Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wymieniali nam drzwi i Dusia choc wykapana niedawno długo czysta nie była znów zamiast czarnego futerka ma szare od kurzu:diabloti: nio i wczoraj moje kochanie tak drapało łózko że podarło prześcieradło:diabloti: jak tak dalej pójdzie to mi do wiosny prześcieradeł nie starczy:shake:

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mało że nie zmarzła to całkiem nieźle sie bawiła na spacerku biegała z jamnikiem za piłeczką i potem sama i mamy trochę fotek choc nie zabawowych ale zawsze:razz:
Biegnę:

wącham:

i inne takie:

Posted

misiowaty Dusiolec chyba lubi zimę ale lubi tez kości:

a tu jeszcze mokry Dusiolec z archiwum mojej komórki:

jakosc marna ale fotka jedyna jaką udało mi się zrobic mokrej suce bo dostaje głupawki, szaleje i trudno ją uchwycic:cool3:.

Posted

no jest kochana i słodka ale żeby nie było tak całkiem słodko to Dusia też potrafi spsocic, dziś np. mój TZ wyszedł ze szpitala i stęsknił się za gotowaniem. Postanowił zrobic schabowe. My z Oliwcia byłysmy w tym czasie w pokoju a Tz wyszedł na moment z kuchni i zostawił na blacie mieso. Nagle słysze z kuchni drapanie i wielkie łubudu:shock::wallbash:. COS z łomotem spadło na podłogę, tym czymś okazała sie byc Duska.Poleciałam na złamanie karku zobaczyc co sie stało a tu Dusia usiłowała dostac sie na blat kuchenny. Jednym słowem bestyja wyczuła mięsko i postanowiła je wykrasc:evil_lol:.

Posted

No ja wszystko rozumiem ze Dusia jest na diecie itd. ale żeby suche bułki dziecku kraśc to już mi się wydaje conajmniej dziwne...a jednak. Dusiolec nie bedąc głodny (pełna micha stała) ukradł ze stołu bułke zostawioną tam na później przez Oliwke. Olcia miała niezłą radochę że bułka i Dusce smakuje i że tak fajnie sobie poradziła z calą kajzerką:diabloti:. A poradziła sobie skubana moment i kajzerki nie było.

Posted

Dusia zrobiła sie psem obronnym i to nie na zarty. Nie chce nikogo obcego do mieszkania wpuścic dalej niż do przedpokoju staje w drzwiach i szczeka i warczy obronną postawe przy tym przyjmujac. Wczoraj tak zrobiła z sąsiadką, która roznosiła klucze od skrzynek a dziś listonoszowi drogę zastawiła. Gdzie ten spokojny psiak??? Ona robi się coraz bardziej podobna do Fionki i w zabawie też już potrafi powarkiwac a teraz właśnie śpi mało że na łóżku i kołderce to jeszcze podusię-jasia pod łepek sobie podłożyła. Udała nam sie Duśka nie ma co.

Posted

tia i te rózki już zaczęły wystawac nad puchate futerko Dusiulki ale kochana z niej psinka nawet z tymi różkami przeciez nikt nie jest idealny nawet sznup:diabloti:

Posted

No i przygotowywala nam sie panienka ale do ...cieczki. Wlaśnie odkryłam plamy na prześcieradle no i panna Dusia kolejną cieczkę ma. Buzowały w niej hormony to sie nie ma co dziwic że się dziwnie zachowuje ostatnio ale trochę mnie to martwi bo to trzecia w tym roku cieczka pierwszą miala w styczniu i tu miała podobno szczeniaki potem u nas w lipcu i trzecia teraz. Nie wiem czy to normalne trzy razy do roku ja wiem że sunie mają dwie cieczki w roku i tak wszystkie jakie miałam miały a ona ma trzecia. Chyba się do wetki wybierzemy:shake:. Może jestem nadwrażliwa ale martwie sie o to moje suczydło tyle razy rodziła że diabli wiedzą co tam w niej siedzi.