do zimy przygotowuje :lol: Quote
madziamn Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 No i przygotowywala nam sie panienka ale do ...cieczki. Wlaśnie odkryłam plamy na prześcieradle no i panna Dusia kolejną cieczkę ma. Buzowały w niej hormony to sie nie ma co dziwic że się dziwnie zachowuje ostatnio ale trochę mnie to martwi bo to trzecia w tym roku cieczka pierwszą miala w styczniu i tu miała podobno szczeniaki potem u nas w lipcu i trzecia teraz. Nie wiem czy to normalne trzy razy do roku ja wiem że sunie mają dwie cieczki w roku i tak wszystkie jakie miałam miały a ona ma trzecia. Chyba się do wetki wybierzemy:shake:. Może jestem nadwrażliwa ale martwie sie o to moje suczydło tyle razy rodziła że diabli wiedzą co tam w niej siedzi. Quote
AnkaG Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wszystko w normie - moje mają co 5 miesięcy średnio. Kaja dostawała kiedyś regularnie co 5 m-cy i 7 dni. Więc Dusia dokładnie ma tak samo. :lol: Quote
Recommended Posts